a-wto- Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Αδερφια Insomniacs που θετε να γινετε και ...... ebayacs !για να μην χρειαζεται να στελνετε mails στους πωλητες για το αν στελνουν Ελλαδα και τα ρεστα, πολυ ΑΠΛΑ: ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΙΡΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ebay (http://www.ebay.ie) ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ 'WORLDWIDE' KI OTI ΒΡΕΙ, ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ! κι επιπλεον θα βλεπετε και τις τιμες σε Ευρω. :-D Aν στο http://www.ebay.co.uk βαλουμε να ψαξει "European Union" δεν ειναι το ιδιο αδερφε? Βασικα το λεω γιατι εχω προβληματιστει με τον αριθμο των αποτελεσματων.Για παραδειγμα οταν βαλω search Worldwide δεν μου βγαζει αποτελεσματα που βρισκω πχ μεσω του http://www.ebay.com ή της Μαλαισιας κτλ
harrysvr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Παιδιά για δώστε τα φώτα σας: Μου έστειλαν ένα photo frame απο usa δηλωμένο σαν repaired item και αξία 40$, το έστειλαν 8/3, ακολουθεί παράθεση απο usps tracking Into Foreign Customs, March 10, 2007, 10:28 pm, GREECE Bullet Arrived Abroad, March 10, 2007, 6:31 pm, GREECE Bullet International Dispatch, March 08, 2007, 5:40 pm, N. J. BULK Απο τις 10/3 είναι στο τελωνείο και ανησυχώ... Τι γίνεται απο εδώ και πέρα;;;
kikis2002 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Παιδιά για δώστε τα φώτα σας:Μου έστειλαν ένα photo frame απο usa δηλωμένο σαν repaired item και αξία 40$, το έστειλαν 8/3, ακολουθεί παράθεση απο usps tracking Into Foreign Customs, March 10, 2007, 10:28 pm, GREECE Bullet Arrived Abroad, March 10, 2007, 6:31 pm, GREECE Bullet International Dispatch, March 08, 2007, 5:40 pm, N. J. BULK Απο τις 10/3 είναι στο τελωνείο και ανησυχώ... Τι γίνεται απο εδώ και πέρα;;; Εμένα που μου έστειλαν από αμερική με ems από τις 3 και στις 8 έφτασε ελλάδα και εγώ ακόμα να το πάρω?? Μην ανυσηχείς πάντως.. καμιά φορά έτσι γίνετε αργούνε..
giankyr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Παιδιά για δώστε τα φώτα σας:Μου έστειλαν ένα photo frame απο usa δηλωμένο σαν repaired item και αξία 40$, το έστειλαν 8/3, ακολουθεί παράθεση απο usps tracking Into Foreign Customs, March 10, 2007, 10:28 pm, GREECE Bullet Arrived Abroad, March 10, 2007, 6:31 pm, GREECE Bullet International Dispatch, March 08, 2007, 5:40 pm, N. J. BULK Απο τις 10/3 είναι στο τελωνείο και ανησυχώ... Τι γίνεται απο εδώ και πέρα;;; Δεν είναι υποχρεωτικά στο τελωνείο. Απλά οι Ελληνικές υπηρεσίες πολύ σπάνια ενημερώνουν τα tracking details ενός δέματος/γράμματος.. Οπότε ακόμα κι αν βγήκε στις 11 που λέει ο λόγος, 4 μέρες είναι λίγος χρόνος για να έρθει σπίτι σου..
harrysvr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μακάρι νά`ναι έτσι όπως τα λέτε γιατί είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό(σε 50 αγορές μου)...
KWSN_Men Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Γεια και χαρα σε ολους! Δεν εχει σχεση με ebay, αλλα αν μπορειτε παρακαλω βοηθειστε! Θελω να παρω κατι πραγματακια απο Η.Π.Α. και ο πωλητης λεει οτι επειδη δεν εχει Pay-Pal, ο μονος τροπος για να γινει η συναλλαγη ειναι money order (=ταχυδρομικο εμβασμα, σωστα?). Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως γινεται? Ποια ειναι η διαδικασια? Ειναι μεσω ΕΛΤΑ ή τραπεζας? Στα ΕΛΤΑ λεει οτι ο μονος τροπος για να στειλω χρηματα στις Η.Π.Α. ειναι μεσω Western Union. Ευχαριστω προκαταβολικα! Money order=Westen Union, Moneygram ή κάτι τέτοιο. Θα σου πρότεινα να το αποφύγεις. Είναι εξαιρετικά εύκολο να ανοίξει κάποιος λογαριασμό στην Αμερική και δεν υπάρχει λόγος να μην έχει. Παιδιά από Αυστράλια με EMS-ECΙ έχετε καθόλου εμπειρία τι γίνετε με το τελωνίο και πόσο καιρό θα κάνει να έρθει? Με ΕΛΤΑ θα φτάσει ε?Γιατί ως γνωστό το ems μπορεί να λένε οτι είναι 3ημερών αλλά από αμερική κάνει 10 + και από ιαπωνία κίνα κτλ κάνει 13-15...! Ένα δέμα μου, έφτασε με EMS από Papua New Guinea σε 32 μέρες.
harrysvr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δεν είναι υποχρεωτικά στο τελωνείο. Απλά οι Ελληνικές υπηρεσίες πολύ σπάνια ενημερώνουν τα tracking details ενός δέματος/γράμματος.. Οπότε ακόμα κι αν βγήκε στις 11 που λέει ο λόγος, 4 μέρες είναι λίγος χρόνος για να έρθει σπίτι σου.. Κι όμως, απο Taiwan που έχω τις περισσότερες αγορές, το tracking ανανεώνεται συνεχώς(και απο τις δύο χώρες) μέχρι την παραλαβή. Στην περίπτωση μου όμως τώρα, δεν υπάρχει ένδειξη ούτε απο το usps ούτε απο τα eltacourier(που παραλαμβάνουν) τι έγινε απο 10/3 και μετά...
Parasight Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Σαν n00b χρήστης του ebay θα ήθελα να ρωτήσω: Το account μου στο ebay.co.uk ισχύει και στο ebay.com ή πρέπει να φτιάξω καινούριο; Με άλλα λόγια, συνδέονται τα ebay sites μεταξύ τους ή είναι ανεξάρτητα;
KWSN_Men Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Σαν n00b χρήστης του ebay θα ήθελα να ρωτήσω: Το account μου στο ebay.co.uk ισχύει και στο ebay.com ή πρέπει να φτιάξω καινούριο; Με άλλα λόγια, συνδέονται τα ebay sites μεταξύ τους ή είναι ανεξάρτητα; Μία λύση θα ήταν να δοκιμάσεις να κάνεις login από άλλο. Ναι, συνδέονται.
kikis2002 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Money order=Westen Union, Moneygram ή κάτι τέτοιο. Θα σου πρότεινα να το αποφύγεις. Είναι εξαιρετικά εύκολο να ανοίξει κάποιος λογαριασμό στην Αμερική και δεν υπάρχει λόγος να μην έχει. Ένα δέμα μου, έφτασε με EMS από Papua New Guinea σε 32 μέρες. Πλάκα κάνεις? Είναι τρελή αναγκή να έρθει το πολύ σε 15 μέρες από τότε που το παράγγειλα :| Ρε παιδια γιατί μας κοροϊδεύουνε αυτές οι μεταφορικές τέλοσπάντων? Έχει καταντήσει αηδία! Υπολογίζουμε τις ζωές μας σύμφωνα με το πότε θα παραδοθούνε... και αυτοί κάνουνε ότι θέλουνε!! Έλεος!! Εντομεταξύ η interparcel.co.uk ακόμα δεν έχει πάρει το δέμα από τον άνθρωπο.. έχει περάσει μια βδομάδα και ακόμα ούτε το έχουν πάρει από τον Αγγλο!! Μιλάμε είμαι για να σκάσω!!! Χρειάζομαι και τα δυο δέματα το αργότερο 30 του μήνα!! Δεν ξέρω τι να κάνω!!
KWSN_Men Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Για σκέψου ότι η αξία του πακέτου ήταν και 1200 ευρώ και μετά καταλαβαίνεις...
kikis2002 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Παιδια πως ξεχωρίζουμε τα EMS από τα Airmail σε USPS? Έχω tracking με κωδικό που αρχίζει με EB! Μας λέει κάτι αυτό? Πόσο μέρες είναι το μεγαλύτερο που σας έχει κάνει να έρθει με ΕΜS από Αμερική δέμα? Στις 3 το πήρανε Acceptance, March 03, 2007, 1:06 pm, ARCADIA, CA 91006 Στις 8 έφτασε Ελλάδα Into Foreign Customs, March 08, 2007, 1:14 am, GREECE και τώρα έχουμε 19 :| Λέτε να έχει κανεί την λαμακία και να το στείλε με airmail και να το περιμένω σε κάνα 3μηνο ή ακόμα να έχω ακόμα ελπίδες οτι θα έρθει όπου να ναι?
AlexNet Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Το tracking number στα δέματα απο Κίνα, μπορώ να το ελέγξω σε κάποια σελιδα; Thanks
Finn Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 EMS δέμα μου ήρθε σε 3 μέρες απο αμερική στην Χαλκιδική! Περιείχε μέσα και το ραβασάκι του τελωνείου το οποίο έπρεπε να πληρώσω (70ε) για να παραλάβω το δέμα.
harrysvr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 EMS δέμα μου ήρθε σε 3 μέρες απο αμερική στην Χαλκιδική! Περιείχε μέσα και το ραβασάκι του τελωνείου το οποίο έπρεπε να πληρώσω (70ε) για να παραλάβω το δέμα. Πες μας τέτοια... :cry: Πως το δήλωσαν και σε ποια τιμή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.