Προς το περιεχόμενο

rFactor

SGP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά βάζω προσπαθώ να παίξω online και όταν join σε έναν server μου γράφει unknown vehicle και κάνει disconnect έχω αλλάξει αμάξια αλλά τίποτα. Έχει συμβει και σε άλλους αυτο;

Υ.Γ Μπαινω στο παιχνίδι πατώντας στο rfactor 1.250 loader!

Δημοσ.
Λοιπόν παιδιά βάζω προσπαθώ να παίξω online και όταν join σε έναν server μου γράφει unknown vehicle και κάνει disconnect έχω αλλάξει αμάξια αλλά τίποτα. Έχει συμβει και σε άλλους αυτο;

Υ.Γ Μπαινω στο παιχνίδι πατώντας στο rfactor 1.250 loader!

Για να παίξεις online χρειάζεται να ταιριάζει το Racing Series και η πιστα του server με αυτές που έχεις επιλεγμένες στο παιχνίδι (και σε έκδοση).

Δημοσ.

Σ' ευχαριστο migf1 γιατην βοήθεια :) .Δουλεύει σωστά το παιχνίδι online!! Ακόμα βεβαια ψάχνομαι λίγο με τα tracks, mods , cars κτλ , αλλα πιστεύω θα την βρω την λύση . thanks anyway:-D :-D

Δημοσ.

to game einai gamato

xa8ike omos na vazan kana mini map(track) se mia gonia

exo faei ta moutra mou 10des fores kai oses fores kai na

tin pe3o tin siggekrimeni pista ollo kai kapia strofi 8a 3exaso

• Moderators
Δημοσ.

Kι εγω ακριβως αυτο το προβλημα εχω, αλλά για σκεψου, θα ηταν simulation παιχνιδι εαν ειχε χαρτη? Ο οδηγος εχει απο καπου τον χαρτη?

Δημοσ.
Σ' ευχαριστο migf1 γιατην βοήθεια :) .Δουλεύει σωστά το παιχνίδι online!! Ακόμα βεβαια ψάχνομαι λίγο με τα tracks, mods , cars κτλ , αλλα πιστεύω θα την βρω την λύση . thanks anyway:-D :-D

Παρακαλώ :mrgreen:

Βασικά θα σου πρότεινα να μην μπλέξεις με πολλά mods, γιατί αφενός λίγα είναι τα καλά, κι αφετέρου θα χάσεις την μπάλα με τόσο mods που υπάρχουν για το rFactor. Ξεκίνα με τα mods που προτείνει το rfactorcentral στο Hall Of Fame. Από τα υπόλοιπα, αξίζει σίγουρα το ETCC 2003 (κάντο search στο rfactorcentral).

Δημοσ.
Εχει ακνενα mod Για formula 1 2007?Την φετινη χρονια δηλαδη.

Οσοι ασχολειστε (και δεν ασχολειστε...) με το rFactor και με τα mods που βγαινουν για αυτο σας προτεινω ανεπιφυλακτα το FSONE 2006!

Ειμαι racing game fan αρκετο καιρο, simulation (κυριως) και arcade, και με το rFactor εχω ασχοληθει απο την πρωτη εκδοση (που δεν με κρατησε για πολυ) εως την τελευταια (v1.250) που ειναι πολυ καλυτερη.

Υπαρχουν πολλα ενδιαφεροντα mods για το rFactor αλλα το FSONE 2006 μου αρεσε παρα πολυ!

Μετα απο την αξεπεραστη σειρα Grand Prix του Geoff Grammond ειναι το μοναδικο F1 simulation (εστω και αν ειναι mod) που να μου προκαλεσε το ενδιαφερον.

Τα αυτοκινητα ειναι του 2006 αν και υπαρχει skin pack με αυτα του 2007 αλλα δεν ειναι ακομα πληρως ετοιμο και εχει και καποια bugs.

Αναμενεται τον επομενο μηνα η εκδοση 1.1 του FSONE 2006 που θα εχει πολλες διορθωσεις, βελτιωσεις και προσθηκες.

Έχει απαντήσει ο kostacurtas στην πρώτη σελίδα. :)

Αν ψάξεις λίγο και στο http://www.rfactorcentral.com/, θα βρεις αρκετά mods με F1.

Δημοσ.

giasas pedia profata katevasa t rfactor alla mou zitaei stixia pistotikes kai tetia poso asfales ine afto apla thela na matho giana to agoraso afova meso internet as me pi kapios pou to exi agorasi meso internet pleas thelo voeithia

kai ti ginete meta otan to agorazis soy stelnoun to pexnidi sti difthinsi pou exis dosi i sou stelnoun ena arxio sto mail k meta to kanis instal an ine stilte me mail sto [email protected]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...