Προς το περιεχόμενο

Provlima me to scanner

artanis3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw ena mikro provlima me to scanner HP Scanjet 3500c to opoio einai olokainourio. Sigkekrimena meta apo th sarwsh, kathe eikona bgainei se apoxrwsh roz. Dokimasa na paiksw me tis rithmiseis alla tipota. Yparxei periptwsh na ftaiei o ektypwths? Opoios exei kapoia empeiria apo scanners, parakalw as voithisei. Thanks

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο driver ή ακόμα και το scanner να είναι ελλατωματικό. Δοκίμασέ το σε pc φίλου για να σιγουρευτείς ότι δεν είναι ελλατωματική η συσκευή.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έλεος, σιγά μη θέλει 15λεπτά για να ζεσταθεί καλά η λάμπα του... Καινούριο scanner είναι! 15 λεπτά θέλει το δικό μου που είναι εξαετίας και άρχισε να τα παίζει και σκέφτομαι να το αλλάξω.

Δημοσ.

gdp77, όταν πρέπει να κάνεις troubleshooting, οι υπερβολές προς τη μία ή προς την άλλη κατεύθυνση είναι κανόνας για να σιγουρεύεσαι για τα αποτελέσματα που παίρνεις. Έτσι λέω εγώ...Αν διαφωνείς, εδώ είμαστε για να το κουβεντιάσουμε!

Δημοσ.

Αν του το είπες για να διαπιστωθεί αν είναι πρόβλημα λάμπας, ok πάω πάσο. Εγώ κατάλαβα ότι του το είπες ως συμβουλή για να λειτουργεί το scanner του με αυτόν τον τρόπο.

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με ένα παμπάλαιο primax, ειδικά τώρα το χειμώνα. Άμα το βάλω όμως κανά 15λεπτό σε λειτουργία και ζεσταθεί η λάμπα, το πρόβλημα λύνεται, τουλάχιστον για τώρα... Αλλά μάλλον πρέπει να σκέφτομαι για αντικατάσταση.

Δημοσ.

an einai neo kai doulevei se usb 2 isws na sou kanei ekei to provlima...gennika ta hp apo empeiria sini8ws kanoun mlks ta usb tous...des an ekatse kala o driver. ti win exeis? an exeis xp vale oposdipote to service pack 1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...