babogiallos32 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Απο ποια πιστα ειναι? χρειαζεται καποιο mod ή καποια textures για να δειχνει ετσι?
liberostelios Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Προφανώς είναι κάποιο F1 mod (MMG?) και βλέπω ότι χρηρισμοποιείς και το ENB mod (αυτό που φτιάχνει τη "μουντάδα" και που, κανονικά, είναι φτιαγμένο για το GTA SA)... Ακόμα κι έτσι, πάντως, τα γραφικά δεν εντυπωσιάζουν... Κυμαίνονται απλά σε καλούτσικα επίπεδα!
kostacurtas Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Απο ποια πιστα ειναι? χρειαζεται καποιο mod ή καποια textures για να δειχνει ετσι? Η πιστα ειναι η GZ street_GP και υπαρχει ακομα το EBSeries bloom mod.
pusher Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μπορούμε να το χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα περισσότερα του ενός mods; Και πως;
S2Katana Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δεν με ενθουσιάζει το μοντέλο φυσικής, δεν είναι σωστή η αίσθηση στην G25 μου...
JRIXM8 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μπορούμε να το χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα περισσότερα του ενός mods; Και πως; Φυσικά μπορείς. Συνήθως τα mods έχουν πρόγραμμα εγκατάστασης και απλά το τρέχεις. Ενώ κάποια άλλα έχουν κάποια αρχεία που πρέπει να κάνεις copy-paste στον φάκελο εγκατάστασης του rfactor. Όταν τρέξεις το παιχνίδι στην καρτέλα οδηγός, έχει μία επιλογή για το mod που θες να φορτωθεί.
pusher Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Φυσικά μπορείς. Συνήθως τα mods έχουν πρόγραμμα εγκατάστασης και απλά το τρέχεις. Ενώ κάποια άλλα έχουν κάποια αρχεία που πρέπει να κάνεις copy-paste στον φάκελο εγκατάστασης του rfactor. Όταν τρέξεις το παιχνίδι στην καρτέλα οδηγός, έχει μία επιλογή για το mod που θες να φορτωθεί. Μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Τα mods είναι free έτσι;
kostacurtas Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Ναι φυσικα ειναι δωρεαν τα mods του rFactor. Μονο η πιστα GZ street_GP δεν βγηκε δωρεαν αλλα καπου θα την βρεις... Μια καλη σελιδα για mods του rFactor ειναι: http://www.rfactorcentral.com/
pusher Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Ναι φυσικα ειναι δωρεαν τα mods του rFactor. Μονο η πιστα GZ street_GP δεν βγηκε δωρεαν αλλα καπου θα την βρεις... Μια καλη σελιδα για mods του rFactor ειναι: http://www.rfactorcentral.com/ Ναι μόνο που θέλει εγγραφή στην οποία ζητάει το name που χρησιμοποιούμε στο παιχνίδι και εγώ δε διαθέτω κάτι τέτοιο... Υπάρχουν όμως και αλλού mods.
pusher Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δοκίμασα το F1 2007 MMG 1.00 το οποίο όμως με το ψηφιακό γκάζι ενός gamepad είναι δύσκολο να οδηγηθεί. Ακόμη και με τα Anti-lock, Anti-spin και Traction control στο high... Παλιότερα είχα δοκιμάσει το F1RFT08 το οποίο ήταν μεν ποιο ευκολοοδήγητο αλλά στις στροφές ο οδηγός στρίβοντας το τιμόνι σήκωνε το χέρι του στο ύψος των ματιών και έκρυβε την πίστα! Oπότε γινόταν και αυτό δυσκολοοδήγητο. Τώρα θα δοκιμάσω το FSONE και βλέπουμε.
kostacurtas Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 rfactorcentral: Μπορεις να βαλεις οτι username θελεις, δεν θα υπαρξει προβλημα. F1RFT 2008: Τη λυση για το προβλημα με τα χερια θα την βρεις εδω. FSONE: Ειναι πολυ καλο αλλα ειναι με τα στοιχεια του 2006. Για τα στοιχεια του 2007 κατεβασε αυτο: ProF1tr 2007 v1.2 SKIN PACK Gamepad; Χρειαζεσαι ενα τιμονι γρηγορα, τετοια παιχνιδια δεν παιζονται με gamepad.
liberostelios Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Με ψηφιακό gamepad δεν μπορείς να παίξεις rFactor, πιστεύω... Στην καλύτερη να μπορέσεις να παίξεις με αναλογικό gamepad. Εγώ, πχ., έχω ένα του Playstation και έπαιζα με τον ένα μοχλό για τιμόνι και τον άλλο για γκάζι φρένο. Μετά το γύρισα σε ένα παλιό (αλλά καλό) τιμόνι που έχω και είναι, πραγματικά, άλλο πράγμα. Αλλά και με αναλογικό gamepad παίζεται. Με το ψηφιακό, όμως, δε νομίζω ότι μπορείς να χειριστείς το αυτοκίνητο...
pusher Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Με ψηφιακό gamepad δεν μπορείς να παίξεις rFactor, πιστεύω... Στην καλύτερη να μπορέσεις να παίξεις με αναλογικό gamepad. Εγώ, πχ., έχω ένα του Playstation και έπαιζα με τον ένα μοχλό για τιμόνι και τον άλλο για γκάζι φρένο. Μετά το γύρισα σε ένα παλιό (αλλά καλό) τιμόνι που έχω και είναι, πραγματικά, άλλο πράγμα. Αλλά και με αναλογικό gamepad παίζεται. Με το ψηφιακό, όμως, δε νομίζω ότι μπορείς να χειριστείς το αυτοκίνητο... Έχω το τιμόνι σε αναλογικό μοχλό! Ψηφιακό γκάζι και φρένο έχω... Πάντως η αλήθεια είναι πως με την ίδια αντιστοιχία πλήκτρων είναι πιο εύκολο να οδηγήσεις στο LFS. Στο rFactror μου φαίνεται μεγαλύτερη η ανάγκη τιμονιέρας! Δοκίμασα και το FSONE και είναι πράγματι καλύτερο από τ' άλλα 2 που ανέφερα παραπάνω! [...] Όταν τρέξεις το παιχνίδι στην καρτέλα οδηγός, έχει μία επιλογή για το mod που θες να φορτωθεί. Στο κεντρικό menu εννοείς; Δεν κατάφερα να εντοπίσω την επιλογή. Μέχρι τώρα ξεκινά το τελευταίο mod που βάζω!
JRIXM8 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Στο κεντρικό menu εννοείς; Δεν κατάφερα να εντοπίσω την επιλογή. Μέχρι τώρα ξεκινά το τελευταίο mod που βάζω! Πήγαινε Customize -> Player -> Racing Series και διαλέγεις το mod που θέλεις.
migf1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Έχω το τιμόνι σε αναλογικό μοχλό! Ψηφιακό γκάζι και φρένο έχω... Πάντως η αλήθεια είναι πως με την ίδια αντιστοιχία πλήκτρων είναι πιο εύκολο να οδηγήσεις στο LFS. Στο rFactror μου φαίνεται μεγαλύτερη η ανάγκη τιμονιέρας![snip] Και στο LFS αν δοκιμάσεις να τρέξεις την F1 ή την F08, πάλι θα έχεις πρόβλημα. Στο κεντρικό menu εννοείς; Δεν κατάφερα να εντοπίσω την επιλογή. Μέχρι τώρα ξεκινά το τελευταίο mod που βάζω! Custom->Player->Racing Series
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα