Προς το περιεχόμενο

rFactor

SGP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπον έβαλα το rfactor (τελευταία έκδοση) και απο γραφικά είναι ok.

Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν βρίσκω πολλά mods. Πήρα ότι είχε το επίσημο site.

Στα υπολοιπα τιποτα...

Επίσης δεν ξέρω κανένα greek server...Υπάρχει? Και είδα και το lfs το οποίο απ ότι λένε είναι πιο sim απο το rfactor αλλα δεν παίρνει mods...

Ποιό είναι καλύτερο τελικά...Μπορεί κάποιος που έχει δοκιμάσει και τα 2 να πεί?

Το LFS παίρνει mods αλλά δεν είναι φτιαγμένο για mods όπως είναι το rfactor. Δηλαδή, αν βάλεις στο LFS ένα mod αναγκαστικά χρησιμοποιείς μόνο αυτό γιατί αντικαθιστάει τα αρχικά αρχεία. Ενώ στο rfactor επιλέγεις ποιο mod θέλεις.

Mods για το rfactor μπορείς να βρεις πάρα πολλά στο http://www.rfactorcentral.com/. Κατέβασε όλα τα half of fame.

Και τα δύο προσφέρουν πάρα πολύ καλή προσομοίωση, είναι θέμα προσωπικού γούστου. Εγώ προσωπικά προτιμώ το LFS. Για το αν έχει ελληνικούς server το rfactor δεν γνωρίζω αλλά το LFS έχει τέσσερις 24ωρούς, 2 demo και 2 S2 που τους προσφέρει η ομάδα μας η GVRteam.

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα θα βάλω το LFS S2 να δω πως είναι...Σε αντίθεση με το rfactor θα εξελιχθεί περισσότερο οπότε αξίζει μια δοκιμή...Ελπίζω να σε βρώ σε κάποιον server για κοντρίτσα...:-D

Δημοσ.

Το παιχνίδι έχει εξελιχθέι αρκετά. Λοιπόν μετά το βασικό 11.50 από πανω θα βάλω το πατσάκι με την 12.50. Ωστόσο φίλοι μου καπου διαβασα οτι για να τρεξει χρειαζεται καποιο κωδικο. Με δεδομενο οτι ο υπολογιστης που θα εγκατασταθει- στου ξαδερφου μου- δεν εχει Ιντερνετ τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να μην εχει προβλημα? Επισης το αρχειο setup θα τρεξει ως ξεχωριστο προγραμμα ή μπορω να το βαλω στο φακελο του F1 Challenge?

Δημοσ.

Για να τρέξεις σε S2 servers πρέπει να έχεις αγοράσει ένα serial number που είναι αυστηρά προσωπικός. Εμείς τρέχουμε σχεδόν καθημερινά τα βράδια μετά τις 10 σε έναν από τους server μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις στο forum μας http://gvrteam.gr/index.php

Αυτές τις μέρες τρέχουμε με το MRT γιατί πολλά μέλη μας τρέχουν αγώνα την Κυριακή στο Original LFS league. Θα χαρούμε να σε δούμε online!

Δημοσ.

Παιδια βρηκα τις πληροφοριες και για την αγορα κωδικου πααιτειται paypal το οποιο δεν το χρησιμοποιω. Ειδα στη σελιδ του παιχνιδιοου οτι ισχουν και τραπεζες αλλα δεν εχει υποδοχη για προπληρωμενη πιστωτικη καρτα. Τι να κανω?

Δημοσ.

Με τραπεζικό έμβασμα δεν γίνεται; Αν γίνεται απλά παίρνεις τα στοιχεία που σου δίνουν πας σε μία τράπεζα και κάνεις κατάθεση όσα χρήματα απαιτούνται για την αγορά του συν τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων που θα σου πουν στην τράπεζα πόσα θα είναι.

Δημοσ.

Μάλλον γίνεται αφού υπάρχει επιλογή για bank tranfer στην ενότητα της Ευρώπης. Μια όμως ακόμα ερώτηση, αφού πάρω τον κωδικό έστω και με προπληρωμένη πιστωτική. Ο κωδικός ισχύει για να παίζω μόνος μου παιχνίδια με βάση το rfactor ή ισχύει μόνον on line οπότε με περιορίζει? ΤΟ ρωτάω γιατί όπως προανέφερα στο φορητό μου μπορώ να παίξω άνετα αλλά ο ξαδερφός μου δεν έχει σύνδεση Ιντερνέτ και θέλει απλά να παίζει με τις ώρες σπίτι του...

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα παίδες,είχα καιρό να παίξω το rfactor μετά το format που είχα κάνει

το έβαλα χτες λοιπόν και όλα καλά,μετά σήμερα "νδοκιμασα" να μπω σε κανέναν server για να παίξω με κανένα άλλο παίχτη αλλα κατάλαβα ότι είχε βγει καινούρια έκδοση,κατέβασα το πατσάκη λοιπόν αλλα με την καινούρια έκδοση απέκτησα ένα problem

μπαίνω στο game και μετά από μερικά δευτερα με πάει στην αρχική οθόνη του rfactor δηλαδή έξω από το game

αυτό συμβαίνει και στο offline game ,δεν μπορώ ούτε μονος μου να παίζω πλέον

έχει κανεις αυτό το problem?ξέρετε τι φταίει μήπως?

thanks

Δημοσ.

Μπορεί κανένα mod που χρησιμοποιείς να έχει ασυμβατότητα με το καινούργιο patch. Δοκίμασε να το ξανά εγκαταστήσεις από την αρχή και να περάσεις μετά τα mods.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Έχω την εντύπωση πως ναι. Δεν είμαι σίγουρος όμως γιατί έχω την full έκδοση.

OK. Όπως και να 'χει θα ρίξω και μια ματιά στο rFactor να δω τι παίζει και μ' αυτό.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...