dwarves Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 egw to exw dokimasei me 56.... thn prwth mera akougotan telia...san na milousa thlefwno...oute diakopes oute tipota.... liges meres argotera...apogohteush.... mexri kai akoustika foresa gia to loopback tou hxou....apo ta hxeia... alla tipota...kai pali eixa diakopes... stamathsa na to xrhsimopoiw... ps: me grhgores syndeseis den eixa kanena problem....
patrickdrd Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ παίδες το χρησιμοποιώ με Γαλλία όπου είναι η δικιά μου (1024k), έχει ψιλοδιακοπές, με παίρνει εκείνη στο σταθερό, κ πιστεύω ότι λέει σε σχέση ειδικά με τις χρεώσεις που δίνουν ο ΟΤΕ της Ελλάδας κ της Γαλλίας (France Telecom). Καμία σχέση με αυτές τις χρεώσεις! Εντάξει, μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά λέει σας λέω!!!
stehellas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 re paidia xrewseis den exei ektos kai ean theleis na miliseis se aplo thlefwn ana ton kosmo kai tote akoma symferei pantos egw exw adsl 384 kai milaw me olo ton kosmo free mexrh kai me iaponezous poy xeroyn thn vandi pantos pisteyo pos to voip einai to melon kai auto einai poy fovountai h eteries sthl ote poy xrewnoun thn epikinonia mas xrisafi episis exw akousi oti kapies eteries kin thlefwnon to pothetoyn to skype sto logismiko ton thl. (enoite tha exoyn kai wifi)
Chinaski Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Den ksero ti upothike noritera. Agorasa propliromeno xrono 10 euro.Kano tilefonhmata me Ellada kai mporo na po oti eimai poli ikanopiimenos me ton hxo.Milisa se kinito gia 25 lepta kai xre0thika 1,12 euro(sundesh 2mbt/256).
karib Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Ειπα μηπως την εβαλε κανενας αλλος νωριτερα!
mentzik Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Καταπληκτικό πρόγραμμα. Είχα να δουλέψω me τόσο καλό πρόγραμμα internetιkis sinomilias απο την εποχή του iPhone. Η ποιότητα του ήχου που πετυχαίνει είναι εφάμιλη αναλογικής σύνδεσης ή και καλλίτερη. Se 56K modem αργεί να πετύχει συγχρονισμό(2-3min) αλλά όταν το πετύχει είναι άψογο. Σε DSL που το έχω τώρα, λειτουργεί θαυμάσια, καταναλώνει ελάχιστο bandwidth(4kb) και μιλάς και κάνεις τις δουλίες σου ταυτόχρονα χωρίς κανένα πρόβλημα. Πιστεύω οτι το μόνο που του λείπει αυτή τη στιγμή είναι ο καλλίτερος συγχρονισμός σε αργές ταχύτητες και η μεταφορά εικόνας. ΙP to phone δεν έχει τύχει να το χρησιμοποιήσω ακόμη, αλλά απο ότι έχω ακούσει πολ΄φοιτητές του εξωτερικού το χρησιμοποιούν για επικοινωνία με Ελλάδα.
georgeadams Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Ειπα μηπως την εβαλε κανενας αλλος νωριτερα! Κι αν δεν κάνεις δημοσκόπηση με τουλάχιστον 300 απαντήσεις δεν θα το βάλεις?
stehellas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 re paidia h piotita einai para poly kalh . oso gia ta alla http://www.skype.com se ola ta erotimata ostoso mia kalh lysh me kapio mikro kostos einai to http://www.broadvoice.com/support_install_SPA1001-bv.html nomizw oti kapio melos toy insomnia to exei dokimasei kai einai polu eyxaristimeno mias kai me 19 euro to mhna :grin: mhlaei se 35 xwres (kai ellada enoite ) oso theleis
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Κι αν δεν κάνεις δημοσκόπηση με τουλάχιστον 300 απαντήσεις δεν θα το βάλεις? Μάλλον όχι Φυσικά μέχρι τότε, μπορεί να έχουν βγεί καμιά 10 αριά, νέες εκδόσεις.
karib Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Παναγιώτης Σ. δεν θα εμπλακω στην αντιπαραθεση που πας να ανοιξεις.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Παναγιώτης Σ. δεν θα εμπλακω στην αντιπαραθεση που πας να ανοιξεις. Ναι οκ, Όταν αποκτήσεις αίσθηση του Humor, τότε τα ξαναλέμε.
thx_25e Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Λοιπόν karib, εγώ το δοκίμασα. Ναι στο συστήνω ανεπιφύλακτα! Βασικά δεν έχω ακόμα εντοπίσει ποιές ήταν ακριβώς οι διαφορές του με την προηγούμενη version, αλλά από τι στιγμή που οι ιθύνοντες του προγράμματος ονόματι Skype, αποφάσισαν την αναβάθμισή του, θωρώ ότι θα συντρέχουν σημαντικοί λόγοι. Δεν ξέρω εάν όντως έχεις συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχόντων στην ερευνά σου, αλλά εάν είναι 300, σου απομένουν ακόμα μόνο 299! (Να συμπληρώσω εδώ, ότι δυστυχώς είχε τρομερό lag, αλλά βάζω στοίχημα ότι δεν έφταιγα εγώ αλλά το άλλο "άτομο" που μιλούσα :razz: ).
karib Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Μολις την εβαλα κι εγω γιατι κοιταξα και το history Log με τις αλλαγες και ηταν παρα πολλες και μαλλον σημαντικες! Μενει να το δω και στην πραξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.