Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οκ, ευχαριστώ για την βοήθεια!

Έχω και μια ακόμα απορία. Στην παρακάτω φώτο τα μεταφορικά για την Ελλάδα είναι 15$ και αποστέλλετε μέσο ταχυδρομείου;

ssashdhcbajsch.JPG.xs.jpg

ne meso taxydromiou..eksoda 13$ lei gia to 1 temaxio,prosexe mono giati lei kai kato-kato tax=foros 6% epi tou synolou pithanon.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ne meso taxydromiou..eksoda 13$ lei gia to 1 temaxio,prosexe mono giati lei kai kato-kato tax=foros 6% epi tou synolou pithanon.

Αυτός ο φόρος έχει σχέση με το γεγονός ότι θα αποσταλεί απο Αμερική και είναι ο φόρος του τελωνείου;

Τώρα κάνω εγγραφή στο ebay και έχω φτάσει στο σημείο όπου μου ζητάει τα στοιχεία της κάρτας. Μπορώ να εισάγω τον λογαριασμό του paypal αντί για αυτό ή είναι απαραίτητο να εισάγω κάποια κάρτα για να συνεχίσω;

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση.Αγόρασα 5-6 πράγματα από έναν χρήστη.Πλήρωσα κανονικά με paypal και στις δημοπρασίες υπήρχε paypal eligibility.Χτες μου ήρθαν email απο ebay που έλεγαν ότι ο συγκεκριμμένος πωλητής διαγράφηκε από το ebay. Εγώ αμέσως άνοιξα ένα dispute στο paypal.Υπάρχει περίπτωση αν ο πωλητής δεν έχει στείλει τα πράγματα να χάσω τα λεφτά μου?

Δημοσ.
nomizo den exei na kanei me to diko mas telonio.. an stamatisei ekei tha pliroseis & ekei..

oti sou zitaei to ebay stixeia egrafis ..dosta, mi fovase,ebay & paypal ena kai to auto eine.

Οκ, κατάλαβα. Όποιος και να είναι αυτός ο φόρος πιστεύω να μου τον προσθέσει πριν κάνω την αγορά...

Όσο αναφορά το τελωνείο, υπάρχει κάποιος τρόπος να μην περάσει;;

Δημοσ.
Οκ, κατάλαβα. Όποιος και να είναι αυτός ο φόρος πιστεύω να μου τον προσθέσει πριν κάνω την αγορά...

Όσο αναφορά το τελωνείο, υπάρχει κάποιος τρόπος να μην περάσει;;

Θα ήθελες να γίνεις συγκεκριμένος? Δηλαδή για τι αντικείμενο μιλάμε καθώς και την τιμή του?

Γι' αυτό τον φόρο καλύτερα να ρωτήσεις από πριν γιατί όταν το λένε έτσι, προστίθεται στο ποσό στο οποίο κλείνει η δημοπρασία - δηλαδή όταν θα το έχει ήδη αγοράσει κάποιος.

Δημοσ.
Θα ήθελες να γίνεις συγκεκριμένος? Δηλαδή για τι αντικείμενο μιλάμε καθώς και την τιμή του?

Γι' αυτό τον φόρο καλύτερα να ρωτήσεις από πριν γιατί όταν το λένε έτσι, προστίθεται στο ποσό στο οποίο κλείνει η δημοπρασία - δηλαδή όταν θα το έχει ήδη αγοράσει κάποιος.

Το αντικείμενο για το οποίο ενδιαφέρομαι είναι αυτό.

Δημοσ.
Χαλαρά πάρτο δεν έχεις πρόβλημα με τελωνείο είσαι κάτω από 40 ευρώ στην τιμή αγοράς

Κάτω απο 40 ευρώ δηλαδή δεν περνάνε απο τελωνείο;

Δημοσ.

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο georgep800 Εμφάνιση μηνυμάτων

Το αντικείμενο που ενδιαφέρομαι είναι αυτό.

kalytera pare apo edo: http://cgi.ebay.co.uk/VENOM-SMART-TE...QQcmdZViewItem

eine xora eok (no tax) kai exei kai aspida prostasias paypal..pio sigoyri agora.

Και το άλλο έχει ασπίδα προστασίας paypal, δεν θα πληρώσει φόρο και είναι πιο φτηνό 10+ δολλάρια

Δημοσ.

@lostson

Αυτό που αναφέρεις για το τελωνείο, είναι κανονισμός; Δηλαδή υπάρχει κάποιο κατώτατο όριο αξίας των αντικειμένων, όπου δεν φορολογούνται;

Δημοσ.
@lostson

Αυτό που αναφέρεις για το τελωνείο, είναι κανονισμός; Δηλαδή υπάρχει κάποιο κατώτατο όριο αξίας των αντικειμένων, όπου δεν φορολογούνται;

100$ eine to orio (me apodiksi)

an den sou stiloun apodiksi..eksartate apo ton teloniako ypallilo ..

Δημοσ.
100$ eine to orio (me apodiksi)

an den sou stiloun apodiksi..eksartate apo ton teloniako ypallilo ..

Ναι, έ; Ενδιαφέρον αυτό!

Αν κατάλαβα καλά, ο συγκεκριμένος πωλητής μάλλον έχει κατάστημα, οπότε πιστεύω ότι θα συνοδεύεται με απόδειξη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...