KWSN_Men Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Τα ebay Γερμανίας και Ασίας υποστηρίζουν αγγλικά; Αν ναι που βρίσκεται η συγκεκριμένη επιλογή; Αν όχι εσείς πως τα καταφέρνετε και βγάζετε άκρη; Όχι δεν υποστηρίζουν. Θα μιλήσω για τον εαυτό μου και θα σου πω ότι είναι θέμα εξοικείωσης. Δηλαδή, ακόμα και στα κινέζικα να είναι τα κουμπάκια, ξέρω λόγω της θέσης τους τι είναι. Καλησπέρα και χρόνια πολλά, μπορείτε να μου πείτε τις διευθύνσεις αξιόπιστων ασιατικών ebay's? Έχει καλές προσφορές ενίοτε. Είναι το πρώτο μου mail στο forum οπότε αν τα έχετε αναφέρει ήδη συγχωρέστε με αλλά δεν μπορώ να διαβάσω τα 100δες mail αυτού του topic. Καλή χρονιά σε όλους. Δεν υπάρχουν αξιόπιστα και αναξιόπιστα Ebay. Όλα είναι αξιόπιστα. Σε όλα τα Ebay υπάρχουν αξιόπιστοι και αναξιόπιστοι πωλητές.
m_sak Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα.Έχω μια ερώτηση να κάνω.Μου στέλνει το δέμα από hong kong μια κάρτα μνήμης που είχα παραγείλει απο e-bay και επειδή έλειπα από τον τόπο αποστολής όταν γύρισα 5 μέρες μετά είδα οτι το γράμμα μου ήταν ανοιγμένο και η μνήμη έλειπε.Ήταν μέσα μόνο το χαρτί με την παραγγελεία μου.Το δέμα είναι αρκετά μικρό και έρχεται σαν γράμμα για οσους έχουν παραγείλει κάτι παρόμοιο.Λέτε οτι μου την βούτιξαν στην πολικατοικία?έχω κάνει και άλλες αγορές αλλά δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα.ΤΙ να πω στον πωλητή?οτι δεν ήρθε ποτέ το πακέτο να το ξαναστείλει?θα το κάνει?μετά από πόσες μέρες μπορώ να πάρω τα λεφτά από το PAYPAL?Σε e-mail που του έστειλα είπε θα μιλήσει με το ταχυδρομείο και η θα το στείλει ξανά η θα πάρω τα λεφτά μου πίσω.Και με ρώτησε αν η διεύθυνση είναι σωστή.
nikiforospav Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Παιδια γεια σασ και χρονια πολλα.Θελω να παραγγειλω κατα ακουστικα απο usa μεσω ebay.Ο τυπος στελνει ελλαδα αλλα με International Airmail. χωρις ασφαλεια και χωρις tracking number. τι λετε να προχωρισω? τι ειναι αυτο το International Airmail. στην ελλαδα θα τα παραλαβω απο τα ελτα? θα πληρωσω τελωνειο επειδη ειναι απο αμερικη? ο τυπος ειναι power seller και δειχνει αξιοπιστος!!! thanks
giankyr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Παιδια γεια σασ και χρονια πολλα.Θελω να παραγγειλω κατα ακουστικα απο usa μεσω ebay.Ο τυπος στελνει ελλαδα αλλα με International Airmail. χωρις ασφαλεια και χωρις tracking number.τι λετε να προχωρισω? τι ειναι αυτο το International Airmail. στην ελλαδα θα τα παραλαβω απο τα ελτα? θα πληρωσω τελωνειο επειδη ειναι απο αμερικη? ο τυπος ειναι power seller και δειχνει αξιοπιστος!!! thanks Αν η τιμή επάνω και μέσα στο πακέτο είναι κάτω από $45 δε θα πληρώσεις. Το International Airmail είναι ταχυδρομείο κανονικό (όχι συστημένο, express και τέτοια) και θα σου έρθει απ' τα ΕΛΤΑ. Φαντάζομαι πως θα κάνει 10-12 μέρες.
manosgk80 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά!Έκλεισα προχθες απο Ebay.ie μια μνήμη ram,αξίας 60,82 ευρώ.Κατέθεσα στον λογαριασμο μου Paypal καποια χρήματα κι έτσι το ποσο στην τραπεζα εφτασε τα 62,5 ευρώ.Ωστόσο δεν μπορω να κανω την πληρωμη.Μήπως θα επρεπε να έχω στο λογαριασμο μου ένα μεγαλύτερο ποσο;
kikis2002 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά έχω πρόβλημα!! Κέρδισα κάτι στο ebay.de.. Του έστειλα τα χρήματα με paypal.. Μετα μου λέει δεν χρησημοποιώ το paypal και στείλτα με τράπεζα.. Κοιτάω στο paypal και αντι για Completed έγραφε Unclaimed και νόμιζα οτι τα χρήματα γυρίσαν πίσω! Αλλά χρήματα στο webbanking της alphabank(visa electron) δεν βλέπω!!!! Τι γίνανε τα χρήματα βρε παιδιά? Πως θα τα πάρω πίσω?
Flying_Dutchman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά έχω πρόβλημα!! Κέρδισα κάτι στο ebay.de.. Του έστειλα τα χρήματα με paypal.. Μετα μου λέει δεν χρησημοποιώ το paypal και στείλτα με τράπεζα.. Κοιτάω στο paypal και αντι για Completed έγραφε Unclaimed και νόμιζα οτι τα χρήματα γυρίσαν πίσω! Αλλά χρήματα στο webbanking της alphabank(visa electron) δεν βλέπω!!!! Τι γίνανε τα χρήματα βρε παιδιά? Πως θα τα πάρω πίσω? Τα χρηματα θα εμφανιστουν σε μερικες μερες (3-4) στο λογαριασμο σου. Αναφορικα με την αποστολη χρηματων μεσω τραπεζας, ο πωλητης θα σου δωσει το ΙΒΑΝ και στο swift code της τραπεζας του, και θα κανεις τη συναλλαγη μεσω του webbanking της Alpha.Κοστος μονο 0,3 ευρα.
giankyr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Έχω την εντύπωση πως τα λεφτά θα εμφανιστούν στο υπόλοιπο του PayPal κι ότι στην τράπεζά σου.
kikis2002 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά όλα αυτά έχουν γίνει από 27-12 και ακόμα δεν έχω δει τα λεφτά μου ούτε στο paypal ούτε στην alpha! Ξέρετε αν με αυτήν την αποστολή μέσω webbanking αν χρεώνεται αυτός τίποτα έξοδα? Και αν ναι πόσα? Γιατί εκεί που πάω να κάνω την αποστολή μέσω webbanking κάτι τέτοιο γράφει.. οτι θα χρεωθεί και αυτός κάποια χρήματα!
dino77 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Φίλε kikis2002 τα χρήματα στην visa μπορεί και να τα δεις σε 1 μήνα.Είναι καθαρά θέμα της visa international.Όσον αφορά το alpha web banking έχει έξοδα αλλά σε ρωτάει ποιός θα τα χρεωθεί.Από ποιόν αγόρασες και δεν δέχετε paypal είναι λίγο περιέργο.
Flying_Dutchman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Παιδιά όλα αυτά έχουν γίνει από 27-12 και ακόμα δεν έχω δει τα λεφτά μου ούτε στο paypal ούτε στην alpha! Ξέρετε αν με αυτήν την αποστολή μέσω webbanking αν χρεώνεται αυτός τίποτα έξοδα? Και αν ναι πόσα? Γιατί εκεί που πάω να κάνω την αποστολή μέσω webbanking κάτι τέτοιο γράφει.. οτι θα χρεωθεί και αυτός κάποια χρήματα! Για την επιστροφη των χρηματων, κανε λιγο υπομονη.. θα μπουν στο λογαριασμο (ριχνε βεβαια και μια ματια στο paypal, ποτε δε ξερεις τι γινεται). Για την αποστολη, ακομα κι αν λεει οτι θα χρεωθει και ο παραληπτης καποια χρηματα, στην τελικη παιρνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ποσο που του στελνεις. Το συνολικο κοστος για την τραπεζικη συναλλαγη ειναι 0.3 ευρα, που τα χρεωνεσαι εσυ.
krunar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά, Νέος χρήστης τόσο στο insomnia οσο και στον χώρου του ebay (καλά εκεί ούτε για χρήστης δεν μετριέμαι ακόμα) και έχω μια (που λέει ο λόγος) ερώτηση. Στο παρόν post ύπαρχουν πλήροφορίες για αγορές μέσο ebay... Για πωλήσεις που μπορώ να βρω πληροφορίες. Ειδικά το shipping με έχει μπερδέψει πολύ. UPS κτλ...πολύ ακριβές, ΕΛΤΑ: φτηνά αλλά λέει το προϊόν δεν το ασφαλίζουν (κοσμήματα) άσε που αν κατάλαβα καλά δεν επιτρέπεται. Τι ισχύει και τι εφαρμόζετε γενικά? (δεν θέλω να κάνω 1000 ερωτήσεις για να διαπιστωσω μετά οτι εχουν απαντηθεί σε άλλο post γι αυτόμένω στο γενικό προς το παρόν). Ευχαριστώ προκαταβολικά
stavroulis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Geia se olous pou diabasoun auto to minima.Eimai Ellinas kai zo stin Germania.Katala8os bre8ika se auti tin selida kai mou hr8e mia idea.Eimai xrhsths tou ebay.de stin germania kai eimai grammenos kai os politis.Tha ithela poli na sas boh8hso an to 8elete kai eseis.Gia thn arxh kala 8a htan an mou stelnate erothseis gia proionta apla pou sas endiaferoune gia na doume an oi times einai autes pou fantazeste.Argotera tha borousa na kano mia Homepage sthn opoia 8a exo diafora proionta se poli kales times.Loipon to mono pou 8elo apo sas einai poles erothseis me plhrofories gia ta proionta pou endiafereste. Euxaristo olous pou dia8esan ligo xrono gia na diabasoun auto minima.
tsoglanos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα και απο εμένα παιδιά. Θέλω να σας πω το δικό μου πρόβλημα και να μου πείτε και εσείς την αποψη σας. Αγόρασα στις 15 Δεκεμβρίου μία CF Extreme III 4GB έναντι των 55 ευρώ μαζι με τα μεταφορικά. Ο πωλητής ήταν ο turbosing333. Δυστηχώς ενώ είδα ότι δεν είχε 100% θετική αξιολόγηση, δεν σκεφτηκα να διαβάσω αναλυτικά τις αξιολογήσεις του χρήστη. Το αποτελεσμα λοιπόν. Ο πωλητής μου έστειλε ένα μύνημα εκτος του ebay κατευθείαν μέσω email ότι στις 18 Δεκεμβρίου απέστειλε το προιόν και να περιμένω εως 20 μερες αλλιώς να επικοινωνήσω μαζι του. Ωστόσο το προϊον ακομά δεν έχει φτάσει και στο ενδιάμεσο, το ebay τον έθεσε ως no longer registered user. Καπου εκεί είναι που με ζώνουν τα φίδια και αρχίζω να ψάχνομαι. Κάνω dispute στον χρήστη μέσω paypal και κατα λάθος το κάνω αμέσως escalate σε claim. Ψάχνοντας λίγο παραπάνω διαβάζω κάτι σχετικά 28 Ευρώ που θα κρατήσει η εταιρία ως processing fees και τρελααινομαι. Ωστόσο αν ακυρώσω την διαδικασία, πρέπει να πάω μέσω τραπέζης και δεν ξέρω τι ποσοστό επιτυχίας μπορέι να έχω έτσι (τράπεζα πειραιώς). Μίλησα με κάποιον απο την τράπεζα, αλλα και αυτός δεν μπορούσε να μου εγγυηθεί τπτ. Αν ακυρώσω πάλι την ιστορία με το paypal δεν μπορώ να την ξαναεκινήσω..... Οπότε ποια είναι η γνώμη σας: Κάλιο γαιδουροδενε παρά γαιδουρογύρευε (μένω δλδ με paypal που είναι ποιο σίγουρο το αποτέλεσμα) ή να πάω μέσω της τράπεζας? Έχει κανεις εμπειρία για την διαδικασία μέσω της τράπεζας για αμφίσβήτηση συναλλαγής που εμπλέκετε και το paypal? Να σημειώσω ότι αν ξεκινήσω διαδικασία μέσω της τράπεζας, τότε ακυρώνεται η όλη διαδικασία αυτόματα που γίνεται απο το paypal. Τέλος ξέρει κανείς να μου πεί έγκυρα τι παίζεται με τα processing fees? Δλδ τελικά εγώ τι θα πάρω επιστροφή 55-28=27 ευρώ? η παίζεται κάπως διαφορετικά το θέμα???
Flying_Dutchman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα και απο εμένα παιδιά. Θέλω να σας πω το δικό μου πρόβλημα και να μου πείτε και εσείς την αποψη σας. Αγόρασα στις 15 Δεκεμβρίου μία CF Extreme III 4GB έναντι των 55 ευρώ μαζι με τα μεταφορικά. Ο πωλητής ήταν ο turbosing333. Δυστηχώς ενώ είδα ότι δεν είχε 100% θετική αξιολόγηση, δεν σκεφτηκα να διαβάσω αναλυτικά τις αξιολογήσεις του χρήστη. Το αποτελεσμα λοιπόν. Ο πωλητής μου έστειλε ένα μύνημα εκτος του ebay κατευθείαν μέσω email ότι στις 18 Δεκεμβρίου απέστειλε το προιόν και να περιμένω εως 20 μερες αλλιώς να επικοινωνήσω μαζι του. Ωστόσο το προϊον ακομά δεν έχει φτάσει και στο ενδιάμεσο, το ebay τον έθεσε ως no longer registered user. Καπου εκεί είναι που με ζώνουν τα φίδια και αρχίζω να ψάχνομαι. Κάνω dispute στον χρήστη μέσω paypal και κατα λάθος το κάνω αμέσως escalate σε claim. Ψάχνοντας λίγο παραπάνω διαβάζω κάτι σχετικά 28 Ευρώ που θα κρατήσει η εταιρία ως processing fees και τρελααινομαι. Ωστόσο αν ακυρώσω την διαδικασία, πρέπει να πάω μέσω τραπέζης και δεν ξέρω τι ποσοστό επιτυχίας μπορέι να έχω έτσι (τράπεζα πειραιώς). Μίλησα με κάποιον απο την τράπεζα, αλλα και αυτός δεν μπορούσε να μου εγγυηθεί τπτ. Αν ακυρώσω πάλι την ιστορία με το paypal δεν μπορώ να την ξαναεκινήσω..... Οπότε ποια είναι η γνώμη σας: Κάλιο γαιδουροδενε παρά γαιδουρογύρευε (μένω δλδ με paypal που είναι ποιο σίγουρο το αποτέλεσμα) ή να πάω μέσω της τράπεζας? Έχει κανεις εμπειρία για την διαδικασία μέσω της τράπεζας για αμφίσβήτηση συναλλαγής που εμπλέκετε και το paypal? Να σημειώσω ότι αν ξεκινήσω διαδικασία μέσω της τράπεζας, τότε ακυρώνεται η όλη διαδικασία αυτόματα που γίνεται απο το paypal. Τέλος ξέρει κανείς να μου πεί έγκυρα τι παίζεται με τα processing fees? Δλδ τελικά εγώ τι θα πάρω επιστροφή 55-28=27 ευρώ? η παίζεται κάπως διαφορετικά το θέμα??? Γνωμη μου ειναι, αμα δε θες να χασεις φραγκο, να κανεις το λεγομενο charge-back. Αν το κανεις βεβαια, δε μπορεις να ξαναχρησιμοποιησεις τον ιδιο λογαριασμο στο paypal (βεβαια αυτο λιγο σε νοιαζει). Σχετικα με το λεγομενο processing fee, εχω την αισθηση οτι ηταν $25 (αν και εχω καιρο να το κοιταξω). Δηλαδη απο το ποσο που διεκδικεις, θα αφαιρεθουν $25 και απο κει και περα βλεπουμε. Πρεπει να τους στειλεις και κατι χαρτια λενε (στο paypal) και τρεχα γυρευε... Οποτε για να εξασφαλισεις τα χρηαματα σου κανε charge-back και πες μας και μας τι εγινε να ξερουμε... edit: επισης -χωρις παλι να ειμαι 100% σιγουρος, μιας και εχω καιρο να ασχοληθω με την συγκεκριμενη διαδικασια- στην αποζημιωση που διεκδικεις ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ το shipping cost. Δηλαδη (το ξαναλεω παλι, με επιφυλαξη), αυτο που ΙΣΩΣ παρεις πισω, ειναι η αξια του προϊοντος - $25 (ή 28 ευρω) - ταχυδρομικα = ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.