Προς το περιεχόμενο

anabathmisi cpu....axizei?

Theodore Tsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exw enan 2400+ athlon xp sta 2GHZ overclocked sta 2.13 panw se mia mobo asus a7v8x.

tha ithela na rwtisw ti cpu mborw na tou balw i opoia na kikloforei stin agora+ap tin alli na dw kapoia axiosimeioti allagi tis taxititas.

gia na boithisw to manual tis mobo leei oti dexetai k tous 400arides.

koitaga gia auton edw: Athlon Xp 3200+ 2.2Ghz 512Kb SoA 400FSB

alla pouthena den poulietai pleon(plaisio,e-shop,hacshop). :(

Δημοσ.

Θεόδωρε , δεν αξίζει να αγοράσεις Athlon XP πάλι [ άσε που η διαφορά δεν είναι καθόλου μεγάλη ].

Καλύτερα μάζεψε λεφτά για AMD Athlon 64 CPU & αντίστοιχο motherboard.

Δημοσ.

Kαι εγω συμφωνώ με τον Βασίλη πάρε ένα Athlon 64(3000)=150€ και μια Μotherboard(asus,gigabyte)=140€

Εγώ πάντως αν αργήσoυν οι νέοι με socket 939 αυτή την επιλογή θα επιλέξω...

Δημοσ.

Να συμπληρώσω για τους 64Bit...

εχω δει μηχάνημα με XP 64Bit 3000+ και το ίδιο ακριβώς με 3200+ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ !!! Σαφως καλύτερες ταχύτητες στον 3200+ μεγάλη διαφορά απο τον έναν CPU στον άλλο... :D

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα έναν Barton 2500+ που έχω και εγώ (αρκεί να μπορείς να ρισκάρεις λιγάκι)

Εδώ και 11 μήνες περίπου τον έχω κάνει 3200+ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Απλά γεφύρωσα 2 ακίδες του επεξεργαστή ώστε το FSB από τα 333ΜΗz να πάει στα 400ΜΗz.

Ένας άλλος φίλος το έκανε με ρυθμίσεις στο BIOS (δυστυχώς η δικιά μου Μ/Β δεν είχε τέτοια ρύθμιση)

http://www6.tomshardware.com/cpu/20030210/barton-06.html

overclocking5.jpg

Δημοσ.

Οι Barton 2500+ έχουν αποσυρθεί πλέον. Εξ' άλλου αφού τον τωρινό του επεξεργαστή (AthlonXP 2400+) τον δουλεύει στα 2.13GHz, δεν θα δει μεγάλη διαφορά με τον Barton στα 2.2GHz που του προτείνεις. Ουσιαστικά το μόνο που θα κερδίσει θα είναι η διπλάσια cache του Barton...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...