Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ξερετε τι διευθυνση εμαιλ πρεπει να χω ωστε να μη μου ζητησει καρτα κατα την εγγραφη?

Ευχαριστω προκαταβολικά

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

emena simera mou etyxe kati periergo & gia proti fora..

ekana mia agora opos panta me protect ebay & paypal aspida..

to item eixe place BID & pay now, ego to agorasa apeythias..

eno perase i agora sto paypal kanonika(kai ti vlepo..)..sto ebay-main de fenete pouthena!,oute email irthe..

estila email sto paypal,kai akoma na apantisoun..

sas exei symvei kati tetio?

Δημοσ.
emena simera mou etyxe kati periergo & gia proti fora..

ekana mia agora opos panta me protect ebay & paypal aspida..

to item eixe place BID & pay now, ego to agorasa apeythias..

eno perase i agora sto paypal kanonika(kai ti vlepo..)..sto ebay-main de fenete pouthena!,oute email irthe..

estila email sto paypal,kai akoma na apantisoun..

sas exei symvei kati tetio?

Για να καταλάβω, δηλαδή πλήρωσες και μετά εξαφανίστηκε η δημοπρασία από προσώπου γης?

Δημοσ.
Για να καταλάβω, δηλαδή πλήρωσες και μετά εξαφανίστηκε η δημοπρασία από προσώπου γης?

akrivos!

kai emena mou fanike trelo..synithos erxonte 2 email kateuthian sto email sou ,to ena gia to oti nikises ti dimoprasia & to allo gia tin epiveveosi tis pliromis, proti fora den egine auto!

& sto My eBay Views de fenete tipota!

mono sto paypal fenete to poso kai to ID tou item kai ta ypoloipa kanonika...

koufo?

Δημοσ.

kalimera, na rwtisw kati xerei kaneis ti einai to paypal?graftika ypotithete alla de xerw pws mporw na steilw lefta.

ebala ta stoixeia tis pistwtikis moy ....ti prepei na kanw??

einai afales?to xrisimopoiei kaneis???

Δημοσ.

loipon epeidi to psaxa ligo to thema sto forum tha ithela na kanw 3 pio sugkekrimenes erwtiseis:

1.mporw kateytheian na steilw xrimata giati kati moy leei gia ena tetrepsifio arithmo??

2.mporw na diagrapsw ton logariasmo moy k na anoixw meta allo alla me xrewstiki k oxi pistwtiki???

3.xrewnomai kati pou egw graftei ekei diladi tha moy erthei kamia xrewsi stin karta??

eyxaristw poly k sorry an exoyn eipwthei kapoy ayta k de ta brika. :)

Δημοσ.
Παιδια ξερετε τι διευθυνση εμαιλ πρεπει να χω ωστε να μη μου ζητησει καρτα κατα την εγγραφη?

Ευχαριστω προκαταβολικά

Ρε παιδια θα μου απαντησει εμενα κανεις?

Ευχαριστω.

Δημοσ.
akrivos!

kai emena mou fanike trelo..synithos erxonte 2 email kateuthian sto email sou ,to ena gia to oti nikises ti dimoprasia & to allo gia tin epiveveosi tis pliromis, proti fora den egine auto!

& sto My eBay Views de fenete tipota!

mono sto paypal fenete to poso kai to ID tou item kai ta ypoloipa kanonika...

koufo?

Πολύ κουφό, κουφότερο δε γίνεται! Δεν έχω ιδέα τι θα έπρεπε να κάνεις τώρα αδερφέ.. Ίσως να χρειάζεται να το περιγράψεις με τον ίδιο τρόπο όπως το περιέγραψες εδώ στο ebay και στο PayPal.

loipon epeidi to psaxa ligo to thema sto forum tha ithela na kanw 3 pio sugkekrimenes erwtiseis:

1.mporw kateytheian na steilw xrimata giati kati moy leei gia ena tetrepsifio arithmo??

2.mporw na diagrapsw ton logariasmo moy k na anoixw meta allo alla me xrewstiki k oxi pistwtiki???

3.xrewnomai kati pou egw graftei ekei diladi tha moy erthei kamia xrewsi stin karta??

Τι είναι το PayPal? και 1, 2, 3? Είναι όλα γραμμένα φίλος, και εδώ και στις σελίδες του PayPal. Αμα σου απαντήσουμε αυτά τα ερωτήματα θα εμφανιστούν κι άλλα στη συνέχεια. Γι' αυτό σου προτείνω να κάτσεις να το ψάξεις μόνος σου.

Ρε παιδια θα μου απαντησει εμενα κανεις?

Ευχαριστω.

Λογικά για να μην παίρνεις απάντηση όσοι το διάβασαν, ΔΕΝ ήξεραν..

Δημοσ.

1. Ναι αλλά πρώτα θα πρέπει να επιβεβαιώσεις την κάρτα σου, γι' αυτό και σου ζητάει τον τετραψήφιο αρυθμό.

2. Μπορείς απλά να ανοίξεις άλλον με άλλη διεύθυνση e-mail.

3. Όχι. Μόνο $1,50 για να γίνει η παραπάνω επιβεβαίωση και θα σου επιστραφεί.

Δημοσ.

Γεια σας, είναι το 1ο post μου στο forum και έχω μερικές απορίες πάνω στο θέμα Ebay.

Αν και το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια για αγορές, τώρα θέλω να πουλήσω κάποια πράγματα και έχω κολλήσει.

Ακολουθώ τα βήματα που μου δείχνει το σύστημα (start selling) στο Ebay.com

και αφού φτιάχνω την δημοπρασία που θέλω, σε κάποιο σημείο μου ζητά να

ανοίξω account ως πωλητής και θέλει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας μου.

Αφού τα δώσω, κολλάω εκεί και δεν με αφήνει να ανοίξω την δημοπρασία.

Η σελίδα είναι αυτής της μορφής...

https://arribada.ebay.com/saw-cgi/ebayISAPI.dll?PlaceCCInfo&reporting ...

Στο Paypal έχω Premier account και συνδεδεμένη μόνο πιστωτική Visa.

Κάνω κάποιο λάθος? Ήθελα να εκμεταλλευτώ μια προσφορά του Ebay για τις 3 πρώτες δημοπρασίες.

Συγγνώμη αν υπάρχει ήδη απαντημένη η ερώτηση μου αλλά είναι πολύ δύσκολο να ψάξω και τις 114 σελίδες αυτού του θέματος.

Δημοσ.
Γιατί πιστεύω ότι αυτό το link είναι fake?

Όχι, δεν είναι σίγουρα fake, είναι η σελίδα που φτάνεις για να ενημερώσεις τα στοιχεία της κάρτας σου και σε κάνει redirect στο signin.ebay ...

Ολόκληρη ήταν αυτή απλά έκοψα το τέλος και δεν περίμεμενα να δουλεύει το link.

(Βάζω ελληνικά μπροστά, οπότε δεν θα ανοίξει τώρα)

ηττπσ://arribada.ebay.com/saw-cgi/ebayISAPI.dll?PlaceCCInfo&reporting=1&RegInfo=8fc57551d7fe6175ddb71e0fcb0a1ac5

Δημοσ.

Παιδιά μια απλή ερώτηση αλλα δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Πως στέλνω e-mail σε κάποιον που πουλάει ένα προιόν? που βλέπω το mail του?

Δημοσ.
Παιδιά μια απλή ερώτηση αλλα δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Πως στέλνω e-mail σε κάποιον που πουλάει ένα προιόν? που βλέπω το mail του?

To email του πωλητη δε μπορεις να το δεις. Για να επικοινωνησεις μαζι του θα πατησεις, στη σελιδα της δημοπρασιας, εκει που λεει "ask seller a question" (πανω δεξια, κοντα στο id του πωλητη) και μετα σε παει σε μια σελιδα οπου γραφεις το μηνυμα σου. Με 'περιπου' τον ιδιο τροπο θα σου απαντησει κι εκεινος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...