Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια παραγγειλα απο γερμανια 2 πραγματακια!

οι τυποι μου ειπαν οτι τα εστειλαν απο τις 26 φεβ. και 1 μαρτ. αντιστοιχα και μου εστειλαν και τα tracking numbers.!

μεχρι εδω ολα καλα!

το προβλημα ξεκινα απο τη στιγμη που πηγα να κανω track τα δεματα

ο αριθμος δεν <<επαιζε>> πουθενα στο site της dhl.

με αυτα και τα αλλα εμαθα οτι τα δεματα θα μου παραδωθουν με ελτα και οτι ο

12ψηφιος αριθμος που μου δωσανε οι τυποι δεν εντοπιζεται απο τη dhl!

το ερωτημα ειναι αν το εχει αντιμετωπισει κανενα παιδι απο εσας,και επισης ποτε θα παραλαβω τα δεματα(στο περιπου)!ηδη εχουν περασει κοντα 8 μερες!

Το ιδιο κ' εγω. Μου εχουν στειλει ενα δεμα περιπου 13kg και το truck number δεν εμφανιζει κατι στο site της DHL διοτι το εστειλε με την DHL POST = ΕΛΤΑ.

Καθυστερουν λιγο αλλα θα τα παρουμε. Μου εχει ξανα τυχει παλαιοτερα.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Hello παίδες... Προβληματάκι...

Αγόρασα ένα bluetooth headset στις 10 Φεβρουαρίου. Τον πλήρωσα όμως στις 12 Φεβρουαρίου. Μου έστειλε mail στις 13 Φεβρουαρίου πως έστειλε το προϊόν. Στις 22 Φεβρουαρίου του στέλνω e-mail γιατί το bluetooth δεν είχε έρθει και μου απάντησε να περιμένω λίγο ακόμη. Επίσης μου έστειλε ένα e-mail την στις 25 Φεβρουαρίου για να του αφήσω feedback μόλις φτάσει και πως εάν δεν φτάσει σε 5 μέρες να επικοινωνήσω μαζί του. Επικοινώνησα ξανά γιατί δεν είχε έρθει και είπε να περιμένω μέχρι και την Παρασκευή αυτή. Το κόβω να μην έρχεται... Θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή... Απο εκεί και πέρα τι γίνεται? Είναι power seller και η αγορά έχει γίνει μέσω paypal...

Th@nx προκαταβολικά...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230088204408

Δημοσ.
πας να γραφτω στο paypal με electron visa της pireaus και

We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. Please also make sure your credit card billing address matches your PayPal street address.

ενω ολα ειναι σωστά

δεν ειναι electron visa , ειναι χρεωστικη και αναγράφει ομως πάνω και το VISA κανείς?

Δημοσ.
δεν ειναι electron visa , ειναι χρεωστικη και αναγράφει ομως πάνω και το VISA κανείς?

Εμένα μια χαρά δουλεύει με την electron της πειραιώς. (Electron λέγεται η visa η χρεωστική οπότε την ίδια λέμε)

Μήπως κάνεις τίποτα λάθος στα νούμερα? Γράφεις ακριβώς το ονοματεπώνυμο όπως ακριβώς γράφετε στην visa?

Η μήπως βάζεις λάθος διεύθυνση? Για παράδειγμα το Χ πρέπει να το γράψεις ch.

Δημοσ.

Επικοινώνησε με την Πειραιώς και ζήτα ακριβώς τα στοιχεία που παρουσιάζονται όταν κάνεις μια συναλλαγή. Κάπου εκεί παίζει το λάθος όπως λέει λέει και ο φίλος από πάνω.

Δημοσ.
Το ιδιο κ' εγω. Μου εχουν στειλει ενα δεμα περιπου 13kg και το truck number δεν εμφανιζει κατι στο site της DHL διοτι το εστειλε με την DHL POST = ΕΛΤΑ.

Καθυστερουν λιγο αλλα θα τα παρουμε. Μου εχει ξανα τυχει παλαιοτερα.

Αν σου έδωσε travking number ο πωλητής, πρέπει να υπάρχει και σελίδα που να σου δείνει αναλυτικά την διαδρομή του αντικειμένου.

thimiste mou parakalw, pia praxi kanw gia na metatrepsw tis lires se euro?

Ο πιο γρήγορος κι εύκολος τρόπος είναι το google. Δεν μιλάμε για ακρίβεια cent, αλλά για ευκολία και ταχύτητα έτσι! πχ λοιπόν 35 usd to euro ή 35 gbp to usd και πάει λέγοντας :)

Δημοσ.

Μετα από 4 χρονια χρησης και αγορων εφτασε και η σειρα μου να αντιμετωπισω προβλημα.

Λοιπον 25-2 αγορασα (200 ευρο περιπου) και μετα απο 4-5 μερες ο seller επαψε να ειναι registerd member. Προιον δεν εστειλε βεβαια, και στα mail απαντα καθολου. (ειχε θετικες κριτικες και γενικα δεν ηταν καθολου υποπτο εξαρχης)

Άνοιξα dispute από το paypal (απο εκει πληρωσα) αλλα καμια απαντηση.

Λοιπον το ερωτημα τωρα ειναι:

1. Συνεχιζω τη διαδιακασια από το paypal?

2. Ενημερωνω την τραπεζα για τη συναλλαγη? (Αν αναι τι να της πω της τραπεζας ? οτι βλεπω συναλλαγη που δεν εκανα ή ότι θελω να ακυρωσω μια συναλλαγη?

3.Και τα δυο παραπανω?

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.

(Το ονομα που εχει δηλωσει στο paypal o seller το ξερω αλλα μπορει αυτό

να βοηθησει σε κατι?)

Δημοσ.
Hello παίδες... Προβληματάκι...

Αγόρασα ένα bluetooth headset στις 10 Φεβρουαρίου. Τον πλήρωσα όμως στις 12 Φεβρουαρίου. Μου έστειλε mail στις 13 Φεβρουαρίου πως έστειλε το προϊόν. Στις 22 Φεβρουαρίου του στέλνω e-mail γιατί το bluetooth δεν είχε έρθει και μου απάντησε να περιμένω λίγο ακόμη. Επίσης μου έστειλε ένα e-mail την στις 25 Φεβρουαρίου για να του αφήσω feedback μόλις φτάσει και πως εάν δεν φτάσει σε 5 μέρες να επικοινωνήσω μαζί του. Επικοινώνησα ξανά γιατί δεν είχε έρθει και είπε να περιμένω μέχρι και την Παρασκευή αυτή. Το κόβω να μην έρχεται... Θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή... Απο εκεί και πέρα τι γίνεται? Είναι power seller και η αγορά έχει γίνει μέσω paypal...

Th@nx προκαταβολικά...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230088204408

Εντάξει παιδιά ήρθε τζάμπα αγχώθηκα! :D

Δημοσ.
Επικοινώνησε με την Πειραιώς και ζήτα ακριβώς τα στοιχεία που παρουσιάζονται όταν κάνεις μια συναλλαγή. Κάπου εκεί παίζει το λάθος όπως λέει λέει και ο φίλος από πάνω.

στην πειρεαιώς τα στοιχεία τα εχουν με ελληνικούς χαρακτήρες να τα βαλω και στο paypal έτσ?

Δημοσ.
Εντάξει παιδιά ήρθε τζάμπα αγχώθηκα! :D

Απο Χονγκ Κονγκ χρειαζονται 2-4 εβδομαδες για να ερθει κατι στην Ελλαδα.Αν ο πωλητης εχει καθυστερησει κιολας την αποστολη τοτε...

Σαν εναν παπαρα που ενω τον πληρωσα 18/2 μου εστειλε εχθες eMail να μ'ενημερωσει οτι εκανε την αποστολη του πακετου. :-D

Καλό Πάσχα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...