sovarepsou Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 ego agorasa ena cover gia to kinito mou kai mou eirthe maimou. auto einai to risko mono
giankyr Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 ego agorasa ena cover gia to kinito mou kai mou eirthe maimou.auto einai to risko mono Άμα πρόσεχες την δημοπρασία θα έβλεπες ότι αγοράζεις μαϊμού λογικά, οπότε δεν φταίει ούτε ο πωλητής ούτε το eBay..
KWSN_Men Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Το paypal μπορει να ειναι ενας γρηγορος και ευχρηστος τροπος για να στειλεις χρηματα, ομως εχει και πολλα μειονεκτηματα, ειδικα για τους τους πωλητες και ειδικοτερα γι'αυτους που στελνουν σε μη-confirmed addresses. Πριν λοιπον σχολιαζετε, καλο θα ηταν να ριξετε και μια ματια στην αλλη πλευρα και στα ΠΟΛΛΑ παραπονα που υπαρχουν.Οχι ο,τι μας βολευει μονο. Κι επισης, θα ηθελα να δω αν ησασταν εσεις πωλητες (και μαλιστα με υψηλης αξιας προϊοντα), αν θα δεχοσασταν paypal (κι απο un-confirmed addresses). Αυτό είναι γεγονός, αλλά δε μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Απλά είσαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα την πάθεις και προσπαθείς όσο το δυνατόν να είσαι προσεκτικός. Αν σου μυρίζει κάτι περίεργο, αργείς να κάνεις την αποστολή πχ. 3. Το commission του PayPal είναι υπερβολικά μικρό 1,9-2,9%. Κάτι αντίστοιχο υπάρχει και χρησιμοποιώντας τα μηχανάκια για τις κάρτες, 3% κρατάει η υπηρεσία. Αυτό για το 2-3% που το έχεις δει ακριβώς; Kalispera sto forum ithela na rwtisw kati giati de mou exei xanatyxei.xtupisa kati papoytsia sto ebay kai ta plirwsa kanonika me paypal. meta apo kamia dekaria meres pou perimena na steilei to paketo moy leei o pwlitis oti menei se mia mikri poli tis Italias telos pantwn k de mporei na moy steilei to dema.......... k leei na mou steilei pisw ta lefta mesw paypal pali.den exw xanadextei xrimata omws k de xerw an k pws ginete........ oyte pws ta pairnw kai oute an tha xrewthw gia na ta parw.... Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αυτός θα κάνει τις ενέργειες.
KWSN_Men Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Παίδες, διαβάζω και αυτό το thread και άλλα, αλλά έχω μια πολύ συγκεκριμένη απορία. Έχω κάνει εγγραφή στο PayPal, και αναμένω τον τετραψήφιο κωδικό για να κάνω enroll για expanded use. Τώρα θέλω να κάνω εγγραφή στο eΒay για μια αγορά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το γερμανικό, αλλά απ' όσα διάβασα σε άλλα thread, αρκεί ένας λογαριασμός σε οποιοδήποτε eBay. Επίσης, απ' αυτά που είχε γράψει σε παλιότερο θέμα ο predator, ο οποίος είχε κάνει εγγραφή στο ebay.de, περίμενε να του έρθει επιστολή στο σπίτι για επαλήθευση και ενεργοποίηση του λογαριασμού. Επειδή θέλω να μην χάσω χρόνο μέχρι να γίνει enrolled ο λογαριασμός του PayPal, και θέλω να επικοινωνήσω με έναν πωλητή για μια προσφορά, τι θα προτείνατε να κάνω; Εγγραφή σε κάποιο άλλο ebay και όχι στο γερμανικό (π.χ. Βρετανικό ή Αμερικάνικο, για να μην περιμένω το γράμμα από τη Γερμανία); Σε αυτή την περίπτωση θα έχω προβλήματα σε συναλλαγή στο γερμανικό ebay; Διαβάζω και το τεράστιο (!) αυτό θέμα από την αρχή, αλλά πιθανόν να είναι πολύ εύκολη η απάντηση. Δε θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα. Αν γραφτείς στο Αμερικάνικο για παράδειγμα, είσαι έτοιμος για όλα τα Ebay.
KWSN_Men Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Άμα πρόσεχες την δημοπρασία θα έβλεπες ότι αγοράζεις μαϊμού λογικά, οπότε δεν φταίει ούτε ο πωλητής ούτε το eBay.. Εντάξει, το Ebay δε μπορεί να ξέρει ποιος πουλάει μαϊμού και ποιος κανονικά. Ειδικά αν δεν παραπονεθεί κανένας. Οπότε αν ο άλλος λέει ότι είναι original, αυτό που μπορεί αν κάνει το Ebay είναι να ζητήσει τιμολόγια κτλ. Ειδάλλως δε μπορεί να ξέρει. Και πολλές φορές κάνει μαλακίες σε πολύ σοβαρούς πωλητές για αυτά τα θέματα, βασιζόμενο στην καταγγελία του κάθε βλάκα. Εδώ έκλεισαν πωλητή με feedback πάνω από 70.000 επειδή κάποιος βλαμμένος παραπονέθηκε. Χωρίς να ζητήσουν εξηγήσεις από τον πωλητή πρώτα.
giankyr Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Έλα ρε μας έλειψες, χρόνια πολλά! Αυτό για το 2-3% που το έχεις δει ακριβώς; Ακριβώς εδώ. https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_email-payment-pricing-outside
KWSN_Men Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μόνο που είναι εντελώς θεωρητικό. Γιατί στην πράξη, το ίδιο το Ebay μου βγάζει Paypal fees για τους τελευταίους 3 μήνες 4,9%, 4,4%, και 4,6%.
islas canarias Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 καλησπερα και χρονια πολλα. θελω να παρω ενα macbook απο ebay uk και εχω μια συγκεκριμενη απορια: παιζει κατι σε θεμα συμβατοτητας (μετασχηματιστες, ρευμα, κτλπ)? μη το παρω και δε παιζει για τετοιους λογους.. εχει αγορασει κανεις λαπτοπ απο uk να με βοηθησει? δεν ξερω αν εχει ειπωθει ξανα αλλα ειναι πολλες οι σελιδες για να κοιταξω μια μια.
giankyr Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Αν το πάρεις από Αγγλία και γενικότερα από Ευρωπαϊκή Ένωση δεν χρειάζεται να ανησυχείς ούτε για τελωνείο και τέτοια. Στην Αγγλία έχουν απλά αλλιώτικες πρίζες, με έναν αντάπτορα όμως γίνεται σούκο, οι τάσεις είναι ίδιες.
silverthan Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 ...και το πληκτρολόγιο είναι UK --> @ = " και αντίστροφα....
islas canarias Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 ...και το πληκτρολόγιο είναι UK --> @ = " και αντίστροφα.... οποτε δε βλεπω και καποιο σημαντικο προβλημα σ'άυτο ετσι?
georgep800 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Τα στοιχεία που δίνεις κατά την εγγραφή χρησιμοποιούνται κατά την αγορά κάποιου προϊόντος; Δηλαδή αποστέλλονται αυτόματα στον πωλητή, για να σου στείλει εκεί το προϊόν; Μήπως γνωρίζει κανείς για το παραπάνω που αναφέρω;
konnak Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Ωραία παίδες, για περιγράψτε μία την διαδικασία για bank transfer από το Buy Now και μετά. Το πρόβλημα είναι ότι το έμβασμα θα περαστεί από την τράπεζα αύριο μέχρι τις 16:00. Θα υπάρξει πρόβλημα, να του στείλω μήνυμα ή προχωράω μέσω eBay άφοβα;
lalexoulhs Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μήπως γνωρίζει κανείς για το παραπάνω που αναφέρω; Nai ta stoixeia sou sto eBay apostelontai ston polhth kai ekeinos mporei na sou steilei ekei to proion. Kata 99.9% o polhths pantos tha sou to steilei MONO sth dieuthinsh sou tou Paypal. An plhrwseis me epitagh h' postal order klp tha sto steilei h' sta stoixeia tou eBay h' se opoia dieuthinsh tou zhthseis.
georgep800 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Nai ta stoixeia sou sto eBay apostelontai ston polhth kai ekeinos mporei na sou steilei ekei to proion. Kata 99.9% o polhths pantos tha sou to steilei MONO sth dieuthinsh sou tou Paypal. An plhrwseis me epitagh h' postal order klp tha sto steilei h' sta stoixeia tou eBay h' se opoia dieuthinsh tou zhthseis. Οκ, ευχαριστώ για την βοήθεια! Έχω και μια ακόμα απορία. Στην παρακάτω φώτο τα μεταφορικά για την Ελλάδα είναι 15$ και αποστέλλετε μέσο ταχυδρομείου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.