SGP Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Βγήκε πριν καμιά βδομάδα, ένα multiplayer test για το συγκεκριμένο παιχνιδάκι... Αξίζει πιστεύω να το δοκιμάσετε, είναι 70mb περίπου και βρίσκετε στο http://www.rfactor.net Το παιχνίδι το αναπτύσει η ISI (εταιρία πίσω από το F1C) ανεξάρτητα από την EA, και το προορίζει ως πλατφόρμα για mods...
billpeppas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Το έχω δοκιμάσει εδώ και μέρες , και το έχω προτείνει από το 1 gaming site. Ήδη είδα 2 ελληνικούς servers. Μου αρέσει σαν πρώτη εικόνα. Επίσης στα γραφικά μην το υποβαθμίσετε , γιατί στο Demo αυτό δεν έχουν ενεργοποιημένα σχεδόν τίποτα. Ούτε reflections...
privateer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2007 rFactor demo with F1 Sauber BMW Vehicles: - 2006 BMW Sauber F1 - High Performance Open Wheel (this one kicks ass) - National Stock Car - Stock Car - 2006 Rhez - Small FWD Sport Compact Circuits: - Barcelona - Permanent Road Course - Jacksonville Speedway - High Banked Superspeedway - Lienz Rally Hillclimb - Rally Course - Montreal - Permanent Road Course - Northamptonshire - Permanent Road Course - Nuerburg - Permanent Road Course Download: http://www.gamespot.com/pc/driving/rfactor/download.html?page=1&sid=6164891&part=rss&tag=gs_all_games&subj=6164891
HomoR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 I got it..asto privateer den einai gia sena epidi ksero ta gousta sou:)
migf1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Το rfactor της ISI (η εξέλιξη του F1C99) ήταν κάτι σαν το αντίπαλο δεός του Live For Speed, υπό την έννοια πως και τα δυο sims χρησιμοποιούν μη πραγματικές πίστες και αυτοκίνητα και έχουν πολύ καλό netcode για online αγώνες πολλών ατόμων. Το LFS υπερτερεί σε φυσική και force-feedback ενώ το RF σε γραφικά/ήχο και ΑΙ. Η μεγάλη διαφορά των δυο sims είναι πως το LFS είναι κλειστό, δεν επιδέχεται προσθήκες, ενώ το RF είναι φτιαγμένο για να δέχεται mods (http://www.rfactorcentral.net = ο παράδεισος του RF modding, αν και τα πραγματικά καλά είναι πολύ λίγα... δείτε στο Hall of Fame). Μόλις προχτές κυκλοφόρησε το patch 1.250 του RF, μαζί με την ανακοίνωση ότι σταματάει η περαιτέρω ανάπτυξή του. Προφανώς η μηχανή φυσικής του RF (η gMotor2, που την έχει αγοράσει και η SimBin και την έχει χρησιμοποιήσει στα GTR2 και RACE) εξάντλησε πια τα όρια της χωρίς να μπορεί να σταθεί πλέον στον σύγχρονο αναταγωνισμό των LFS, RBR, κλπ. Η ISI θα φτιάξει νέα μηχανή φυσικής (gMotor3?) και θα προχωρήσει στη δημιουργία του rfactor 2, ενός νέου δηλαδή αυτόνομου τίτλου με αυτόνομη τιμολογιακή πολιτική. Οι ομηρικοί καυγάδες των LFS fanboys και των RF fanboys στα διάφορα φόρα έχουν αφήσει εποχή (μαζί με πολύ γέλιο) και τελικά καθώς φαίνεται το LFS άντεξε περισσότερο. Η ειρωνία είναι πως οι οπαδοί του RF ζητάνε τώρα από την ISI στη νέα μηχανή φυσικής που θα φτιάξει να συπεριλάβει τα χαρακτηριστικά της μηχανής του LFS, αυτά δηλαδή που επί χρόνια λοιδωρούσαν Η μεγαλύτερη ειρωνία από όλες όμως είναι πως εγώ αγόρασα ΚΑΙ το rfactor πριν από 15 μέρες χωρίς φυσικά να γνωρίζω πως σταματάει η ανάπτυξή του
SGP Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Εντάξει, δεν σημαίνει τίποτα αυτό... Mods καλά να βγούνε απλά. Το 79 έχω ακούσει ότι είναι πάρα πολύ καλό. Δεν το αγόρασα ποτέ εγώ, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με 1 ακόμα sim (πόσο μάλλον όταν αυτό έχει mods οπότε, πολλά διαφορετικά αμάξια να μάθεις). Φαντάζομαι ότι πέρα από κάπως βελτιωμένα physics, το επόμενο θα έχει DX10 υποστίριξη. Ακόμα, η isi συνήθως πουλάει το gmotor σε άλλες εταιρίες οι οποίες κάνουν τροποποιήσεις και βγάζουν δικά τους sims (gtr, gtr2, gtl και ένα της idt που θα βγεί νομίζω αργότερα και θα είναι γύρω από τη σειρά champcar στην αμερική), οπότε τη συμφέρει να αναπτύξει νέα μηχανή, για να διατηρηθεί στο παιχνίδι ως development platform για τις υπόλοιπες εταιρίες.
kostacurtas Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Οσοι ασχολειστε (και δεν ασχολειστε...) με το rFactor και με τα mods που βγαινουν για αυτο σας προτεινω ανεπιφυλακτα το FSONE 2006! Ειμαι racing game fan αρκετο καιρο, simulation (κυριως) και arcade, και με το rFactor εχω ασχοληθει απο την πρωτη εκδοση (που δεν με κρατησε για πολυ) εως την τελευταια (v1.250) που ειναι πολυ καλυτερη. Υπαρχουν πολλα ενδιαφεροντα mods για το rFactor αλλα το FSONE 2006 μου αρεσε παρα πολυ! Μετα απο την αξεπεραστη σειρα Grand Prix του Geoff Grammond ειναι το μοναδικο F1 simulation (εστω και αν ειναι mod) που να μου προκαλεσε το ενδιαφερον. Η εξομοιωση, η αισθηση, το damage model (με τα μηχανικα προβληματα), τα γραφικα και ο ηχος των αυτοκινητων βρισκονται ολα σε πολυ καλο επιπεδο. Για το AI των αντιπαλων δεν μπορω να σας πω καθως στο λιγο χρονο που ασχολουμαι δεν εχω τρεξει καποιο αγωνα αλλα μονο testing σε διαφορες πιστες για να δοκιμασω το mod. Τα αυτοκινητα ειναι του 2006 αν και υπαρχει skin pack με αυτα του 2007 αλλα δεν ειναι ακομα πληρως ετοιμο και εχει και καποια bugs. Αναμενεται τον επομενο μηνα η εκδοση 1.1 του FSONE 2006 που θα εχει πολλες διορθωσεις, βελτιωσεις και προσθηκες. Πιστες δεν περιλαμβανονται στο mod, οποτε μπορειτε να κατεβασετε εσεις οποιες θελετε απο το http://www.rfactorcentral.com για παραδειγμα. Για καποιες απο αυτες μπορειτε να βρειτε εδω εκπληκτικα texture updates. Μερικες φωτογραφιες με οτι μπορει να βγαλει το παιχνιδι σε αναλυση 1680x1050 και με τα track texture updates. Οι δυο πρωτες στην Sepang με την Renault R26 και Ferrari F2007. Οι δυο τελευταιες στην Monza με την Renault R27. Και αν σκεφτουμε οτι πολλα απο αυτα που βλεπουμε στις φωτο ειναι φτιαγμενα απο χρηστες, τοτε...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 ..... Μετα απο την αξεπεραστη σειρα Grand Prix του Geoff Grammond ..... Ναι αυτο εχω εγω, το Grand Prix 4 ακομα και τωρα εγκατεστημενο και παιζω!!!
Mariosxaniaomg Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Sto site p dwsate elege oti prepei na exw kai mia allh ekdosh.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Το εβαλα, ΦΟΒΕΡΟ παιχνιδι, ασχετα που δεν μπορώ να οδηγησω... Μπαινει και το 2006 mod+2007 skins αυριο! Λιγο η πισω καμερα ειναι σπαστικη που δεν κουνιεται, αλλά δεν πειραζει...
Mariosxaniaomg Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 prepei na exw kai progigoymenes ekdoseis gia na paixw?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 εγω παντως που κατεβασα την πιο νεα μια χαρα επαιζε και το add on και ολα...
Mariosxaniaomg Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 An mporeis dwse link p to katevases emena m leei 660 mb.TY for ur time.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα