Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής ξέραμε ότι το όριο είναι γύρω στα $45, πότε έγινε 100? Βέβαια αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι χρειάζεται ενισχυμένη υπομονή μερικές φορές γιατί τα τελωνεία μας έχουμε βγάλει κουλά κι ανόητα νούμερα αρκετές φορές.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά, θα κάνω μια συναλλαγή με bank transfer με έναν γερμανό πωλητή από το ebay.de. Βοηθείστε λίγο γιατί λίγο η άγνωστη γλώσσα, λίγο ότι δεν το έχω ξανακάνει, με έχει μπερδέψει. Λοιπόν, ο πωλητής αναφέρει τα εξής στοιχεία για την τραπεζική μεταφορά:

• Kontoinh. (όνομα - επωνυμία λογικά)
  • Kontonr. (Account number - κατανοητό)
  • BLZ
  • Kreditinstitut (Κατανοητό)
  • IBAN (γνωστό)
  • BIC

Μέσω e-banking, για έμβασμα σε τράπεζα εξωτερικού μου ζητά τα πεδία BIC, IBAN, όνομα, και αιτιολογία. Μπορώ να το κάνω μέσω e-banking ή καλύτερα να πάω σε κατάστημα; Στην αιτιολογία φαντάζομαι θα βάλω αριθμό προϊόντος και το eBay username.

Τι προτείνετε γενικά;

Δημοσ.
Παιδιά, θα κάνω μια συναλλαγή με bank transfer με έναν γερμανό πωλητή από το ebay.de. Βοηθείστε λίγο γιατί λίγο η άγνωστη γλώσσα, λίγο ότι δεν το έχω ξανακάνει, με έχει μπερδέψει. Λοιπόν, ο πωλητής αναφέρει τα εξής στοιχεία για την τραπεζική μεταφορά:

• Kontoinh. (όνομα - επωνυμία λογικά)
  • Kontonr. (Account number - κατανοητό)
  • BLZ
  • Kreditinstitut (Κατανοητό)
  • IBAN (γνωστό)
  • BIC

Μέσω e-banking, για έμβασμα σε τράπεζα εξωτερικού μου ζητά τα πεδία BIC, IBAN, όνομα, και αιτιολογία. Μπορώ να το κάνω μέσω e-banking ή καλύτερα να πάω σε κατάστημα; Στην αιτιολογία φαντάζομαι θα βάλω αριθμό προϊόντος και το eBay username.

Τι προτείνετε γενικά;

Στρατιωτικα ειδη απο Γερμανια μυριζει η συναλλαγη ;)

Λοιπον θα σου χρειαστουν μονο ονομα, επωνυμο, επωνυμια τραπεζας, IBAN κ BIC code για την συναλλαγη.

Θα σου προτεινα να ολοκληρωσεις ολη τη διαδικασια μεσω ebanking απλως μην αφησεις shared τα εξοδα για να παρει ο πωλητης ολο το ποσο και να μην εχεις prob...

Στην αιτιολογια βαλε καλυτερα αριθμο παραγγελιας...

Καλες αγορες :razz:

Δημοσ.

Εγω πηγα να κανω μια αγορα και βρεθηκα προ εκπληξεως. Μου ζητησε το paypal επιβεβαιωση καρτας αλλα δεν ηξερα οτι παιρνει 4 μερες να φανει ο τετραψηφιος στο web-banking για να μπορω μετα να το χρησιμοποιησω!!!

Δημοσ.

Hey there!

Αγορασα πριν 1 μήνα από Ε-bay Αγγλίας-είχε feedback score 99%- κάποια πράγματα τα οποία ακόμη δεν έχουν έρθει και αυτή μου λέει διαφορες μ.......Anyways μου λέει να της στείλω item ID το οποίο βέβαια δεν έχω γιατί κανείς δεν μου έστειλε τίποτα.Ήμουν πάντα ευγενική στα mail και μαλλον θεωρεί ότι είμαι και ....Τι κάνω τώρα?

Thanx in advance for your time and help!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Ωχ τετοια λεγε και ειμαι ετοιμος να κανω αγορα...!!!!

Αν επιτρεπετε ποσα σχολια ειχε αυτος απ τον οποιο εκανες την αγορα? Επισης ειχε protected by paypal συμβολο?, γιατι απο οτι γραφει εκει, εστω και καποια λεφτα εαν τελικα ειναι απατη, τα παιρνεις πισω (λεμε τωρα).

Δημοσ.
Στρατιωτικα ειδη απο Γερμανια μυριζει η συναλλαγη ;)

Χαχα, πουλάει και τέτοια, εγώ κάτι μάρκες (poker chips) χτύπησα. Έκανα την μεταφορά, αναμένουμε την τράπεζα...

Δημοσ.
"wiggys_fancy_dress" Δεν έχω κάνει κάποια κινηση ακομη γιατι σκέφτηκα to use it as a last resort.

μετα απο ενα μηνα εχεις καθε δικαιωμα, εισαι ηδη στη σφαιρα του last resort θεωρω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...