patrickdrd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δεν νομίζω να έχεις δίκιο, εγώ πέρασα το expanded use number και έγινα confirmed..l.
Teirecias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Και κατι για τις κυριες του forum κι οχι μονο. το παρακατω site με καλλυντικα-κολωνιες κλπ. απο Χονγκ-Κονγκ στελνει χωρις εξοδα αποστολης !!! σας ερχονται σε 4 το πολυ μερες και συστημενα παρακαλω !!! (μεσω ΕΛΤΑ) μιλαμε για φτηνια !!! καντε συγκριση με Χοντο κλπ. http://www.strawberrynet.com/ το 'χω ξεσκισει !!! Δεν νομίζω να έχεις δίκιο,εγώ πέρασα το expanded use number και έγινα confirmed..l. Κι ομως.... εχω δικιο ! δεν εγινες Confirmed.... αλλα Verified ! εκτος κι αν δεν εισαι Ελλαδα.
Teirecias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 μεσα απο το Help του λογαριασμου μου του PayPal: My Account Profile - Miscellaneous Why is my shipping address unconfirmed? PayPal uses an Automated Verification System to verify credit card billing addresses that are entered in the system. An address is confirmed if it is associated with a credit card or can be independently verified by PayPal. Gift recipient addresses and addresses associated with a Switch/Maestro or Solo debit card cannot be confirmed. Currently, our system cannot verify most non-U.S. credit card billing addresses. These types of security measures are unfortunately necessary in an online environment, where it is difficult to check someone's identity. In the physical world, sellers can check someone's credit card and driver's license. In the online world, where simple and effective identification tools do not yet exist, we have to take different precautions. We believe that these safety precautions are in the interest of all our members.
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Κι ομως....εχω δικιο ! δεν εγινες Confirmed.... αλλα Verified ! εκτος κι αν δεν εισαι Ελλαδα. Ναι, δίκιο, δίκιο...
nikiforospav Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 αρα ρε παιδια εμεις δεν θα γινουμε ποτε address confirmed? και ασ ειμαστε verified!! ετσι? και τι γινεται που οι περισσοτεροι ζηταν confirmed adreess?
giankyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα μ' αυτό το θέμα. Εφόσον βλέπουν στο Seller Reputation, 6 Verified χρήστες δεν κολλάνε.
Teirecias Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Ουτε 'γω ειχα ποτε προβλημα αδερφια ! αν σου πρηζουν τον ερωτα με την Confirmed address ....πολυ απλα βρισκεις το item σε αλλον seller (παντα θα υπαρχει καπου αλλου) αν εισαι τοσο γκαντεμης.....ρωτα τη μαμα μηπως σου 'χει βαλει λαδι ο .....Μητσοτακης !!! :twisted:
kikis2002 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Παιδια πως μπορώ να ακυρώσω την προσφορά μου σε δημοπρασία?
dancer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Παιδια πως μπορώ να ακυρώσω την προσφορά μου σε δημοπρασία? Δυστυχως δεν γινεται, αμα εισαι ο μοναδικος που εχει κανει προσφορα κτλ τοτε ενημερωσε τον πωλητη οτι τελικα δεν εχεις τα χρηματα και αν γινεται να κανετε μια συμφωνια ετσι ωστε να μην παρει κανεις σας αρνητικο σχολιο.Ουσιαστικα θα αγορασεις το αντικειμενο "στα χαρτια" αλλα δεν θα στειλεις λεφτα γιατι θα συμφωνησετε μεταξυ σας να ακυρωθει μεσω dispute console και θα κανετε θετικα σχολια ο ενας για τον αλλον.
Teirecias Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Παιδια πως μπορώ να ακυρώσω την προσφορά μου σε δημοπρασία? Αδερφι, αν δεν εχει τελειωσει η δημοπρασια, βρες το link: 'retract bid' κι ακoλουθα τας οδηγιας......and Done !!! :twisted:
profitis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Προσπάθησα να διαβάσω όσες περισσότερες σελίδες μπορούσα αλλα είναι αδύνατο να της δώ όλες.Σ αυτες που διάβασα μου παραμείνανε ορισμένες απορίες και κάποια πράγματα για επιβεβάιωση: 1)OΤΙΔΗΠΟΤΕ αγοράζεις απο την E.E ΔΕΝ περνάει τελωνείο παρα μόνο έχει Φ.Π.Α του κράτους απ΄όπου το αγοράζουμε.Οι τιμές στo e-bay είναι "τελικές";Σωστα;Κάπου διάβασα οτι πληρώνουμε τι διαφορά μεταξύ του Ελληνικού και του ξένου Φ.Π.Α.Ισχύει αυτό; 2)Aπο τα σχόλια όλων σχεδον των χρηστώ φαίνεται οτι το Αγγλικό και το Γερμανικό E-bay είναι αξιόπιστα.Ομως το Γερμανικό είναι στα Γερμανικά...Τι κάνουμε γι αυτο;Μετάφραση μέσω net; 3)Εαν έχεις webmail ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ το δέχονται ή σου ζητάνε αριθμό πιστωτικής κάρτας διότι πάει στο ίδιο "καλάθι" με gmail,hotmail κτλ? 4)Με το paypal δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει.Οταν κλείνεις ένα προιον πρέπει να έχεις λεφτά μέσα στο balance του paypal και απο εκει χρεώνεσαι ή φεύγουνε απευθείας απο την χρεωστική-πιστωτική σου κάρτα;Τι ακριβώς παίζει; 5)Με τα διαφορετικά νομίσματα το paypal σου παρέχει ευελιξία;Δηλαδή όταν θέλεις να αγοράσεις κάτι πληρώνεις με paypal και αυτο το ίδιο κάνει την μετατροπή απο ? σε Αγγλικές λίρες π.x. που θα πιστωθούνε στον αγοραστή;Υπάρχει κάποια χρέωση γι΄αυτο; 6)Το 5% απο το paypal πάει στον πωλητη; Eυχαριστώ προκαταβολικά και ζητώ συγγνώμη αν έχουν ήδη απαντηθεί...Εψαξα όσο μπορούσα αλλα δεν τα βρήκα τα συγκεκριμένα.
grkostis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 SOS Στις 21 παρείγγειλα κάτι από e-bay μετά από 3 μαιλ στον πωλητή ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Και σήμερα είδα οτι είναι unregister user sto e-bay.Τώρα πρέπει να κάνω refund το ποσό στο paypal η να ανοίξω despute?Είναι και 50 euro to ποσό! Μάλλον αυτος δεν εχει μπει στο ebay αρκετο καιρο η χρωσταει λεφτα στο Ebay για τις καταχωρήσεις του. Στειλε ενα refund αν και νομίζω οτι θα το καθυστερησουν λογω του οτι δεν εχουν περάσει 90 ημέρες.
Captain_Darling Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Θέλω να αγοράσω ένα κινητό από έξω και διαβάζω σε κάποιες αγγελίες ότι το τάδε κινητό είναι ξεκλείδωτο. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό? Επίσης θέλω να πουλήσω ένα κινητό εκτός ελλάδας, θα υπαρξει πρόβλημα. Το κινητό αυτό το έχω πάρει χωρίς κάποιο συμβόλαιο ή με κάποια κάρτα καποιας εταιρίας. Μπορεί να βάλει ο πχ ο Αγγλος χρήστης όποια SIM κάρτα θέλει? Οπως καταλάβατε είμαι ασχετος από κινητά για αυτό βοηθειστε..... Ευχαριστώ!
beastgr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Εγώ ξέρω ότι στο εξωτερικό (Αγγλία) τα κινητά είναι κλειδωμένα και μόνο από μια εταιρία δέχονται την κάρτα. Ανεπίσημα μπορείς να πας σε κανένα μαγαζάκι και να το ξεκλειδώσεις ώστε να δέχεται και SIM από άλλες εταιρίες κινητής. Μάλλον αυτό εννοούν οι τύποι. Όσο για τα ελληνικά κινητά δε νομίζω να έχουν πρόβλημα στο εξωτερικό. Εγω το δικό το έχω βάλει SIM από 4 χώρες και κανένα πρόβλημα...
giankyr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 1)OΤΙΔΗΠΟΤΕ αγοράζεις απο την E.E ΔΕΝ περνάει τελωνείο παρα μόνο έχει Φ.Π.Α του κράτους απ΄όπου το αγοράζουμε.Οι τιμές στo e-bay είναι "τελικές";Σωστα;Κάπου διάβασα οτι πληρώνουμε τι διαφορά μεταξύ του Ελληνικού και του ξένου Φ.Π.Α.Ισχύει αυτό;2)Aπο τα σχόλια όλων σχεδον των χρηστώ φαίνεται οτι το Αγγλικό και το Γερμανικό E-bay είναι αξιόπιστα.Ομως το Γερμανικό είναι στα Γερμανικά...Τι κάνουμε γι αυτο;Μετάφραση μέσω net; 3)Εαν έχεις webmail ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ το δέχονται ή σου ζητάνε αριθμό πιστωτικής κάρτας διότι πάει στο ίδιο "καλάθι" με gmail,hotmail κτλ? 4)Με το paypal δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει.Οταν κλείνεις ένα προιον πρέπει να έχεις λεφτά μέσα στο balance του paypal και απο εκει χρεώνεσαι ή φεύγουνε απευθείας απο την χρεωστική-πιστωτική σου κάρτα;Τι ακριβώς παίζει; 5)Με τα διαφορετικά νομίσματα το paypal σου παρέχει ευελιξία;Δηλαδή όταν θέλεις να αγοράσεις κάτι πληρώνεις με paypal και αυτο το ίδιο κάνει την μετατροπή απο ? σε Αγγλικές λίρες π.x. που θα πιστωθούνε στον αγοραστή;Υπάρχει κάποια χρέωση γι΄αυτο; 6)Το 5% απο το paypal πάει στον πωλητη; 1. Υπάρχουν κάποιοι πωλητές που είναι κανονικές εταιρίες που παρουσιάζουν ισολογισμούς κάθε χρόνο, τηρούν λογιστικά βιβλία και τέτοια. Κάποιες απ' αυτές που κάνουν διεθνές εμπόριο, προσαρμόζουν το ΦΠΑ στην χώρα του αγοραστή. - Κανονικά δεν υπάρχει ΦΠΑ σ' αυτό που αγοράζεις απ' το ebay γιατί ούτως ή άλλως το 95% των πωλητών δεν θα δηλώσουν ποτέ στη φορολογική τους δήλωση την συναλλαγή! 2. Αν δεν ξέρεις Γερμανικά (σαν πχ εμένα) απλά δεν ασχολείσαι με το Γερμανικό 3. Αν παίζει "καλάθι" με gmail hotmail και τέτοια, λογικά θα είναι και τα .edu μέσα.. 4. Πάμε ένα παράδειγμα. Όταν έρθει η ώρα να πληρώσεις (πριν πατήσεις το κουμπί PAY) θα σου δείξει τι κινήσεις θα κάνει και από που θα τραβήξει τα λεφτά. Ο default τρόπος είναι να χρησιμοποιήσει πρώτα τα balances που υπάρχουν σε διάφορα νομίσματα και το υπόλοιπο να το τραβήξει από το πρώτο Funding Source που έχεις δηλώσει (πχ πιστωτική). Φυσικά μπορείς να επέμβεις και να τα αλλάξεις! 5. Αν πρόσεξες παραπάνω μίλησα για balances. Μπορείς να έχεις balance σε καμιά 20αριά νομίσματα! Όταν έρθει η ώρα να πληρώσεις σε GBP (Αγγλική Λίρα) χρησιμοποιώντας μέσω του PayPal την πιστωτική σου που είναι σε ?, τότε το PayPal θα σ' ενημερώσει πάλι στο ίδιο σημείο (πριν πατήσεις το κουμπί PAY) για την ισοτιμία που προσφέρει. Δηλαδή για μία συναλλαγή 60 GBP πχ θα σου πει ?90,88 from Visa xxxx-xxxx-blabla. 6. Η προμήθεια επιβαρύνει πάντα τον πωλητή. Δηλαδή αν κερδίσεις ένα αντικείμενο στα ?100, πληρώνεις ?100, (έστω προμήθεια πχ 5%) ο πωλητής θα πάρει ?95 και πάει λέγοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.