Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες, διαβάζω και αυτό το thread και άλλα, αλλά έχω μια πολύ συγκεκριμένη απορία.

Έχω κάνει εγγραφή στο PayPal, και αναμένω τον τετραψήφιο κωδικό για να κάνω enroll για expanded use.

Τώρα θέλω να κάνω εγγραφή στο eΒay για μια αγορά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το γερμανικό, αλλά απ' όσα διάβασα σε άλλα thread, αρκεί ένας λογαριασμός σε οποιοδήποτε eBay. Επίσης, απ' αυτά που είχε γράψει σε παλιότερο θέμα ο predator, ο οποίος είχε κάνει εγγραφή στο ebay.de, περίμενε να του έρθει επιστολή στο σπίτι για επαλήθευση και ενεργοποίηση του λογαριασμού.

Επειδή θέλω να μην χάσω χρόνο μέχρι να γίνει enrolled ο λογαριασμός του PayPal, και θέλω να επικοινωνήσω με έναν πωλητή για μια προσφορά, τι θα προτείνατε να κάνω; Εγγραφή σε κάποιο άλλο ebay και όχι στο γερμανικό (π.χ. Βρετανικό ή Αμερικάνικο, για να μην περιμένω το γράμμα από τη Γερμανία); Σε αυτή την περίπτωση θα έχω προβλήματα σε συναλλαγή στο γερμανικό ebay;

Διαβάζω και το τεράστιο (!) αυτό θέμα από την αρχή, αλλά πιθανόν να είναι πολύ εύκολη η απάντηση.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ένας φίλος μου πήρε από UK και ήταν κλειδωμένο, μπορούσε να πάρει μόνο αγγλική sim, δεν είμαι σίγουρος τι παίζει ακριβώς, αλλά ρώτα καλού κακού....

Δημοσ.
Παίδες, διαβάζω και αυτό το thread και άλλα, αλλά έχω μια πολύ συγκεκριμένη απορία.

Έχω κάνει εγγραφή στο PayPal, και αναμένω τον τετραψήφιο κωδικό για να κάνω enroll για expanded use.

Τώρα θέλω να κάνω εγγραφή στο eΒay για μια αγορά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το γερμανικό, αλλά απ' όσα διάβασα σε άλλα thread, αρκεί ένας λογαριασμός σε οποιοδήποτε eBay. Επίσης, απ' αυτά που είχε γράψει σε παλιότερο θέμα ο predator, ο οποίος είχε κάνει εγγραφή στο ebay.de, περίμενε να του έρθει επιστολή στο σπίτι για επαλήθευση και ενεργοποίηση του λογαριασμού.

Επειδή θέλω να μην χάσω χρόνο μέχρι να γίνει enrolled ο λογαριασμός του PayPal, και θέλω να επικοινωνήσω με έναν πωλητή για μια προσφορά, τι θα προτείνατε να κάνω; Εγγραφή σε κάποιο άλλο ebay και όχι στο γερμανικό (π.χ. Βρετανικό ή Αμερικάνικο, για να μην περιμένω το γράμμα από τη Γερμανία); Σε αυτή την περίπτωση θα έχω προβλήματα σε συναλλαγή στο γερμανικό ebay;

Διαβάζω και το τεράστιο (!) αυτό θέμα από την αρχή, αλλά πιθανόν να είναι πολύ εύκολη η απάντηση.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αν κάνεις register σε άλλο ebay. Δυστυχώς όμως επειδή έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που γράφτηκα στο αγγλικό, δεν θυμάμαι την διαδικασία. Πάντως γράμμα στο σπίτι δε μου έστειλαν!

έχει αγοράσει κανείς κινητο απο ebay? τι να προσέξω? τι παίζει με τα δύκτια?

Είναι όλα γραμμένα στις δημοπρασίες. Απορρίπτεις όλα τα branded (Ο2, Vodafone και παει λεγοντας) και κοιτάζεις μόνο για unlocked συσκευές. Φυσικά βλέπεις να υποστηρίζει και GSM900/1800. Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να πάρεις καινούριο κινητό από το ebay. Γλιτώσεις ένα πολύ μικρό ποσό συνήθως με αντάλλαγμα την εγγύηση που είναι κάτι πολύ σημαντικό για τέτοιες συσκευές.

Δημοσ.

Μάλλον όλοι έχουν πάει διακοπές...Όπως και να χει, ας ρωτήσω:

Έκανα εγγραφή τελικά στο αγγλικό eBay, και μπήκα κανονικά και στο γερμανικό. Έστειλα e-mail σε 5 πωλητές να ρωτήσω κάτι και έκτοτε δεν με αφήνει να στείλω άλλα μηνύματα. Έχω κάποιο όριο μηνυμάτων τη μέρα; Ή παίζει κάτι άλλο;

Δημοσ.

Ξέρει κανείς γερμανικά;:razz:

Meine Nachrichten: Frage stellen

Das Formular ist derzeit nicht verfügbar.

Sie haben die maximale Anzahl von Nachrichten, die Sie senden dürfen, überschritten.

Was möchten Sie als Nächstes tun?

* Meine Nachrichten

* Mein eBay

Από BabelFish:

My messages: Question ask

The form is not at present available. They exceeded the maximum number of messages, which may send you. What would you like to do next?

* My messages * Mine eBay

Καταλαβαίνει κάποιος κάτι παραπάνω;

post-8983-129062944859_thumb.jpg

Δημοσ.

Τελικά διορθώθηκε το πρόβλημα με τα μηνύματα αφού έστειλα e-mail στο eBay, αν και μάλλον λύθηκε από μόνο του (πιθανός περιορισμός για νέα μέλη την πρώτη μέρα).

Το πρόβλημα είναι ότι κανείς από τους 7-8 πωλητές που έχουν αυτό που θέλω δεν στέλνουν Ελλάδα. Έστειλα e-mail σ' όλους και μέχρι τώρα μόνο ένας απάντησε για να πει ότι δεν γίνεται να στείλει...

Δημοσ.

προσεψε λιγο στις απαντησεις που θα σου στειλουν και γενικα σε ευκολα μηνηματα αποστολης προιοντων

Δημοσ.
προσεψε λιγο στις απαντησεις που θα σου στειλουν και γενικα σε ευκολα μηνηματα αποστολης προιοντων

Τι εννοείς; Μιλάω για πωλητές με positive από 99,8% και άνω, Power Sellers με feedback 4000 μέχρι 8000. Το μόνο που με ανησυχεί είναι που όλοι θέλουν bank transfer, ενώ εγώ θα προτιμούσα PayPal. Κατά τα άλλα, ακόμα να μου έρθει κάποια απάντηση, τι στο διάολο, ένα όχι αρκεί.

Δημοσ.

Οι Γερμανοί είναι ψιλοπερίεργοι σ' αυτά τα θέματα. Απ' όσα έχω διαβάσει είναι το eBay με τις περισσότερες απατεωνιές και τους περισσότερους πωλητές χωρίς PayPal!

Δεν το βρήκες πουθενά αλλού το αντικείμενο που ψάχνεις αδερφέ?

Δημοσ.
Οι Γερμανοί είναι ψιλοπερίεργοι σ' αυτά τα θέματα. Απ' όσα έχω διαβάσει είναι το eBay με τις περισσότερες απατεωνιές και τους περισσότερους πωλητές χωρίς PayPal!

Δεν το βρήκες πουθενά αλλού το αντικείμενο που ψάχνεις αδερφέ?

gia apateonies den ksero. eisai sigouros pou o les.

pantos gia to paypal den to dexontai giati stin germania i diatrapezikes sinalages einai tsaba asfalis kai ameses se antithesi me to paypal to opoio den einai tsaba (idika gia ton politi)

Δημοσ.

Τα στοιχεία που δίνεις κατά την εγγραφή χρησιμοποιούνται κατά την αγορά κάποιου προϊόντος; Δηλαδή αποστέλλονται αυτόματα στον πωλητή, για να σου στείλει εκεί το προϊόν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...