thomaseap25 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Ποτε να τα περιμενω ρε μαγκες καμια εκτιμιση? 1GB PC2700 DDR 333MHz SODIMM 200PIN LAPTOP RAM PC-2700 2 $89.99 USD $179.98 USD Your item will be shipped out Thurs., March 22nd, 2007. Delivery usually takes between 4-14 business days. Once your item arrives in satisfactory condition, please leave feedback for me. I will do the same for you. Thanks, The Memory Pro Shipping & Handling via USPS Airmail Letter Post (includes any seller handling fees): $17.00 USD Shipping Insurance : -- Total: $196.98 USD
nrg_polini Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Αν οντως το στελνει απο Αμερικη υπολογιζε σιγουρα 10 εργασιμες, ισως και παραπανω.
diachiristis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Παιδιά θέλω και εγώ τη βοήθεια σας. Έχω παραγγείλει ένα προϊόν αλλά, αν και έχω κάνει και άλλες συνδιαλλαγές μέσω ebay, 1η φορά γίνεται αυτό. Θα μου πείτε ποιό? Από το πωλητή που έκανα την αγορά στο τέλος της επιβεβαίωσης δεν είχε απευθείας πληρωμή μέσω paypal ή πιστωτικής αλλά μόνο μέσω επιταγής και εντολής. Υπήρχε και μια επιλογή για να στείλω τα χρήματα μέσω πιστωτικής. Αυτή ήταν και η επιλογή μου. Αλλά μετά την επιβεβαίωση δε μου έδωσε κάποιο αριθμό για να κάνω την κατάθεση. Και τώρα στέλνω mails για να δω πως θα προχωρήσει η διαδικασία και το μόνο που παίρνω είναι αυτόματα απαντητικά replies που το μόνο που γράφουν είναι η ερώτηση μου. Τι γίνεται? Σας παραθέτω τις απαντήσεις 1. Μετά την επιβεβαίωση I will be sending payment of US $464.99 for my item.Dear sawafar, I will be sending payment of US $464.99 via Credit Cards shortly. Print postage for this shipment online You can easily print postage or a label for US Postal Service and UPS. Print Shipping Label Item # Item Title Qty. Price 290095631321 ΠΡΟΪΟΝ 1 US $417.99 Subtotal: US $417.99 Shipping and handling via USPS Global Express Mail: US $47.00 Shipping insurance (included): -- Total: US $464.99 Please ship to the following address: ... Thank you. diachiristis 2. Απαντήσεις Please suggest a way to send the money because I need that product.Thank you From: "STELIOS KIBOUROPOYLOS" <[email protected]> To: [email protected] Subject: RE: I will be sending payment of US $464.99 shortly for eBay item #290095631321, Date: Tue, 27 Mar 2007 10:40:18 +0300 Dir Sir / Madam: How the transaction will become? do you accept paypal? Yours faithfully From: "eBay Member: diachiristis" <[email protected]> Reply-To: [email protected] To: [email protected] CC: [email protected] Subject: I will be sending payment of US $464.99 shortly for eBay item #290095631321, MSI Geforce 8800 GTS -640MB- Geforce 8800GTS - NEW Date: Mon, 26 Mar 2007 23:22:35 -0800 Dear sawafar, I will be sending payment of US $464.99 via Credit Cards shortly. ============================================================ Item #/Item Title Qty Price ============================================================ 290095631321 1US $417.99 ΠΡΟΪΟΝ ----------------------------------------------------------------- Subtotal: US $417.99 Shipping and handling via USPS Global Express Mail: US $47.00 Shipping insurance (included): -- ----------------------------------------------------------------- Total: US $464.99 ------------------------------------------------------------ Please ship to the following address: ... Thank you. diachiristis
marios007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Απο Αμερική το έχεις πάρει; Έχεις κανονίσει να στο στείλει και να στο δηλώσει ως δώρο (αξίας κάτω απο 40$); Πρόσεχε γιατί στο τελωνείο θα σε τσακίσουν. Εγώ την πάτησα μια φορά. Μην πάθεις το ίδιο.
giankyr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Παιδιά θέλω και εγώ τη βοήθεια σας. Έχω παραγγείλει ένα προϊόν αλλά, αν και έχω κάνει και άλλες συνδιαλλαγές μέσω ebay, 1η φορά γίνεται αυτό. Θα μου πείτε ποιό?Από το πωλητή που έκανα την αγορά στο τέλος της επιβεβαίωσης δεν είχε απευθείας πληρωμή μέσω paypal ή πιστωτικής αλλά μόνο μέσω επιταγής και εντολής. Υπήρχε και μια επιλογή για να στείλω τα χρήματα μέσω πιστωτικής. Αυτή ήταν και η επιλογή μου. Αλλά μετά την επιβεβαίωση δε μου έδωσε κάποιο αριθμό για να κάνω την κατάθεση. Και τώρα στέλνω mails για να δω πως θα προχωρήσει η διαδικασία και το μόνο που παίρνω είναι αυτόματα απαντητικά replies που το μόνο που γράφουν είναι η ερώτηση μου. Τι γίνεται? Μην κάνεις τη βλ4κεία να στείλεις φράγκα έτσι, έχουμε ξαναπεί ότι δεν παρέχει ασφάλεια αυτός ο τρόπος πληρωμής και απ' ότι βλέπω μιλάμε για ένα ευκαταφρόνητο ποσό..
diachiristis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Φυσικά και δε θα στείλω φράγκα αλλά τι πρέπει να κάνω? όχι δεν το έχω δηλώσει για δώρο
giankyr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Φυσικά και δε θα στείλω φράγκα αλλά τι πρέπει να κάνω? όχι δεν το έχω δηλώσει για δώρο Ζήτα του ευγενικότατα να ακυρώσετε τη συναλλαγή γιατί δεν πρόσεξες ότι δεν έχει PayPal ας πούμε. Πρότεινέ του να του στείλεις και τα χρήματα για να ξαναβάλει το αντικείμενο για πούλημα. Φυσικά θα τα στείλεις με κανένα Western Union μετά και όχι με την πιστωτική έτσι..
gtsamour Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Πολύ σπάζομαι όταν κάποιος πωλητής δεν έχει PayPal, γτπ είναι.
giankyr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Ναι ρε 'συ, πλέον και πολλά online shops έχουνε PayPal. Αφού είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος για πληρωμές μέσω internet..
Flying_Dutchman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Το paypal μπορει να ειναι ενας γρηγορος και ευχρηστος τροπος για να στειλεις χρηματα, ομως εχει και πολλα μειονεκτηματα, ειδικα για τους τους πωλητες και ειδικοτερα γι'αυτους που στελνουν σε μη-confirmed addresses. Πριν λοιπον σχολιαζετε, καλο θα ηταν να ριξετε και μια ματια στην αλλη πλευρα και στα ΠΟΛΛΑ παραπονα που υπαρχουν.Οχι ο,τι μας βολευει μονο. Κι επισης, θα ηθελα να δω αν ησασταν εσεις πωλητες (και μαλιστα με υψηλης αξιας προϊοντα), αν θα δεχοσασταν paypal (κι απο un-confirmed addresses).
ANEMOS-V Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 synalages ebay & me alla katastimata (ego apo kina psonisa kati me paypal asxeto me ebay magazi,kai ola pigan kala) mono me paypal loipon, kai oso afora to ebay & paypal (aspida prostasias epstrofis xrimaton),eine poli dyskolo ews apithano na xaseis lefta. tous kynigoun toso agria tous polites an kaneis Dispute..pou tin epomeni mera..diorthononte ola dia magias.
giankyr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Το paypal μπορει να ειναι ενας γρηγορος και ευχρηστος τροπος για να στειλεις χρηματα, ομως εχει και πολλα μειονεκτηματα, ειδικα για τους τους πωλητες και ειδικοτερα γι'αυτους που στελνουν σε μη-confirmed addresses. Πριν λοιπον σχολιαζετε, καλο θα ηταν να ριξετε και μια ματια στην αλλη πλευρα και στα ΠΟΛΛΑ παραπονα που υπαρχουν.Οχι ο,τι μας βολευει μονο. Κι επισης, θα ηθελα να δω αν ησασταν εσεις πωλητες (και μαλιστα με υψηλης αξιας προϊοντα), αν θα δεχοσασταν paypal (κι απο un-confirmed addresses). Παλικάρι μου γλυκό, καλύτερα να απευθύνεις το post σου και στον εαυτό σου. Γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι και για έναν πωλητή για να χρησιμοποιήσει PayPal. 1. Είναι πολύ ευκολότερο να ανοίξεις λογαριασμό PayPal από το να αποκτήσεις μηχανάκι για να περνάς κάρτες. 2. Η ασφάλεια που νιώθει ο αγοραστής, ο οποίος δεν θα γνωστοποιήσει κανένα ευαίσθητο δεδομένο, ανεβάζει το πελατολόγιό σου πάνω από 250%. 3. Το commission του PayPal είναι υπερβολικά μικρό 1,9-2,9%. Κάτι αντίστοιχο υπάρχει και χρησιμοποιώντας τα μηχανάκια για τις κάρτες, 3% κρατάει η υπηρεσία. 4. Η unconfirmed διεύθυνση είναι το λιγότερο, είναι τουλάχιστον δηλωμένη στο PayPal. Όταν πληρώνεσαι με πιστωτική ή με ταχυδρομική επιταγή, western union και τέτοια, δεν έχεις διεύθυνση από πουθενά παρά μόνο από τα λόγια του αγοραστή! 5. Για να κάνεις withdraw από τον λογαριασμό PayPal δεν σε χρεώνει τίποτα για ποσά πάνω από ?100 στην Ελλάδα. Α και προσωπικά δε θα αγόραζα ποτέ αντικείμενο μεγάλης αξίας χωρίς PayPal. Θέλεις να μας πεις λίγα λόγια για την αλλη πλευρα και στα ΠΟΛΛΑ παραπονα που υπαρχουν.Οχι ο,τι μας βολευει μονο.?
Flying_Dutchman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Παλικάρι μου γλυκό [/b][/i]? Αυτο να το απευθυνεις σε ανθρωπους που γνωριζεις. Καταλαβες?
giankyr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Αυτο να το απευθυνεις σε ανθρωπους που γνωριζεις. Καταλαβες? Συγνώμη φίλε, δεν το είπα με κακό σκοπό. Έτσι μιλάω απλά.. Πίσω στο θέμα μας όμως: Θέλεις να μας πεις λίγα λόγια για την αλλη πλευρα και στα ΠΟΛΛΑ παραπονα που υπαρχουν.Οχι ο,τι μας βολευει μονο.?
gwgwsk Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Kalispera sto forum ithela na rwtisw kati giati de mou exei xanatyxei. xtupisa kati papoytsia sto ebay kai ta plirwsa kanonika me paypal. meta apo kamia dekaria meres pou perimena na steilei to paketo moy leei o pwlitis oti menei se mia mikri poli tis Italias telos pantwn k de mporei na moy steilei to dema.......... k leei na mou steilei pisw ta lefta mesw paypal pali.den exw xanadextei xrimata omws k de xerw an k pws ginete........ oyte pws ta pairnw kai oute an tha xrewthw gia na ta parw....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.