alkisg Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 ΟΚ, μη βαράτε. Όντως ψάχνω ψύλλο στα άχυρα αλλά δεν βλέπω άλλο τρόπο να το βρω χωρίς να ξέρω το όνομά του (τι να αναζητήσω στο google???). Ελπίζω να το έχει παίξει κανένας (mame, neogeo κτλ) και να με διαφωτίσει... Λοιπόν γύρω στο 1990 στα μαγαζιά με κονσόλες ηλεκτρονικών παιχνιδιών υπήρχε ένα παιχνίδι που το έπαιζα πορωμένα 8 ώρες με ένα εικοσάρικο (ναι, ούτε το ρεύμα δεν έβγαζαν οι άνθρωποι από μένα) και τώρα το νοστάλγησα και θα ήθελα να το ξαναπαίξω. Το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι πώς το λένε και φυσικά λίγα μου έχουν μείνει από το game play: *) Καταρχάς ήταν κάτι ανάμεσα από adventure/RPG *) Στην αρχή διάλεγες ΕΝΑΝ από 3 ή 4 ήρωες και με αυτόν έπρεπε να τελειώσεις το παιχνίδι. Υπήρχε μία κοπελιά με καλά μαγικά, ένας fighter και ένας νίτζα, και ίσως να υπήρχε και ένας ακόμα που δεν τον θυμάμαι *) Το clue: συνήθως διάλεγα την «μάγισσα», και το καλύτερο μαγικό της ήταν να βγάζει κάτι μπλε μπάλες οι οποίες έφερναν βόλτες γύρω της και την προστάτευαν σαν ασπίδα. ΑΦού «τρωγόταν» οι μπάλες μετά άρχιζαν τα χτυπήματα των άλλων να σου τρώνε ζωή (μπλε μπουκάλι = μαγικά, κόκκινο = ζωή). Σαν όπλο είχε μία σφύρα, η οποία ήταν δεμένη με αλυσίδα και μπορούσε να χτυπάει αρκετά μακρυά χωρίς να φεύγει από το χέρι της *) Σε κάποια φάση πολεμούσες για να σώσεις κάποια που ήταν δεμένη σε έναν στύλο και από κάτω υπήρχε ένα χταπόδι. *) Άλλη φάση: κάπου πήγαινες σε ένα χωριό, έπινες ένα φίλτρο ή κάτι σχετικό και γινόσουν πολύ κοντή, σαν παιδάκι (και δεν πολεμούσες, μόνο έτρεχες και έμπαινες σε κάτι σπίτια) *) Άλλη φάση: κάπου πολεμούσες κάτι ζόμπι *) Στο τέλος: υπήρχε ένας δράκος που έπρεπε να σκοτώσεις. Δεν θυμάμαι αν έσωζες πριγκίπισσα ή όχι Αυτά. Αν κανένα καλό παιδί το έχει ακουστά και μπορεί να μου πει το όνομά του θα είμαι υπόχρεος!!! :roll:
sarisn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Νομίζω στο Golden Axe δεν διάλεγες χαρακτήρα.... χωρίς να είμαι 100% σίγουρος όμως.
kostas_crete Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Pws den dialeges???? nano,fighter kai amazon eixe. Mhpws ennoei to gauntlet??????
andrip Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 και μένα golden axe μου ρθε πρώτο πρώτο αλλα δεν υπήρχε πουθενα ninja ρε γαμωτο. Double dragon με τίποτα βέβαια αφού δεν έπαιρνες γυναίκα
tzoykas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 sthn arxh golden axe mou hr9e alla h tupissa me tis mpales eftiaxne ena drako ..... ara den einai auto
Jimis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 1) cadash 2) dark seal 3) king of dragons 4) magic sword mallon einai to 4 h' to 2. tha ta vreis sta mame.
Nemo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 καταρχην ενα μεγαλο μπραβο Jimi (θεσσαλονικαρα ) για την απαντηση (και ειδικα για το dark seal ) =================================== Dark seal ( ποιο Diablo και μ@λ@090$ dark seal 2 wizzard fire http://www.mameworld.net/maws/romset/darksel2 ===================================== Cadash ( με φανερες επιρροες απο castlevania ) King of dragons Magic sword
alkisg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ! (που λέει και η κοπελιά στην διαφήμιση σαμπουάν στην τηλεόραση ) Λοιπόν είναι το cadash, όντως υπήρχε και τέταρτος χαρακτήρας (ο μάγος), το έχω τερματίσει και με τους τέσσερις (ευκολότερα με την priest, δυσκολότερος ο fighter). Χίλια ευχαριστώ σε όλους, βουρ για downloading και αναμνήσεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.