Challenger Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 αληθεύει, αλλά έχεις time limit 1 λεπτό. Μπορείς φυσικά μόλις περάσει το λεπτό να ξανακαλέσεις τον ίδιο αριθμό. Το Skype όμως προσφέρει καλύτερη ποιότητα και ταχύτητα, παρόλο που είναι επι πληρωμή. Αν θές να τηλεφωνήσεις σε κάποιον, που μπορεί να καταλάβει ότι δεν μπορείται να μιλάτε και οι 2 μαζί λόγω της μικρής καθυστέρησης του voipbuster, τότε χρησιμοποίησέ το.
georgepre10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Για να χρησιμοποιήσω το skype πρέπει να αγοράσω χρόνο μόνο με πιστωτική? δεν πουλάνε κάρτες εδώ στην ελλάδα?
georgepre10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 το voipbuster έχει free κλήσεις για ένα λεπτό μόνο. Διαβάζω συνέχεια στα forum ότι δίνεις ένα ευρώ και έχεις απεριόριστες κλήσεις. Πήγα να αγοράσω και μου λέει ότι μπορώ να αγοράσω μόνο 5 και 10 ευρώ. Τι γίνεται?
Axelfc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 το voipbuster έχει free κλήσεις για ένα λεπτό μόνο. Διαβάζω συνέχεια στα forum ότι δίνεις ένα ευρώ και έχεις απεριόριστες κλήσεις. Πήγα να αγοράσω και μου λέει ότι μπορώ να αγοράσω μόνο 5 και 10 ευρώ. Τι γίνεται? Μαλλον επεσε πολυ πελατεια και ειπαν να αυξησουν τις απεριοριστες κλησεις στο κοστος των 5 ευρω. Τοσο θα δεις οτι λεει πλεον στη σελιδα τους.
georgepre10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Έστειλα τα χρήματα. Πότε θα είναι έτοιμο το σύστημα? Ρε παιδιά, σίγουρα είναι όλα free για αστικές και υπεραστικές? Μην την πατήσω και πρέπει να τρέχω.. Με το voipbuster έβγαλα την απόκρυψη και μου έβγαλε η αναγνώριση έναν αριθμό 008001......
silverthan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Στο Skype, μπορούμε να ηχογραφήσουμε τις συνομιλίες?
geokok1981 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν εγώ έχω και skype και voipbuster. Το δεύτερο έχει σαφώς καλύτερη ποιότητα και σε pc και σε σταθερό. Αγόρασα και credits (5 ευρώ) τα οποία μου δίνουν δωρεάν κλήσεις για Ελλάδα και κάποιες άλλες χώρες για διάστημα 6 μηνών. Μοναδικός περιορισμός όταν αγοράσεις τα credits είναι η διάρκεια κλήσης που δεν μπορεί να είναι πάνω από μία ώρα.Μετά από αυτό το διάστημα .... απλά ξανακαλείς...χε χε... Πάρα πολύ καλό συνολικά. :grin:
Godfath3r Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Mια ερώτηση, με το Skype κάνω κλήση και μιλάω με ένα φίλο μου μέσω skype.Eχει όμως αρκετό lag.To θέμα είναι όμως, οτι βλέπω το bandwidth που τρώει απο το netlimiter και είναι μόνο στο 3kb/s.Με λίγα λόγια δεν τρώει αρκετή σύνδεση, έτσι ώστε να αποφευχθει το lag... Η γραμμή μου είναι 384. Έψαξα στις ρυθμίσεις και δεν βρήκα τίποτα σχετικό για την σύνδεση.Ξέρετε τι μπορώ να κάνω?
Challenger Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 mia pou exeis to netlimiter checkare kai to upload σου. Βάλε έμα χαμηλό όριο στα προγράμματα που ανεβάζουν, για να δεις αν φταίει αυτό. Αν το bandwidth του upload σου είναι ελεύθερο, τότε πιθανότατα το πρόβλημα βρίσκεται στο συνομιλητή σου.
Axelfc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Το skype χρησιμοποιει udp packets για να γινει η συνομιλια. Συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει ο ΟΤΕ φερεται να βαζει καθυστερηση στα udp packets στην 384 adsl για ευνοητους λογους.. Το αποτελεσμα ειναι να μιλας κανονικα με ISDN συνδεση, αλλα οχι με adsl 384. Απο 512 και πανω δεν εχω ακουσει καποιο προβλημα. Το θεμα εχει συζητηθει πολυ σε αλλο forum (αν θελετε πειτε μου να δωσω link). Τα παιδια στειλαν e-mail ακομα και στην ΕΕΤΤ, αλλα απο την απαντηση τους φαινεται πως δουλευομαστε κανονικα.
Godfath3r Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 To upload είναι 0 για τα υπόλοιπα προγράμματα που τρέχουν.Μόνο το skype χρησιμοποιεί 1.5-3Kb/s.To έχω κάνει portforwarding και για UDP και για TCP.To ίδιο και ο συγκεκριμένος συνομιλητής! Αλλά ενώ έχουμε και οι δύο αχρησιμοποίητη την σύνδεση δεν ανεβαίνει η ταχύτητα ώστε να αποφευχθεί το lag...
Challenger Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Ε τότε προφανώς φταίει αυτό που λέει ο φίλος Axelfc. Το χω ακούσει κι εγώ αυτό με τις 384
Godfath3r Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Γαμώτο αυτό μου φαίνεται πολύ πουστι@...Δηλαδή καθυστερούν οποιοδήποτα UDP πακέτο για να μην μπορείς να κάνεις κλήσεις VoIP?Έλεος...Πόσο πια το κλέψιμο? Αxelfc, αν θέλεις ρίξε και το link... Eυχαριστώ παιδιά...
idet2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Axelfc exw kai egw to idio provlima me 384.. Ama mporeis na rikseis to link...kai kamia protasi gia to ti na kanoume Thanks
Axelfc Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Κατα τυχη ειδα οτι ζητησατε το link. Ειχα ξεχασει το thread. Πρόβλημα περιορισμού πακέτων απο OTE http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=25276 Απάντηση ΕΕΤΤ: Ο "περιορισμός πακέτων" δεν αποτελεί παραβίαση της σύμβασης ADSL ΟΤΕ http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=33041 Για την ωρα τροπος λυσης δεν υπαρχει (εννοειται η αναβαθμιση σε 512 δεν ειναι λυση..) Καπου ειχα δει ενα site που σου μετρουσε τον αριθμο των udp packets, αλλα δεν το θυμαμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.