Προς το περιεχόμενο

ταινιες

xela

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να μετατρέψω μια ταινία dvd σε mpeg ή avi?

ευχαριστώ..

Υ.Γ.αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα απλώς βάλτε το Link.

Δημοσ.

:shock:

όλα έτοιμα τα θέλεις μου φαίνεται. Τι να σου πρωτογράψω...search στο forum, google, sticky δεν είδες τίποτα;

Μην περιμένεις να κάτσει να σου πει κάποιος πως να το κάνεις. Άρχισε το διάβασμα, ένα σωρό guides υπάρχουν.

Δημοσ.

το ξέρω φίλε μου.κ έχετε απόλυτο δίκιο στο ότι τα περιμένω όλα έτοιμα αλλά

1.δεν πληρώνω εγώ.

2.τώρα μπαίνω στο βαθιά του χώρου κ θέλω να μάθω τα καλύτερα από ανθρώπους που τα έχουν δοκιμάσει μιας κ εμένα δεν μου δίνονται ακόμα ευκαιρίες λόγω χρημάτων.

κ 3.προτιμώ στην αρχή να ακούω κάποια πράγματα κ μετά αφού μάθω τα βασικά να κάνω τα δικά μου.

γιατί όλοι από κάποιον κάθε φορά μαθαίνουν κάτι.πειράζει που ρωτάω σε σχέση με κάποιον που μπαίνει κ κοιτάει απλά μια σελίδα με το συγκεκριμένο θέμα μαθαίνοντας κάτι επιφανειακά?κ δεν αποκτά μια σχέση με κάποιον που είναι γνώστης του θέματος?

Δημοσ.

kai perimeneis kapoios na sou e3igisei to olo 8ema apo to miden diladi ???

rixe mia matia sta iparxonta topics ki opou diskoleuteis i 8eleis kapoia dieukrinisi

rwtas kai 8a sou apantisoune polloi meta xaras. tora to 8ema einai xilioeipwmeno

gia na xananoixei apo tin arxi. min to pareis asxima den einai epi8etiko to yfos

mou

Δημοσ.
το ξέρω φίλε μου.κ έχετε απόλυτο δίκιο στο ότι τα περιμένω όλα έτοιμα αλλά

1.δεν πληρώνω εγώ.

2.τώρα μπαίνω στο βαθιά του χώρου κ θέλω να μάθω τα καλύτερα από ανθρώπους που τα έχουν δοκιμάσει μιας κ εμένα δεν μου δίνονται ακόμα ευκαιρίες λόγω χρημάτων.

κ 3.προτιμώ στην αρχή να ακούω κάποια πράγματα κ μετά αφού μάθω τα βασικά να κάνω τα δικά μου.

γιατί όλοι από κάποιον κάθε φορά μαθαίνουν κάτι.πειράζει που ρωτάω σε σχέση με κάποιον που μπαίνει κ κοιτάει απλά μια σελίδα με το συγκεκριμένο θέμα μαθαίνοντας κάτι επιφανειακά?κ δεν αποκτά μια σχέση με κάποιον που είναι γνώστης του θέματος?

kala ola ta alla... ta xrhmata omws pou kolane? den plhrwse kanenas gia na mathei na kanei encode.

Ti ennoeis? den exeis xrhmata na noikiazeis dvd? ama katabaseis kana programma h polupsa3eis se selides gia odhgous 8a sou er8ei polu o logariasmos tou ote kai den 8a exeis na ton plhrwseis?

:?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...