tomzaribo21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 ρε κουλτουριάρηδες του κώ, αν γουστάρετε το διάβασμα και όχι το παιχνίδι πηγαίνετε στην ΚΑΙΣΑ και αγοράστε κανένα βιβλίο να ξεχαρμανιάσετε. Ουστ Πω-πω σε οξύθυμο πέσαμε!!!!!! Ελα ρε ,μη νευριάζεις,σε παρακαλώ.....κόσμια. Απλα όταν είπεςΣυγνώμη, θα τρελαθούμε εδω μέσα; το BG2 δεν είναι hack & slash??!!!?! έπαθα ένα πολιτισμικό σόκ. Με λίγα λόγια.....Μου έφυγαν οι κάλτσες απο τα πόδια :?
draganor Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Den xreiazete na afisis to BGII. Exoun dekades mod`s ta opoia pros8etoyn apeira antikimena kai topo8esies sto paixnidi. Protino ta Darkest Day kai to Shadows over Soubar.
arakis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Προσωπικα το BG2 δεν με τρελανε, το Diablo 2 λογο multiplayer μου άρεσε πολυ περισότερο, πάντως νομίζω οτι το Diablo 2 εχει πουλήσει και αρκετα περισσοερο οπότε ειναι και πιο πετυχημένο γενικα αφου ακομα το παιζουν πορωμενα πολλοι(δεν καταλαβενω γιατί :?: :?: :?: ) και δεν πιστευω οτι θα υπαρξει αλλο παιχνιδι σαν RPG που θα πουλησει περισσοτερο, ίσως το Diablo 3 αν ποτε βγει . Θα σου προτεινα το NWN(never winter nights) μαζι με τa expansion του κυκλοφορουν ολα σε ένα πακέτο καθώς και το Gothic 2 ενα απο τα κορυφαια όλων για εμένα .το Planescape Torment ποιος αντέχει να το παιξει εν έτη 2004( σε χρονιες με γραφικά doom3) όταν υπαρχουν πλεον παιχνίδια σαν το KOTOR παρότι είναι πολύ ευκολο και σχετικά μικρό και δες και αυτα τα online rpg σαν το World of Warcraft αμα έχεις καλά σύνδεσή. Τελος μην δοκιμασεις το Sacred αφου δεν τρελαινεσαι με το Diablo 2 .Ειναι μια κακή κοπια του που δεν αξιζει εκτος και αν εχεις χρονο για πεταμα να ασχοληθεις μαζι του και παρα πολλα bugs . Κριμα που δεν υπαρχει το Fable για pc αλλα μονο για x-box .
DarkOrion Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Με λίγα λόγια.....Μου έφυγαν οι κάλτσες απο τα πόδια lol. wraio k auto...
ilos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 ΑΡΧΙ-ΚΑΡΑ-LOL tomzaribo21,insomniac_c4po ταπεινά σας προσκυνω - δούλος σας :roll: On the topic πάντως crpg σε στυλ BG (εκτός του bg2 και των expansion τους) υπάρχουν με την infinity engine μόνο τα fallout,fallout 2,icewind dale, icewind dale 2 και planescape torment. Ισομετρικά με άλλες engine στο ίδιο στυλ είναι και τα arcanum και the temple of elemental evil //της Troika. Άλλες καλές προτάσεις σε δυτικά classic rpg είναι και τα gothic1,2 και το morrowind με τα expansion. Πολύ καλό είναι και το KOTOR. Αυτην την εποχή παίζει το vampire bloodlines για το οποίο δεν έχω άποψη ακόμα αλλά αν είναι στο στυλ του masquarade και με την source engine τότε μιλάμε σίγουρα για το crpg της χρονιάς. Αν θες single player ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ NWN εκτός από τα mods δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που είχα όταν το αγόρασα πριν δυο χρόνια. Το sacred είναι κακός κλώνος του diablo οπότε... Επίσης αν πάρεις το morrowind (και χωρίς τα expansion) καλό κουράγιο θα το χρειαστείς... Τον φλεβάρη περίπου θα σκάσει μύτη το kotor 2 ενω αρκετά πιο μετά το elder scrolls 4 oblivion //η συνέχεια του morrowind το οποίο οπτiκά τουλάχιστον είναι next-gen game. Ελπίζω να βοήθησα.
Dreamstorm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 χαλαρά το neverwinter nights, μου άρεσε πιο πολύ ακόμα και από baldur's gate.Ειδικά το hordes of the underdark είναι καταπληκτικό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 ti na sas pw, nomizw pws to NwN den ftanei oute to nyxaki tou BG2...
Dreamstorm Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 ThReSh, γιατί το λες αυτό, που το στηρίζεις;το μόνο που νομίζω πως υπερτερεί το bg είναι η όλη υπόθεση του αλλά και εκεί το nwn έχει καλό υπόβαθρο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 ti na sou pw...poly hack n slash kai auto...egine Icewind Dale...pou teinei pros Diablo...pantws meta to Planescape Torment kai to BG2 to xaos (h pleiopshfia twn RPGadwn kai twn game sites auto toulaxiston yposthrizoun, oxi vevaia pws ephreazomai apo autous )
avenger Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Το expansion του neverwinter nights "hordes of the underdark" ήταν πάρα πολύ κοντά στο πνεύμα του baldur's gate,όσον αφορά τα quests.Έχει φοβερούς διαλόγους.Βέβαια οι αντιρήσεις για τις μάχες παραμένουν,χάθηκε αρκετή απο την τακτική του baldur's gate.
DarkOrion Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 the temple of elemental evil nai, auto to eixa ksexasei. gia des mipws sou aresei kai auto.
Alex_gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Diablo? Thimamai sto LAN ta palikaria pou epezan diablo... ta koroidevame epeidi o enas exase mia xronia apo to sxoleio tou, o allos paratise to panepisthmio ktl. To game einai san thn CocaCola ethistiki men, alla mia m@l@kia sketh.... xaxa... akou diablo By the way to Planescape Torment theoreitai ws to korifaio RPG olws twn epoxwn kai oxi to BG2 (an kai apo ta korifaia kai afto)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.