giankyr Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μόνο η αξία του προϊόντος έχει σχέση στο τελωνείο αδερφέ. Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα..
georgep800 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Έχω το εξής πρόβλημα με το ebay. Ξεκίνησα την διαδικασία της εγγραφής και στο σημείο που μου ζήτησε να κάνω εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας, έβαλα τα στοιχεία της electron visa της Πειραιώς αλλά έβγαλε κάποιο σφάλμα. Δεν ξέρω που οφείλεται το σφάλμα, το θέμα είναι ότι δεν με αφήνει να κάνω sign in ώστε να δοκιμάσω ξανά. Έχει κανείς καμιά ιδέα; παιδια γεια σας και χρονια πολλα σε ολους!παραγγειλα απο αμερικη μια ψυκρα για pc!την πηρα $30.95 και μεταφορικα USPS EXPRESS $27.85,ΣΥΝΟΛΟ $58.80! Στο τελωνειο οταν ερθει θα πληρωσω τιποτα? κανονονικα σε φορολογουν για το ποσο μαζι με τα μεταφορικα ή μονο για την αξια του αντικειμενου? γιατι στη μια θα πληρωσω ενο στην αλλη δεν πληρωνω! αν ξερει κανενας ασ βοηθησει! Γιατί στην μία θα πληρώσεις και στην άλλη όχι; Το όριο δεν είναι $100;;
KWSN_Men Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Το όριο είναι οι ταύλες του εκάστοτε εκτελωνιστή. Και φυσικά αν μπλέξεις με καμιά UPS που βγάζει και το κατιτίς της από την ιστορία. Έχω κουβαληθεί στο El Venizelos για $40.
georgep800 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Το όριο είναι οι ταύλες του εκάστοτε εκτελωνιστή. Και φυσικά αν μπλέξεις με καμιά UPS που βγάζει και το κατιτίς της από την ιστορία. Έχω κουβαληθεί στο El Venizelos για $40. Α κατάλαβα... Για το πρόβλημα με την εγγραφή, μήπως γνωρίζεις κάτι;
georgep800 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δε μας λες και τι σφάλμα σου έβγαλε... Μου εμφάνισε ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Αυτό τίποτα άλλο. Έκλεισα το παράθυρο. Μπορώ τώρα να έχω πρόσβαση στο λογαριασμό που μόλις δημιούργησα, ώστε να προσπαθήσω ξανά;
georgep800 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Όταν προσπαθώ να κάνω log in μου εμφανίζει: Your sign in information is not valid. Please try again.
georgep800 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Το δοκίμασα, όμως όταν βάζω το user name που είχα βάλει και πρίν, δεν το δέχεται αναφέροντας πως υπάρχει ήδη...
KWSN_Men Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Τότε πιθανόν να κάνεις κάποιο λάθος με το password σου. Αν δε βρίσκεις άκρη, φτιάξε καινούργιο.
georgep800 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Τότε πιθανόν να κάνεις κάποιο λάθος με το password σου. Αν δε βρίσκεις άκρη, φτιάξε καινούργιο. Αν και το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές, μάλλον αυτό θα κάνω. Κάτι άλλο. Όταν θα δώσω τα στοιχεία της κάρτας, το ebay θα κάνει κάποια συναλλαγή μόνο του για επιβεβαίωση του λογαριασμού; Ότι κάνει δηλαδή και το paypal όταν κάνεις add μια κάρτα;
silverthan Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δεν χρειάζεται να δώσεις στοιχεία της κάρτας σου στο ebay, απλά να συνδέσεις το λογαριασμό σου με το paypal account.
georgep800 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δεν χρειάζεται να δώσεις στοιχεία της κάρτας σου στο ebay, απλά να συνδέσεις το λογαριασμό σου με το paypal account. Ακόμα καλύτερα αυτό που αναφέρεις! Πως όμως θα το κάνω; Αφού όταν κάνω την εγγραφή, πριν γίνει η ολοκλήρωση της, μου ζητάει να εισάγω την κάρτα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.