Προς το περιεχόμενο

Σαν το Βαldurs Gate 2......

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mπορειτε να μου προτεινετε καποιο rpg του στυλ του BG2?

Μη μου πειτε κανα Diablo και με στειλετε....Σοβαρα RPG που αφηνουν εποχη(εχω παιξει Morrowind,Gothic,dungeon siege,divine divinity)

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Icewind Dale...Pool of Radiance...Fallout, to MEGISTO Planescape Torment :D

kai ta asfalws sequels twn 3 prwtwn...

allo kalo einai to Knights of the Old Republic (aka KOTOR)

Δημοσ.
Μη μου πειτε κανα Diablo και με στειλετε....Σοβαρα RPG που αφηνουν εποχη

Δηλαδή τί θες να μας πεις ότι το Diablo δεν έχει γράψει ιστορία? Μην τρελαθούμε εντελώς!!!

Νο1 RPG ---> Diablo 2 + Lord of Destruction

και μετά όλα τ' άλλα, δεν θέλω ιεροσυλίες, προς Θεού....

• Super Moderators
Δημοσ.

hahahaha ntroph re sarisn, action rpg (aka hack n slash) einai...pantws to No1 RPG pou exei vgei mexri stigmhs einai to Planescape Torment...eurews apodekto kai apodedeigmeno apo hardcore rpgades kai game sites :D

Δημοσ.
Δηλαδή τί θες να μας πεις ότι το Diablo δεν έχει γράψει ιστορία? Μην τρελαθούμε εντελώς!!!

Α με εσένα θα σκοτωθούμε ψηφιακά δεν υπάρχει περίπτωση.Έτσι εξηγείται και το κόλλημα με το halo2.Καλό και χρυσό το diablo,αλλά ο άνθρωπος ρώτησε για rpg,ξέρεις αυτά τα παιχνίδια που έχουν και υπόθεση,όχι click click εις άπειρον...Ιεροσυλία είναι να βάζεις το κορυφαίο ίσως rpg όλων των εποχών,το baldur's gate 2 στην ίδια πρόταση με το hack and slash diablo2.

Προς τον φίλο,δύσκολα να βρείς πια rpg στο στυλ του bg, η λαίλαπα του diablo διέλυσε τα παραδοσιακά rpg..[/img]

Δημοσ.

φιλε sarisn και εγω ειχα κολλησει ενα 5-μηνο με diablo,αλλα....μεχρι εκει.Δεν μπορω να ασχοληθω μαζι του πλεον.Ασε που δεν το θεωρω και rpg(action σκετο και πολυ του ειναι)

Αυτα που εχετε προτεινει τα εχω παιξει :D

Δημοσ.

kai egw peripou toso eixa kollisei me to diablo 2. Pantws twra den mporw na to paiksw me tpt. Den to thewrw rpg. Antitheta to BG2, to thewrw ws ena apo ta kalutera rpg's ever.

Twra, afou exeis paiksei ola osa exoun anaferthei, dokimase to sacred. Den einai kai polu gnwsto kai gia na pw tin alitheia den einai kai auto rpg katharoaimo. Einai mia meiksi hack n slash (se ligotero pososto apo diablo) me rpg, alla kamia sxesi me dungeons and dragons. Apla to anaferw mipws den to exeis akousei kai den exeis kapoio na paikseis auti ti stigmi. Oxi oti mporei na sugkrithei me ta alla megathiria, alla stin anavroxia....

Δημοσ.

ama to bg2 einai hack n slash, tote to diablo ti einai??? Vevaia kai to bg2 exei maxes, xwris autes den noeitai rpg, alla kamia sxesi me to diablo. To diablo vasizetai apokleistika stis ateleiwtes maxes tou. Senario midamio. Ta quest einai tou styl pigaine ekei kai sfaxe olous tous exthrous. To BG2 den exei kamia sxesi me auto...

Δημοσ.

Νο1 RPG ---> Diablo 2 + Lord of Destruction

και μετά όλα τ' άλλα, δεν θέλω ιεροσυλίες, προς Θεού....

Ρε μέγάλε sarisn τί χάπια παίρνεις?

Πες το γιατρό να σου γράψει άλλα.Αυτά δε κάνουν τη δουλεία τους!!!!!!

Συγνώμη, θα τρελαθούμε εδω μέσα; το BG2 δεν είναι hack & slash??!!!?!

Εχεις δίκιο,θα τρελαθούμε εδώ μέσα.

Τι θα τρελαθούμε ,λέω,θα σαλτάρουμε,θα ξεφύγουμε εντελώς!!!!!

Βρε μπάς και φταίει η απότομη αλλαγή καιρού?

insomniac_c4po αν υπήρχε αυτόφωρο στο insomnia τώρα θα έπρεπε να δίνεις κατάθεση με την κατήγορία της ασέλγειας προς το BG2 :D

Δημοσ.

Xorxhs!, εγω ακόμα το παίζω το diablo 2 με τον ίδιο ζήλο που το έπαιζα και όταν κυκλοφόρησε ;)

avenger, προφανώς τα "παιχνιδικά" μας γούστα είναι εντελώς διαφορετικά χεχε :)

tomzaribo21, πραγματικά ορισμένα posts σου (συμπεριλαμβανομένου και αυτού) με έχουν κάνει να πέφτω κάτω από τα γέλια :D:D:D:D

Δημοσ.

ρε κουλτουριάρηδες του κώ, αν γουστάρετε το διάβασμα και όχι το παιχνίδι πηγαίνετε στην ΚΑΙΣΑ και αγοράστε κανένα βιβλίο να ξεχαρμανιάσετε. Ουστ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...