sisareg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 θέλω να παραγείλλω μια οθόνη από αμερική!!! θα πληρώσω φόρους!!! η οθόνη κάνει 140$ και τα μεταφορικά 110$!!! δηλαδή εγώ θα πληρώσω 250$???
kikis2002 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Με λίγα λόγια θα το παίζομε κορόνα γράμματα :S :S!! Aν είναι δυνατόν... χρεώνουνε και ότι να ναι οι άσχετοι..! Τι να πω... απελπισία είναι..
filarhos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Καλημέρα προσπάθησα να διαβάσω τον οδηγό αλλά δεν κατάφερα να καταλάβω και πολλά (νέος στον χώρο του διαδικτύου) λείπουν και μερικες σελίδες λόγω hacker οπότε θα ζητήσω κάτι αρκετά δύσκολο ο σκοπός μου είναι να αποκτήσω έναν επεξεργαστη (Ρ4 prescott 800 fsb socket 478) που δυσκολεύομαι να βρω στην Ελλάδα έτσι στράφηκα στο e-bay όμως παρόλο που βρήκα κάποιους (κυρίως στο e-bay Αμερικής) δεν γνωρίζω τί πρέπει να κάνω (προτιμώ με όσο το δυνατόν λιγότερες δεσμεύσεις π.χ. πιστώτικές) για να τον παραγγείλω. Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ τον Braker1 στην 31 σελίδα έχει μια πολύ καλή προσπάθεια Προτείνω αυτός ο οδηγός να γινει sticky.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά έχω πάρει από κάποιον συγκεκριμένο πωλητή του ebay πολλές φορές πράγματα και όλα καλά και τώρα μου προτίνει να κάνουμε απευθείας συναλαγές και όχι μέσω ebay! Να το κάνω ή είναι επικύνδινο? Αυτός τι πληρώνει σε έξοδα στο ebay? Ανάλογα τη δημοπρασία, πληρώνει 8-10%, μπορεί και παραπάνω. Οπότε έχει κάθε συμφέρον να το κάνει. Το έχω κάνει και εγώ πολλές φορές, έχω πουλήσει και έχω αγοράσει.
KWSN_Men Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Ακουστε παιδια τι μου ειπαν σημερα. Αυτος που μου εστειλε το δεμα δηλωσε 10$ το κοστος κανονικα ηταν 60$ και με παιρνουν απο το τελωνειο σπατων για το δεμα και μου λεει αυτη απο την ACS οτι το λιγοτερο θα πρεπει να πληρωσω 150ευρω και τους λεω στειλτε το πισω. Επισης μου ειπε οτι πλεον ολα ελεγχονται πολυ αυστηροτερα και δεν ειναι οπως παλια δηλαδη πριν μηνες, ακομα και για μιρκοποσα εχουν γινει πολυ αυστηρα τα πραγματα. Τι να πω μωρε στο κ@λ@κρατος που ζουμε μονο γινονται αυτα. Αποφυγεται τα courier οσο γινεται ζητατε μονο με ποστ να τα στελνουν. Οι εταιρείες courrier επιδιώκουν να περάσει από το τελωνείο, γιατί βγάζουν το κατιτίς τους. θέλω να παραγείλλω μια οθόνη από αμερική!!! θα πληρώσω φόρους!!! η οθόνη κάνει 140$ και τα μεταφορικά 110$!!! δηλαδή εγώ θα πληρώσω 250$??? Εσύ θα πληρώσεις $250 + το τελωνείο. Προτείνω αυτός ο οδηγός να γινει sticky. Είναι ήδη.
giankyr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Καλημέρα προσπάθησα να διαβάσω τον οδηγό αλλά δεν κατάφερα να καταλάβω και πολλά (νέος στον χώρο του διαδικτύου) λείπουν και μερικες σελίδες λόγω hacker οπότε θα ζητήσω κάτι αρκετά δύσκολο ο σκοπός μου είναι να αποκτήσω έναν επεξεργαστη (Ρ4 prescott 800 fsb socket 478) που δυσκολεύομαι να βρω στην Ελλάδα έτσι στράφηκα στο e-bay όμως παρόλο που βρήκα κάποιους (κυρίως στο e-bay Αμερικής) δεν γνωρίζω τί πρέπει να κάνω (προτιμώ με όσο το δυνατόν λιγότερες δεσμεύσεις π.χ. πιστώτικές) για να τον παραγγείλω. Δυστυχώς είναι αρκετά δύσκολο να κάνεις μια τέτοια αγορά χωρίς πιστωτική ή/και PayPal. Αν συμφωνείς στην χρήση αυτού του τρόπου πληρωμής μπορούμε να σε καθοδηγήσουμε στην πορεία. θέλω να παραγείλλω μια οθόνη από αμερική!!! θα πληρώσω φόρους!!! η οθόνη κάνει 140$ και τα μεταφορικά 110$!!! δηλαδή εγώ θα πληρώσω 250$??? Εσύ θα πληρώσεις $250 + το τελωνείο. Κάνεις μεγάλο λάθος, τα έξοδα αποστολής δεν υπολογίζονται στο τελωνείο.
ttlog Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια, μια βοήθεια! Αγορασα στις 29 Ιανουαριου μια WiFi miniSD για το PPC μου. "Φυσικα" δεν εχει ερθει ακομα! Εγραψα email στον τυπο και μου απαντησε οτι κανει 8-10 εργασιμες για να ερθει (πρεπει να ερχεται απο Αμερικη). Στο ταχυδρομειο δεν εχουν τιποτα στο ονομα μου. Αυτος το στελνει λεει μεσω USPS (που απ'οσο διαβασα σε προηγουμενες σελιδες δεν ειναι courier). Τι κανω λοιπον? Κανω claim τα χρηματα απο το paypal? Καμια ιδεα? Γνωριζει καποιος σε ποιο τελωνειο θα παει? (Μενω Θεσσαλονικη). Πως μπορω να επικοινωνησω με το τελωνειο? Ευχαριστω
dtomgr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Σκέφτομαι να αγοράσω ενα Computer CASE , γίνεται τίποτα σε αυτή τη περίπτωση που μιλάμε πλεόν για βαριά αντικείμενα ? Με τελωνεία και άλλα σχετικά;
KWSN_Men Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Κάνεις μεγάλο λάθος, τα έξοδα αποστολής δεν υπολογίζονται στο τελωνείο. Είπα τι θα πληρώσει, δεν είπα ότι στο τελωνείο θα υπολογιστούν και τα μεταφορικά. Με άλλα λόγια, 250 + ένα 25% περίπου επί της αξίας αγοράς. Παιδια, μια βοήθεια! Αγορασα στις 29 Ιανουαριου μια WiFi miniSD για το PPC μου. "Φυσικα" δεν εχει ερθει ακομα! Εγραψα email στον τυπο και μου απαντησε οτι κανει 8-10 εργασιμες για να ερθει (πρεπει να ερχεται απο Αμερικη). Στο ταχυδρομειο δεν εχουν τιποτα στο ονομα μου. Αυτος το στελνει λεει μεσω USPS (που απ'οσο διαβασα σε προηγουμενες σελιδες δεν ειναι courier). Τι κανω λοιπον? Κανω claim τα χρηματα απο το paypal? Καμια ιδεα? Γνωριζει καποιος σε ποιο τελωνειο θα παει? (Μενω Θεσσαλονικη). Πως μπορω να επικοινωνησω με το τελωνειο? Ευχαριστω Περίμενε ακόμα. Στις 25 μέρες ένα μήνα (ημερολογιακό) ενόχλησέ τον πάλι. Αν σου πει μα-μου, τότε κάνε claim. Η USPS είναι ή United States Postal Service, ήτοι τα αμερικανικά ΕΛΤΑ. Στην Ελλάδα όμως έρχονται με courrier, αν δεν είναι γράμματα. Σκέφτομαι να αγοράσω ενα Computer CASE , γίνεται τίποτα σε αυτή τη περίπτωση που μιλάμε πλεόν για βαριά αντικείμενα ? Με τελωνεία και άλλα σχετικά; Καλύτερα ψάξε εντός Ε.Ε. Εκτός, θα έχει 99% μπλεξίματα και τρεξίματα στα τελωνεία.
megapixel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδια βοηθεια και σε μενα. Tον οκτώβριο του 2006 μου καναν block το ebay account ενω ειχα ανοιχτες δημοπρασιες ως πωλητης. Τους εστειλα δεκαδες email και fax αλλα ποτε δε πηρα απαντηση!!! Αισχος! Τωρα εχω ανοιξει εναν αλλο λογαριασμο εδω και 2 μηνες και ρωτω. Τι πρεπει να κανω για να μπορεσεω να καταχωρισω την πιστωτικη ωστε να μπορεσω να πουλησω? Μηπως να κλεισω το αλλο account που μου καναν block? Please help!!.... Καθε βοηθεια/ιδεα ευπροσδεκτη. Ευχαριστω προκαταβολικα.
giankyr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Λογικά δε θα μπορέσεις ούτε σε 1000 χρόνια να κάνεις δουλειά με την ίδια πιστωτική. Ίσως ακόμα και στοιχεία όπως η διεύθυνση σου να σε βγάλουν κάρτα.. Για ποιο λόγο σε μπλοκάρανε αν επιτρέπεται?
megapixel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Λογικά δε θα μπορέσεις ούτε σε 1000 χρόνια να κάνεις δουλειά με την ίδια πιστωτική. Ίσως ακόμα και στοιχεία όπως η διεύθυνση σου να σε βγάλουν κάρτα.. Για ποιο λόγο σε μπλοκάρανε αν επιτρέπεται? Ίσως ακόμα και στοιχεία όπως η διεύθυνση σου να σε βγάλουν κάρτα: Tι εννοεις? Αν βγαλω καινουργια εγω η μητερα μου πχ θα λυθει το προβλημα? Το λογο δε το ξερω. Δε μου απαντησαν ποτε στα email.
giankyr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Εννοώ ότι ίσως σε ξανακάνουν block για τον ίδιο λόγο που σε έκαναν και τότε όταν σε αναγνωρίσουν από τα στοιχεία που θα βάλεις στον καινούριο λογαριασμό.
kikis2002 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά περιμένω κάτι από Γερμανία από έναν πωλητή με 84 που από τότε που αγόρασασ αυτό που πουλούσε δεν έχει βάλει άλλη δημοπρασία..! Τέλειωσε η δημοπρασία 19-Jan-07! Στα μηνύματα μου δεν απαντάει.. τι να κάνω? Τα λεφτά του τα έστειλα στην τράπεζα του! Ένας άλλος από Γερμανία λέει οτι μου έστειλε το δέμα με DHL 30 Ιαν και ακόμα το περιμένω και αυτό... :|
Teirecias Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδια βοηθεια και σε μενα. Tον οκτώβριο του 2006 μου καναν block το ebay account ενω ειχα ανοιχτες δημοπρασιες ως πωλητης. Τους εστειλα δεκαδες email και fax αλλα ποτε δε πηρα απαντηση!!! Αισχος! Τωρα εχω ανοιξει εναν αλλο λογαριασμο εδω και 2 μηνες και ρωτω. Τι πρεπει να κανω για να μπορεσεω να καταχωρισω την πιστωτικη ωστε να μπορεσω να πουλησω? Μηπως να κλεισω το αλλο account που μου καναν block? Please help!!.... Καθε βοηθεια/ιδεα ευπροσδεκτη. Ευχαριστω προκαταβολικα. Αδερφι, ας αρχισουμε απο το τελος. Μπλοκαρισμενος λογαριασμος στο PayPal δεν κλεινει ! Ουτε καταχωρειται η ιδια πιστωτικη σε 2 λογαριασμους (PayPal) ! Πολυ απλα παρε την υπηρεσια της πιστωτικης σου δηλωσε απωλεια και σε μια βδομαδουλα το πολυ, θα 'χεις μια ολοκαινουρια καρτουλα που θα 'χει αλλο αριθμο και θα μπορεσεις να την καταχωρησεις στον καινουριο λογαριασμο που εχεις ανοιξει στο PayPal. (θα την δεχτει το συστημα τους κι ας εχει τα ιδια στοιχεια με την παλαια-το σημαντικο ειναι ο αριθμος της καρτας) Παντως για να μπλοκαρουν, 2 τινα συντρεχουν.... η εκαμες εισπραξεις πανω απο 6500 Ευρωπουλα (Μπραβο σου !) η εκαμες καμια που...στιτσα ! (παλι Μπραβο σου, αλλα....if you can't do the Time, don't do the Crime !!!) :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.