insomniac_c4po Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Το xbox είναι έκδοση 1.4 με bios M7, δεν ξέρω όμως αν γίνεται update στο bios του συγκεκριμένου τσιπ, διότι δεν ξέρω πιο είναι. Να απαντήσουν αυτοί που γνωρίζουν σίγουρα παρακαλώ. God bless ya (lol) :!:
insomniac_c4po Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Ok, τελικώς το ανακάλυψα, προς πληροφόρηση του κοινού είναι το Aladdin Advance και είναι flashable.
aGka8l Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 e ne ke pios voi8ise arage? http://xboxgr.com rulez re to monadiko elliniko site ya xbox!arketa kali dulia mpravo ston cov
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 iparxei kai site gia tin patata tis microsoft.patata den einai alla patata einai i microsoft.
insomniac_c4po Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 φίλε μου aGka8l θα σε απογοητεύσω αλλά δεν με βοήθησε το site που θές να διαφημίσεις απεγνωσμένα, μόνος μου το ανακάλυψα πριν να λάβω απάντηση στο Post μου, καθώς και τον τρόπο να του flasharw το bios.. sorry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.