giankyr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά, Νέος χρήστης τόσο στο insomnia οσο και στον χώρου του ebay (καλά εκεί ούτε για χρήστης δεν μετριέμαι ακόμα) και έχω μια (που λέει ο λόγος) ερώτηση. Στο παρόν post ύπαρχουν πλήροφορίες για αγορές μέσο ebay... Για πωλήσεις που μπορώ να βρω πληροφορίες. Ειδικά το shipping με έχει μπερδέψει πολύ. UPS κτλ...πολύ ακριβές, ΕΛΤΑ: φτηνά αλλά λέει το προϊόν δεν το ασφαλίζουν (κοσμήματα) άσε που αν κατάλαβα καλά δεν επιτρέπεται. Τι ισχύει και τι εφαρμόζετε γενικά? (δεν θέλω να κάνω 1000 ερωτήσεις για να διαπιστωσω μετά οτι εχουν απαντηθεί σε άλλο post γι αυτόμένω στο γενικό προς το παρόν). Ευχαριστώ προκαταβολικά Καλή χρονιά. Ρίξε τις ερωτήσεις σου εδώ, ούτως ή άλλως έχει μακρύνει πολύ
nikiforospav Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Παιδια γεια σασ και χρονια πολλα.Θελω να παραγγειλω κατα ακουστικα απο usa μεσω ebay.Ο τυπος στελνει ελλαδα αλλα με International Airmail. χωρις ασφαλεια και χωρις tracking number.τι λετε να προχωρισω? τι ειναι αυτο το International Airmail. στην ελλαδα θα τα παραλαβω απο τα ελτα? θα πληρωσω τελωνειο επειδη ειναι απο αμερικη? ο τυπος ειναι power seller και δειχνει αξιοπιστος!!! thanks παιδια τα παραγγειλα τα ακουστικα και τωρα μου εστειλε ο τυπος το παρακατω: We will ship your headphones out 1-2 business days after your shipping address is verified. Please send us a photo identification card so that we can make sure that you are the holder of this account as your order is over 100 US dollars. Thank you. τη θελει τωρα? την ταυτοτητα η' την πιστωτικη φωτοτυπια?. αν θελει την πιστωτικη να φαινεται και ο αριθμος ολος η μονο τα 4 τελευταια ψηφια!! βοηθεια παιδες!!!
FocusX Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Όχι και φωτοτυπία την πιστωτική με το νούμερο πάνω! Ποτέ μην το σκεφτείς! Φωτοτυπία διαβατηρίου μάλλον κάνει
Flying_Dutchman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 παιδια τα παραγγειλα τα ακουστικα και τωρα μου εστειλε ο τυπος το παρακατω: We will ship your headphones out 1-2 business days after your shipping address is verified. Please send us a photo identification card so that we can make sure that you are the holder of this account as your order is over 100 US dollars. Thank you. τη θελει τωρα? την ταυτοτητα η' την πιστωτικη φωτοτυπια?. αν θελει την πιστωτικη να φαινεται και ο αριθμος ολος η μονο τα 4 τελευταια ψηφια!! βοηθεια παιδες!!! Βασικα σου ζηταει να κανεις scan την ταυτοτητα σου/διαβατηριο για να πιστοποιησει οτι εισαι εσυ ο ιδιος και οχι καποιος απατεωνας... Κατα πρωτο λογο, αυτο ΔΕΝ ΕΧΕΙ δικαιωμα να το κανει, δε προκυπτει απο κανεναν ορο στο ebay. Οποτε ειναι στη ευχερια σου να το στειλεις ή να κανεις καταγγελια στο ebay. Πιστωτικη, ακομα κι αν σου ζηταγε, δεν εστελνες με ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ.
m_sak Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μετα από πόσες μέρες που έχεις πληρώσει ένα αντικείμενο μπορείς να κάνεις charged back?Και όταν λέει ο πωλητής οτι περιμένει πληροφορίες απο το ταχυδρομείο για ένα δέμα που ποτέ δεν έφτασε σε μένα,τι περιμένει να του πει?γιατι αργεί τόσο πολυ?ευχαριστώ
silverthan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Από που στο στέλνει? Άλλο Hong Kong και άλλο UK ας πούμε... Πόσες μέρες έχουν περάσει?
m_sak Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Απο honk kong αλλά και άλλη φορά που είχα πάρει από εκεί σε 7 μέρες ήταν εδώ.Το πλήρωσα στις 21 δεκεμβρίου.Αλλά άλλη φορά χάθηκε η μνήμη που είχα παραγείλει και μου ήρθε ένας άδειος φάκελος και ακόμα περιμένω να μάθει νέα.Για αυτό έχει περάσει 1 μήνας και 2 μέρες και ακόμα περιμένω να δω τι θα μου πει οτι θα γίνει
nikiforospav Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 παιδια ευχαριστω γαι τις απαντησεις σας. το δεματακι εφυγε απο Αμερικη και αναμενω!! αλλη μια ερωτηση οταν ενας πωλητης απο hong kong λεει αποστολη με Registered Mail τη εννοει θα ερθει με τα ελτα ή με courrier? πληρωνω τελωνειο ή θα πρεπει να του πω να το δηλωσει με λιγοτερη αξια.
giankyr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 αλλη μια ερωτηση οταν ενας πωλητης απο hong kong λεει αποστολη με Registered Mail τη εννοει θα ερθει με τα ελτα ή με courrier?πληρωνω τελωνειο ή θα πρεπει να του πω να το δηλωσει με λιγοτερη αξια. Συστημένο εννοεί και θα σου έρθει με τα ΕΛΤΑ. Αν η αξία του είναι πάνω από τα γνωστά $45 και εμφανίζεται πάνω στο δέμα παίζει να πληρώσεις τελωνείο..
nikiforospav Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Παιδια αλλη μια ερωτηση. στο paypal εμφανιζει τη διευθυνση μου (Address Status:Unconfirmed),παρολο που εχω περασει το Expanded Use enrollment process. μαλλον αυτοσ ειναι και ο λογοσ που ο αλλος μου ζηταγε ταυτοτητα και τετοια!! ξερει κανει γιατι μου εμφανιζει τη διευθυνση ετσι. εψαξα στο paypal και το μονο που βρηκα ηταν αυτο! How do I confirm my shipping address? ((You can confirm your shipping address in three ways: 1. Add a credit card to your PayPal account. By adding a credit card to your account, PayPal can attempt to confirm your address with your credit card company. If the credit card company is not able to confirm your address, you may be asked to complete the Expanded Use enrollment process to activate your credit card. Your address can be confirmed after that process is complete. Note: Not all credit card companies are able to confirm addresses. 2. Apply for PayPal Buyer Credit. If approved, the address on your application will be a confirmed address. 3. Complete Alternate Address Confirmation. This process takes several days and is only available for U.S. accounts. To learn more, log in to your PayPal account and visit the Alternate Address Confirmation page. ))
nrg_polini Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά όλα αυτά έχουν γίνει από 27-12 και ακόμα δεν έχω δει τα λεφτά μου ούτε στο paypal ούτε στην alpha! Ξέρετε αν με αυτήν την αποστολή μέσω webbanking αν χρεώνεται αυτός τίποτα έξοδα? Και αν ναι πόσα? Γιατί εκεί που πάω να κάνω την αποστολή μέσω webbanking κάτι τέτοιο γράφει.. οτι θα χρεωθεί και αυτός κάποια χρήματα! Αν θυμαμαι καλα, αφου ειναι unclaimed θα πρεπει να ακυρωσεις τη πληρωμη για να επιστραφουν τα χρηματα. Πρεπει να εχει τετοια επιλογη.
m_sak Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 SOS Στις 21 παρείγγειλα κάτι από e-bay μετά από 3 μαιλ στον πωλητή ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Και σήμερα είδα οτι είναι unregister user sto e-bay.Τώρα πρέπει να κάνω refund το ποσό στο paypal η να ανοίξω despute?Είναι και 50 euro to ποσό!
KenZone Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 SOS Στις 21 παρείγγειλα κάτι από e-bay μετά από 3 μαιλ στον πωλητή ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Και σήμερα είδα οτι είναι unregister user sto e-bay.Τώρα πρέπει να κάνω refund το ποσό στο paypal η να ανοίξω despute?Είναι και 50 euro to ποσό! epa8a k egw to idio .... alla emena tin epomeni mera e3afanistike o user k exei 2 meres na apadisei se mail !! kai eixe kai 100% feedback !! eleos ... dn to exw 3anapa8ei! ti prepei na kanw ?
Teirecias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Λοιπον αδερφια, ακουστε δυο λογια απο καποιον που 'χει φαει κι εχει ριξει f.... στο ebay. παρα πολυ απλα προτιματε τις χωρες της Ευρωπαϊκης Ενωσης για αγορες, πληρωνετε ΜΟΝΟ με PayPal (γιατι και να σας φανε τα λεφτα μπαινει στη μεση το PayPal και σας τα επιστρεφει)κι αν το πραγμα που θελετε υπαρχει μονο στις ΗΠΑ η στη Κινα φροντιστε να ειναι κατω απο 2kg (4.4 lbs) και μικρο σε ογκο. αλλη μια συμβουλη ειναι να τους υποχρεωνετε να μην τα στελνουν με FedEx (δεν εχετε ιδεα τι χρεωνουν οι αθεοφοβοι για 'φυλακτρα' εδω οταν φτασει το δεμα σας) για οτι αλλο θελετε ειμαι στη διαθεση σας.
Teirecias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Παιδια αλλη μια ερωτηση.στο paypal εμφανιζει τη διευθυνση μου (Address Status:Unconfirmed),παρολο που εχω περασει το Expanded Use enrollment process. λοιπον αδερφι μου, ολες οι διευθυνσεις εκτος ΗΠΑ φαινονται ως Unconfirmed. το γραφει και μεσα στις οδηγιες του PayPal. πριν αγορασεις λοιπον,.....ρωτα: στελνεις στην Ελλαδα ? αυτοματως αν ειναι σοβαρος seller, ξερει οτι η διευθυνση σου ειναι....unconfirmed. για οτι αλλο ....εδω ειμαστε !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.