silverthan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Αν είσαι UK το καλύτερο θα ήταν να κάνεις ένα λογαριασμό στο paypal, όπου μπορείς να βάλεις απλά λογαριασμό τράπεζας, θα σου πάρει όμως 2-3 μέρες μέχρι να γίνει το confirmation. To paypal θα σου κάνει 2 μικρές καταθέσεις στο λογαριασμό για να επιβεβαιώσει ότι είσαι εσυ, μια και είσαι ο μοναδικός που μπορεί να δει τις κινήσεις.
giannos85 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας.Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι παππούτσια απο το ιταλικό ebay http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160088957777&sspagename=ADME:L:RTQ:US:1 και σε ερώτηση που έκανα στον πωλητή μου απάντησε οτι κάνει αποστολές στην Ελλάδα με sda,tnt,feedex...Ξέρετε για αυτούς τους τρόπους αποστολής? Ευχαριστώ
Giatros28 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας. Θέλω να αγοράσω τρία είδη από τον ίδιο πωλητή ο οποίος βρίσκεται στο Ηονκ Κονγκ είναι μικρής αξίας , πως θα κάνω την παραγγελία? Ξεχωριστά ένα ένα και θα του στείλω e-mail για να συννενοηθώ για τον τρόπο αποστολής ώστε να μου τα στείλει όλα μαζί για να χρεωθώ μια φόρα τα έξοδα ? Η μέσα από την σελίδα γίνεται να κάνεις ταυτόχρονη παραγγελία και σου τα βγάζει όλα μαζί γιατί έψαξα και δεν βλέπω κάτι τέτοιο στην σελίδα του ebay ? Please help είμαι καινούργιος .
giankyr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας. Θέλω να αγοράσω τρία είδη από τον ίδιο πωλητή ο οποίος βρίσκεται στο Ηονκ Κονγκ είναι μικρής αξίας , πως θα κάνω την παραγγελία? Ξεχωριστά ένα ένα και θα του στείλω e-mail για να συννενοηθώ για τον τρόπο αποστολής ώστε να μου τα στείλει όλα μαζί για να χρεωθώ μια φόρα τα έξοδα ? Η μέσα από την σελίδα γίνεται να κάνεις ταυτόχρονη παραγγελία και σου τα βγάζει όλα μαζί γιατί έψαξα και δεν βλέπω κάτι τέτοιο στην σελίδα του ebay ?Please help είμαι καινούργιος . Τα χτυπάς και τα 3 κι όταν έρθει η ώρα να πληρώσεις θα σου στείλει ένα invoice για όλα μαζί. Απλά αν δεν αναφέρει τιμή για additional item στα έξοδα αποστολής ώστε να ξέρεις τι να περιμένεις, καλύτερα να επικοινωνήσεις πρώτα μαζί του γνωστοποιώντας του τι θέλεις να κάνεις.
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας. Θέλω να αγοράσω τρία είδη από τον ίδιο πωλητή ο οποίος βρίσκεται στο Ηονκ Κονγκ είναι μικρής αξίας , πως θα κάνω την παραγγελία? Ξεχωριστά ένα ένα και θα του στείλω e-mail για να συννενοηθώ για τον τρόπο αποστολής ώστε να μου τα στείλει όλα μαζί για να χρεωθώ μια φόρα τα έξοδα ? Η μέσα από την σελίδα γίνεται να κάνεις ταυτόχρονη παραγγελία και σου τα βγάζει όλα μαζί γιατί έψαξα και δεν βλέπω κάτι τέτοιο στην σελίδα του ebay ?Please help είμαι καινούργιος . gia koita pio prosektika giati oi eksipnakides synithos -kinezoi poulane 1.00euro antikeimeno..me 7.00 euro metaforika . oxi de tha to apofygeis na xreothis mia fora ta metaforika ,apo ekei bgazoun parapano apo ti sto eidos. synithos prosthetei ta eksoda (kathe )fora pou parageleis me mia mikri ekptosi. an itan toso apla..tha agorazame oli tin kina.
Giatros28 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας μάλλον έτσι είναι αλλά θα του στείλω και ένα e-mail για επιβεβαίωση
silverthan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Αν δεν έχεις έκπτωση, πάρε πρώτα ένα από τα τρία για να τον τσεκάρεις κιόλας, και εφόσον δεν είναι το 3ο το μακρύτερο, να πάρεις και τα υπόλοιπα.
Giatros28 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Τον έχω τσεκάρει είναι καλός πριν κάνα μήνα πήρα κάτι και όλα καλά.Τώρα θέλω να παραγγείλω πάλι και βρήκα τρία προϊόντα που με ενδιαφέρουν αλλά ενώ τα δυο στοιχίζουν από 0.99 λίρες μου χρεώνει 4.5 λίρες το καθένα έξοδα αποστολης .Είναι κάτι ακουστικά και φορτιστές για μπαταρίες cr123A , όλα αυτά μαζί κάνουν 5λιρες και τα έξοδα αθροιστικά βγαίνουν 14 λίρες .Είχε κανείς ανάλογη περίπτωση ?
Teirecias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Αν δηλώσεις απώλεια, μπλοκάρουν την κάρτα που έχασες επιτόπου ώστε να μη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κακόβουλους τρίτους. Η καινούρια που θα σου τυπώσουν θα έχει τον ΙΔΙΟ αριθμό, απλά διαφορετική ημερομηνία λήξης και διαφορετικό CVV. Όχι, δεν θα δεχθεί την κάρτα το σύστημα. Αδερφι, για ποια Τραπεζα μιλας ? εχω τρεις διαφορετικες καρτες(Αλφα-Πειραιως-Εμπορικη) και εχουν "χαθει" και οι τρεις....πολλακις φοραδας ! παντα η νεα καρτα εχει νεο αριθμο !
GREGKERKYRA Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Γειά σας, παράγγειλα κάτι και θα ήθελα να το ακυρώσω. Δεν έχω πληρώσει, αλλά μου ήρθε e-mail από τον πωλητή. Τι να κάνω;
Teirecias Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια έχει αγοράσει κανείς από USA κινήτο ή PDA με κινήτο μαζί, είναι συμβατά με τα δικά μας δύκτια GSM (cosmote,tim,voda) ,ενδιαφέρομαι για αγορά ενός κινητού .Επίσης με τελωνείο γλιτώνω αν το στείλει σαν gift ή θα την πατήσω? Αδερφι, αρκει το κινητο να ειναι tri-band και θα "παιζει" μια χαρα !!! εχω αποκτησει ενα Nokia παλιοτερα κι ενα Mio A701 το καλοκαιρι.
velos2112 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια υπαρχει καπιο ebay ευρωπαικης χωρας που να ειναι γραμμενο καισ την αγγλικη γλωσσα; εκτος απτο ebay.co.uk φυσικα. Αρχηγε, χ...στους τους Ξενερωτους Αγγλους ! ασε που οι περισσοτεροι στελνουν μονο στο Ενωμενο Βασιλειο να ψαχνεις στο http://www.ebay.ie (ιρλανδια) εχει και τις τιμες σε Ευρω !!!
velos2112 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Γειά σας, παράγγειλα κάτι και θα ήθελα να το ακυρώσω. Δεν έχω πληρώσει, αλλά μου ήρθε e-mail από τον πωλητή. Τι να κάνω; Αρχηγε, του απαντας "σορυ δεν θα παρουμε" αν ειναι απο ebay το πολυ-πολυ να σε αναφερει (μηδεν κακο-εχεις αλλες 2 αναφορες πριν σε κοψουν) και να 'σαι πιο προσεχτικος την επομενη φορα !
GREGKERKYRA Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Αρχηγε,του απαντας "σορυ δεν θα παρουμε" αν ειναι απο ebay το πολυ-πολυ να σε αναφερει (μηδεν κακο-εχεις αλλες 2 αναφορες πριν σε κοψουν) και να 'σαι πιο προσεχτικος την επομενη φορα ! που βλέπω αν μου έχουν κάνει αναφορα;
hackfree3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 thelw na rwthsw: pio ebay einai to kalitero kai fthnotero gia agores? pias xwras? kai poio to site? apo xwra ths europaikhs enwshs den plhrwnoume telwneia-forous etsi? alla symferei omws? einai fthna?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.