predator Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 meta to prosfato ebdomadiaio ban mou apo to forum tis insomnia den lambanw pleon notifications sto e-mail mou gia ta topic pou parakolou8w! why?:roll:
enaon2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 kala perimeneis apantisi??? to pithanotero einai na sou poun oti ola tha ftiaksoun me to update pou tha ginei sto forum kopoia stigmi..........
Highlander Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 enaon2, όλα θα γίνουν στο επόμενο update. Οπότε αν θες περιμένεις μέχρι τότε ή την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια. predator, για την περίπτωσή σου δεν ξέρω, αλλά θέλω να επισημάνω ένα πρόβλημα ακόμα. Από τα 20-30 topic που έχω για notifications μου έρχονται τα μισά. Την μη αποστολή notification παρατηρώ σε topics που έχουν πολλά Posts. Περιμένουμε νεότερα..
grigas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 predator, δεδομένου ότι ο Hal κλείδωσε το προηγούμενο τόπικ που είχε ανοιχτεί με την ίδια θεματολογία, νομίζω θα ήταν καλύτερο αντί για νεό τόπικ, να τον ενημερώνες με ένα πμ... enaon2, αστεϊσμοί - ειρωνίες δεν χρειάζονται. Επί του θέματος, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, οι moderators του forum έχουν πάρει 2 μήνες άδεια άνευ αποδοχών από τις δουλειές τους, έχουν παρατήσει τις οικογένειες τους και τους φίλους τους και εργάζονται ακατάπαυστα για να διορθώσουν όλα τα προβλήματα που σας κάνουν την ζωή δύσκολη..... Φήμες ότι ο ΗAL πούλησε 2 διαμερίσματα για να αγοράσει συστοιχία servers με 4 Οpteron και γραμμή 1 ΤeraBit κρίνονται αναξιόπιστες.... GET A LIFE!!!!!!!! (Copyright by Toufas)
Hal9000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Θα διορθωθεί με το επόμενο update στο forum το οποίο θα γίνει κάποια στιγμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.