Προς το περιεχόμενο

rFactor

SGP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι, παίζεις και offline. Έχει κανονικά race weekend, race season και testing. Για να το ευχαριστηθείς πλήρως όμως, θέλει online :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τιοσ πιστες πως τις περναω στο παιχνιδι?

Τελικά μπάινουν στο "Games data\Locations", αλλά έχουν readme.txt αρχεία, δεν έχουν;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φίλοι μου ο ξαδερφός μου έχει το F1 Challenge 99-02 με δεκάδες mods και πραγματικά το έχει τροποποιήσει στο επακρο. Τωρα ασχολείται με το φοβερό rFactor το οποίο προσπάθησε να κατεβάσει και παρότι βρήκαμε κάποια αρχεία δεν δουλεύουν προφανώς γιατί απαιτεί τις βάσεις των πρώτων εκδόσεων. Μπορεί καποιος να με διαφωτίσει που να το βρω ολόκληρο για κατέβασμα και φυσικά αν ισχύει ότι πρέπει για να δουλέψει να έχω την v.1.0

Δημοσ.

Παιδιά ο ξαδερφός μου εχει το F1 Challenge 99-02 ,θα κατεβασω το πρωτο αρχειο που αναφερει η σελιδα και μετα τι να κανει για τροποποιησεις?

Δημοσ.

Απο οτι ειδα χρειαζεται πρωτα την εκδοση 1150 που ιεναι 688 ΜΒ ,και μετα ολα τα αλλα ως αναβαθμισεις. Κατεβασα το αρχειο αλαλ διακοπηκε στα 23- ΜΒ Και θα το ξανακατεβασω...ουφ πολυ με κουρασε...

• Moderators
Δημοσ.

Οχι, την 1.250 θες.

Πρεπει να κατεβασεις το αρχειο εγκαταστασης την 1.150 και μετα το πατσς 1.250.

Δημοσ.

καλησπερα αδερφε...νομιζω οτι το ZModeler ειναι το καταληλο προγραμμα για δημιουργια πιστας.ειναι ομως δυσκολο προγραμμα.καλη τυχη!

Δημοσ.
καλησπερα αδερφε...νομιζω οτι το ZModeler ειναι το καταληλο προγραμμα για δημιουργια πιστας.ειναι ομως δυσκολο προγραμμα.καλη τυχη!

Πολυ δυσκολο δεν ειναι.Ειναι ισως το πιο ευκολο προγραμμα σε στυλ 3dstudio max και ειναι και δωρεαν με καλο feedback.Υπαρχουν πολλα tutorial στο ιντερνετ για να το μαθει καποιος καλυτερα το προγραμμα.

Το χρησιμοποιουσαν/ουν πολυ στο racer(για οποιον ξερει και θυμαται) οπου ολα τα αυτοκινητα ηταν απο εκει φτιαγμενα.Το ποσο καλο θα το κανεις εξαρταται απο τον δημιουργο αλλα και παλι ενα απλο αυτοκινητο ακολουθωντας τα tutorials ειναι πολυ ευκολο να φτιαχτει.

Τωρα για την δημιουργια πιστας πιστευω οτι πανω κατω το ιδιο θα ειναι αν οχι πιο ευκολο.

Ποιο δυσκολο για μενα θεωρω τον προγραμματισμο παρα τον σχεδιασμο.

Αν βρω θα ανεβασω 2 μοντελα που ειχα φτιαξει ενα civic και ενα Skyline GTR.

Δημοσ.

Λοιπον έβαλα το rfactor (τελευταία έκδοση) και απο γραφικά είναι ok.

Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν βρίσκω πολλά mods. Πήρα ότι είχε το επίσημο site.

Στα υπολοιπα τιποτα...

Επίσης δεν ξέρω κανένα greek server...Υπάρχει? Και είδα και το lfs το οποίο απ ότι λένε είναι πιο sim απο το rfactor αλλα δεν παίρνει mods...

Ποιό είναι καλύτερο τελικά...Μπορεί κάποιος που έχει δοκιμάσει και τα 2 να πεί?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...