JRIXM8 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Όχι, παίζεις και offline. Έχει κανονικά race weekend, race season και testing. Για να το ευχαριστηθείς πλήρως όμως, θέλει online
jokos_31 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Πως μπρω να κανω την δικια μου πιστα?Υπαρχει καποιο προγραμμα???
migf1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Τιοσ πιστες πως τις περναω στο παιχνιδι? Τελικά μπάινουν στο "Games data\Locations", αλλά έχουν readme.txt αρχεία, δεν έχουν;
john2gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ποιος έλεγε ότι τα γραφικά του rFactor δεν είναι τόσο εντυπωσιακά όσο του Forza2;
21century Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Φίλοι μου ο ξαδερφός μου έχει το F1 Challenge 99-02 με δεκάδες mods και πραγματικά το έχει τροποποιήσει στο επακρο. Τωρα ασχολείται με το φοβερό rFactor το οποίο προσπάθησε να κατεβάσει και παρότι βρήκαμε κάποια αρχεία δεν δουλεύουν προφανώς γιατί απαιτεί τις βάσεις των πρώτων εκδόσεων. Μπορεί καποιος να με διαφωτίσει που να το βρω ολόκληρο για κατέβασμα και φυσικά αν ισχύει ότι πρέπει για να δουλέψει να έχω την v.1.0
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δες εδω. Τα αναφερει ολα.
21century Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Παιδιά ο ξαδερφός μου εχει το F1 Challenge 99-02 ,θα κατεβασω το πρωτο αρχειο που αναφερει η σελιδα και μετα τι να κανει για τροποποιησεις?
21century Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Απο οτι ειδα χρειαζεται πρωτα την εκδοση 1150 που ιεναι 688 ΜΒ ,και μετα ολα τα αλλα ως αναβαθμισεις. Κατεβασα το αρχειο αλαλ διακοπηκε στα 23- ΜΒ Και θα το ξανακατεβασω...ουφ πολυ με κουρασε...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Οχι, την 1.250 θες. Πρεπει να κατεβασεις το αρχειο εγκαταστασης την 1.150 και μετα το πατσς 1.250.
georgogiannop Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Καλησπερα.Θελω αν ξερει καποιος να μου πει αν το rFactor εχει πολλες απαιτησεις για να παιξει?
georgogiannop Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 καλησπερα αδερφε...νομιζω οτι το ZModeler ειναι το καταληλο προγραμμα για δημιουργια πιστας.ειναι ομως δυσκολο προγραμμα.καλη τυχη!
panosvlass Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 καλησπερα αδερφε...νομιζω οτι το ZModeler ειναι το καταληλο προγραμμα για δημιουργια πιστας.ειναι ομως δυσκολο προγραμμα.καλη τυχη! Πολυ δυσκολο δεν ειναι.Ειναι ισως το πιο ευκολο προγραμμα σε στυλ 3dstudio max και ειναι και δωρεαν με καλο feedback.Υπαρχουν πολλα tutorial στο ιντερνετ για να το μαθει καποιος καλυτερα το προγραμμα. Το χρησιμοποιουσαν/ουν πολυ στο racer(για οποιον ξερει και θυμαται) οπου ολα τα αυτοκινητα ηταν απο εκει φτιαγμενα.Το ποσο καλο θα το κανεις εξαρταται απο τον δημιουργο αλλα και παλι ενα απλο αυτοκινητο ακολουθωντας τα tutorials ειναι πολυ ευκολο να φτιαχτει. Τωρα για την δημιουργια πιστας πιστευω οτι πανω κατω το ιδιο θα ειναι αν οχι πιο ευκολο. Ποιο δυσκολο για μενα θεωρω τον προγραμματισμο παρα τον σχεδιασμο. Αν βρω θα ανεβασω 2 μοντελα που ειχα φτιαξει ενα civic και ενα Skyline GTR.
pantnick Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Λοιπον έβαλα το rfactor (τελευταία έκδοση) και απο γραφικά είναι ok. Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν βρίσκω πολλά mods. Πήρα ότι είχε το επίσημο site. Στα υπολοιπα τιποτα... Επίσης δεν ξέρω κανένα greek server...Υπάρχει? Και είδα και το lfs το οποίο απ ότι λένε είναι πιο sim απο το rfactor αλλα δεν παίρνει mods... Ποιό είναι καλύτερο τελικά...Μπορεί κάποιος που έχει δοκιμάσει και τα 2 να πεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα