Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αδερφι,

ας αρχισουμε απο το τελος.

Μπλοκαρισμενος λογαριασμος στο PayPal δεν κλεινει !

Ουτε καταχωρειται η ιδια πιστωτικη σε 2 λογαριασμους (PayPal) !

Πολυ απλα παρε την υπηρεσια της πιστωτικης σου δηλωσε απωλεια

και σε μια βδομαδουλα το πολυ, θα 'χεις μια ολοκαινουρια καρτουλα

που θα 'χει αλλο αριθμο και θα μπορεσεις να την καταχωρησεις στον

καινουριο λογαριασμο που εχεις ανοιξει στο PayPal.

(θα την δεχτει το συστημα τους κι ας εχει τα ιδια στοιχεια με την παλαια-το σημαντικο ειναι ο αριθμος της καρτας)

Παντως για να μπλοκαρουν, 2 τινα συντρεχουν....

η εκαμες εισπραξεις πανω απο 6500 Ευρωπουλα (Μπραβο σου !)

η εκαμες καμια που...στιτσα !

(παλι Μπραβο σου, αλλα....if you can't do the Time, don't do the Crime !!!)

:twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Οχι δεν καταλαβες... Απο το ebay μου μπλοκαραν το λογαριασμο του ebay!!! To paypal δουλευει κανονικα. Αυτο που λες ισχυει και για το ebay.(H καρτα ειναι η προπληρωμενη της eurobank). Δλδ αν βγαλω μια καινουργια θα μπορω να την κανω ανετα register στο ebay ή πρεπει να διαφερει και το ονομα του κατοχου της καρτας?

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε οποιδηποτε συναλλαγη μεσω internet με χρηση πιστωτικής/χρεωστικής καρτας, αν βαλεις αλλο ονομα του ιδιοκτητη της καρτας ή λιγο διαφορετικο(πχ Chris αντι για Christos), θα μπορεσει να πραγματοποιηθει η συναλλαγη?

Δημοσ.
Πολυ απλα παρε την υπηρεσια της πιστωτικης σου δηλωσε απωλεια και σε μια βδομαδουλα το πολυ, θα 'χεις μια ολοκαινουρια καρτουλα που θα 'χει αλλο αριθμο και θα μπορεσεις να την καταχωρησεις στον

καινουριο λογαριασμο που εχεις ανοιξει στο PayPal. (θα την δεχτει το συστημα τους κι ας εχει τα ιδια στοιχεια με την παλαια-το σημαντικο ειναι ο αριθμος της καρτας)

Αν δηλώσεις απώλεια, μπλοκάρουν την κάρτα που έχασες επιτόπου ώστε να μη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κακόβουλους τρίτους. Η καινούρια που θα σου τυπώσουν θα έχει τον ΙΔΙΟ αριθμό, απλά διαφορετική ημερομηνία λήξης και διαφορετικό CVV.

Σε οποιδηποτε συναλλαγη μεσω internet με χρηση πιστωτικής/χρεωστικής καρτας, αν βαλεις αλλο ονομα του ιδιοκτητη της καρτας ή λιγο διαφορετικο(πχ Chris αντι για Christos), θα μπορεσει να πραγματοποιηθει η συναλλαγη?

Όχι, δεν θα δεχθεί την κάρτα το σύστημα.

Δημοσ.
Αν δηλώσεις απώλεια, μπλοκάρουν την κάρτα που έχασες επιτόπου ώστε να μη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κακόβουλους τρίτους. Η καινούρια που θα σου τυπώσουν θα έχει τον ΙΔΙΟ αριθμό, απλά διαφορετική ημερομηνία λήξης και διαφορετικό CVV.

Όχι, δεν θα δεχθεί την κάρτα το σύστημα.

Νομιζω ποικοιλει. Στο bwin μου τη δεχτηκαν βαζοντας οτι να ναι ονομα. Απο τη τραπεζα μου πανα αναλογα με αυτον που θα χρεωσει τη καρτα(αλλα τους ειοπα για μικροαλλαγες:Chris->Christos)

Δημοσ.
Νομιζω ποικοιλει. Στο bwin μου τη δεχτηκαν βαζοντας οτι να ναι ονομα. Απο τη τραπεζα μου πανα αναλογα με αυτον που θα χρεωσει τη καρτα(αλλα τους ειοπα για μικροαλλαγες:Chris->Christos)

Έχεις δίκιο. Υπάρχουν ηλεκτρονικά καταστήματα που είναι συνδεδεμένα απευθείας με τραπεζική πύλη και άλλα που βγαίνουν αυτά τα στοιχεία σε mail και χρεώνει ο υπάλληλος από το καρτομηχάνημα. Στην δεύτερη περίπτωση δεν ζητάει όνομα πουθενά, οπότε μόνο με τα νούμερα μπορεί να περαστεί η χρέωση κανονικότατα.

Δημοσ.
Έχεις δίκιο. Υπάρχουν ηλεκτρονικά καταστήματα που είναι συνδεδεμένα απευθείας με τραπεζική πύλη και άλλα που βγαίνουν αυτά τα στοιχεία σε mail και χρεώνει ο υπάλληλος από το καρτομηχάνημα. Στην δεύτερη περίπτωση δεν ζητάει όνομα πουθενά, οπότε μόνο με τα νούμερα μπορεί να περαστεί η χρέωση κανονικότατα.

Nαι ομως τα λεφτα στη bwin πιστοθηκαν αμεσως!( σε 1min ουτε!!!)

Δημοσ.
Παιδια υπαρχει καπιο ebay ευρωπαικης χωρας που να ειναι γραμμενο καισ την αγγλικη γλωσσα; εκτος απτο ebay.co.uk φυσικα.

και εγω την ιδια απορια εχω...

Δημοσ.

Σίγουρα το Ιρλανδικό.

Πάντως, η γενική περιγραφή (starting bid, BIN price κλπ.) βγαίνει στη γλώσσα που θες, αρκεί ν' αλλάξεις της κατάληξη του site, π.χ. για κάτι που είναι καταχωρημένο στο ebay.de με γερμανική περιγραφή, άν αλάξεις το .de σε .fr θα βγάλει περιγραφή στα γαλλικά, άν το κάνεις .co.uk ή .ie, θα βγάλει γενική περιγραφή στα αγγλικά. Φυσικά η αναλυτική περιγραφή θα μείνει όπως έχει ορίσει ο πωλητής, αλλά ένα mail, θα σε διαφωτίσει για τις απορίες σου και κυρίως για την πρόθεση του πωλητή να συναλλαγεί στη γλώσσα που σε βολεύει.

Hope it helps.

Δημοσ.

Παιδια έχει αγοράσει κανείς από USA κινήτο ή PDA με κινήτο μαζί, είναι συμβατά με τα δικά μας δύκτια GSM (cosmote,tim,voda) ,ενδιαφέρομαι για αγορά ενός κινητού .Επίσης με τελωνείο γλιτώνω αν το στείλει σαν gift ή θα την πατήσω?

Δημοσ.

Γεια σας και απο μενα.

Θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι.Γραφομαι στο ebay.co.uk , κανονικα ολα μου τα στοιχεια και παταω continue.Τοτε μου ζηταει να εισαγω αριθμο πιστωτικης κλπ.Το θεμα ειναι οτι δεν εχω πιστωτικη , αλλα θελω να γραφτω.Εχω κανονισει με καποιον να αγορασω κατι και να του βαλω τα χρηματα στην τραπεζα(100% feedback , πολλες πωλησεις).Για αυτο σας παρακαλω πειτε μου αν γινεται να γραφτω χωρις να βαλω αριθμο πιστωτικης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...