Προς το περιεχόμενο

rFactor

SGP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παιδιά είμαι οπαδός των GTR. Σήμερα λοιπόν βρήκα ένα F1 2008 mod για το GTR2 και λέω να το κατεβάσω. Και ερωτώ:

Αξίζει να τα διαγράψω όλα και να ασχοληθώ με το RFactor; Online δεν πρόκεται να παίξω ποτέ, μόνο για offline το θέλω.

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγώ παιδιά είμαι οπαδός των GTR. Σήμερα λοιπόν βρήκα ένα F1 2008 mod για το GTR2 και λέω να το κατεβάσω. Και ερωτώ:

Αξίζει να τα διαγράψω όλα και να ασχοληθώ με το RFactor; Online δεν πρόκεται να παίξω ποτέ, μόνο για offline το θέλω.

ΙΜΟ, το GTR2 είναι πολύ καλύτερο από το rfactor στο offline. Και μόνο ότι περιέχει και βροχή αρκεί! Την ίδια μηχανή χρησιμοποιούν για βάση (αυτή του rfactor) αλλά η SimBin την έχει βελτιώσει για το GTR2 (Race κλπ).

Δημοσ.
Και στο LFS αν δοκιμάσεις να τρέξεις την F1 ή την F08, πάλι θα έχεις πρόβλημα.

Για να είμαι ειλικρινής έχω δοκιμάσει! Πολύ πιο εύκολο. Πραγματικά μεγάλη η διαφορά. Στο rFactor θέλει περισσότερη προσοχή με το τιμόνι! Μιλάω πάντα για το gamepad που χρησιμοποιώ.

Custom->Player->Racing Series ;)

Ένα ωραίο προγραμματάκι γι' αυτή τη δουλειά είναι το rFactor Mod Launcher.

ΙΜΟ, το GTR2 είναι πολύ καλύτερο από το rfactor στο offline. Και μόνο ότι περιέχει και βροχή αρκεί! Την ίδια μηχανή χρησιμοποιούν για βάση (αυτή του rfactor) αλλά η SimBin την έχει βελτιώσει για το GTR2 (Race κλπ).

Στο rFactror υπάρχει πίστα με βρεγμένο και χιονισμένο οδόστρωμα. Είναι η Nordschleife και ίσως να υπάρχουν και άλλες. Και κάπου διάβαζα ότι σύντομα θα μπει και βροχή. Δε θυμάμαι όμως που...

Δημοσ.

[snip]

Στο rFactror υπάρχει πίστα με βρεγμένο και χιονισμένο οδόστρωμα. Είναι η Nordschleife και ίσως να υπάρχουν και άλλες. Και κάπου διάβαζα ότι σύντομα θα μπει και βροχή. Δε θυμάμαι όμως που...

Στο rf είναι απλά textures, στο GTR2 πέφτει αληθινή βροχή ;) Πως θα βάλουν αληθινή βροχή στο rf δεν ξέρω, αφού η μηχανή γραφικών του δεν υποστηρίζει βροχή!

Δημοσ.
Στο rf είναι απλά textures, στο GTR2 πέφτει αληθινή βροχή ;) Πως θα βάλουν αληθινή βροχή στο rf δεν ξέρω, αφού η μηχανή γραφικών του δεν υποστηρίζει βροχή!

Και οι μηχανές γίνονται update... Πάντως spray σηκώνει πίσω από το αυτοκίνητο και τώρα.

Αν βρω που το διάβασα θα το ποστάρω.

Δημοσ.

Αν μιλάμε για άλλη μηχανή γραφικών, βελτιωμένη τότε ναι! Αλλά το rfactor έχει επίσημα σταματήσει την εξέλιξή του, με ανακοίνωση των devs (ISI) στο επίσημο site. Ίσως λοιπόν μιλάς για μια πρώιμη έκδοση της gMotor3 (ή όπως αλλιώς ονομάσει η ISI τη νέα μηχανή της... το rfactor έχε ιτην gMotor2).

Το λινκ που δίνεις δεν ανοίγει, αλλά μάλλον είχες δει το rain mod του FSONE που ήταν απλά textures, το sprey καπνός κι έχουν χαμηλώσει και το grip, αλλά η εξέλιξή του δείχνει να έχει σταματήσει (νομίζω η FSONE ενώθηκε με την MMG).

Δημοσ.
Αν μιλάμε για άλλη μηχανή γραφικών, βελτιωμένη τότε ναι! Αλλά το rfactor έχει επίσημα σταματήσει την εξέλιξή του, με ανακοίνωση των devs (ISI) στο επίσημο site. Ίσως λοιπόν μιλάς για μια πρώιμη έκδοση της gMotor3 (ή όπως αλλιώς ονομάσει η ISI τη νέα μηχανή της... το rfactor έχε ιτην gMotor2).

Το λινκ που δίνεις δεν ανοίγει, αλλά μάλλον είχες δει το rain mod του FSONE που ήταν απλά textures, το sprey καπνός κι έχουν χαμηλώσει και το grip, αλλά η εξέλιξή του δείχνει να έχει σταματήσει (νομίζω η FSONE ενώθηκε με την MMG).

Ο εξομοιωτής που θα γίνει με τη νέα μηχανή θα έχει άλλο όνομα δηλαδή;

Δημοσ.

Παιδια, μηπως γνωριζει κανεις αν μπορω να βρω το rFactor σε καποιο ελληνικο καταστημα? Επειδη ακομα δεν ασχολουμαι με πιστωτικες, ειναι σχεδον απιθανο να το αγορασω μεσω νετ.. αν ξερει καποιος ας βοηθησει..

ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά η διαδικασία είναι περίπου ότι πας στην τράπεζα, συμπληρώνεις μια φόρμα και είτε την αγοράζεις επί τόπου με κάποιο αρχικό ποσό (δεν ξέρω αν γίνεται για κάτω από 100?) ή στη στέλνουν σπίτι. Κάτι τέτοιο, anyway. Πάντως δεν έχεις δεσμεύσεις κλπ., από ότι ξέρω... Το έχει κάνει και ένας φίλος μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...