Προς το περιεχόμενο

Dual soundcards???

billdjjj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται, και χωρίς πρόβλημα.

Το έχω δοκιμάσει με πρόγραμμα για μίξεις, και το είχα ρυθμίσει να χρησιμοποιεί την μία για monitor και την άλλη για έξοδο στον ενισχυτή. Δούλεψε άψογα, και ήταν ακριβώς όπως το περιγράφεις, η audigy και της μητρικής.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως εναλλακτική λύση για ένα οικονομικό πολυκάναλο.

Δημοσ.

Γίνεται ακόμη να κάνεις την κάρτα audigy, να συμπεριφέρεται ως δυο ή περισσότερες ανεξάρτητες κάρτες και να φορτώσεις τον δικό σου μικροκώδικα στην κάρτα και άλλα πολλά με ειδικά drivers. Για περισσότερα στο http://www.kxproject.com

Δημοσ.

Δηλαδή υπάρχει τρόπος να βάλεις δύο απλές καρτούλες δικάναλες και με κάποια εφαρμογή ή driver να τις κάνεις να συμπεριφερθούν ως μια τετρακάναλη?

Αυτό ειναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Όποιος γνωρίζει... :|

Δημοσ.

Σε όλα τα επαγγελματικά προγράμματα ήχου έχουν ρύθμιση των εισόδων, και καθώς μπορείς να επιλέξεις ποια είσοδος αντιστοιχεί στο κάθε κανάλι, μπορείς π.χ. στα track 1 & 2 να έχεις τα δύο κανάλια της πρώτης κάρτας ήχου, στα track 3 & 4 της δεύτερης κ.ο.κ.

Μερικές εταιρίες όπως η Terratec υποστηρίζουν στους drivers συγχρονισμό μέχρι 5 καρτών στον ίδιο υπολογιστή (το συγκεκριμένο το είχα διαβάσει για την DMX 6Fire)

Δημοσ.

Εγώ που θέλω να συνδέσω την onboard κάρτα ήχου με τα ηχεία της οθόνης και την soundblaster live! με τον ενισχυτή για να βλέπω τα δορυφορικά κανάλια από την Skystar 2 που έχω γίνεται?

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα αυτό που έγραψα παραπάνω αλλά δεν με αφήνει να χρησιμοποιώ και τις 2 κάρτες ταυτόχρονα :(. Γίνεται με κάποιο τρόπο ή προγραμματάκι να δουλεύουν και οι δύο μαζί?

Δημοσ.

------------------------------------------------------------------------

Λοιπόν έκανα αυτό που έγραψα παραπάνω αλλά δεν με αφήνει να χρησιμοποιώ και τις 2 κάρτες ταυτόχρονα . Γίνεται με κάποιο τρόπο ή προγραμματάκι να δουλεύουν και οι δύο μαζί?

------------------------------------------------------------------------

loipon ego eho 3 kartes ihou sto pc mou...alla ilikrina den katalaveno ti enois na doulevoun kai oi dio mazi...???

eho 3 diaforetika programata ihou na pezoun apo ksexoristi karta ihou

kai an peksoun kai ta tria tha peksoun kai oi tris katres ihou mazi..

den ksero an enois kati tetio...

esi giati xriazese 2 kartes ihou??

Δημοσ.

Spyweirdos

Εγώ που θέλω να συνδέσω την onboard κάρτα ήχου με τα ηχεία της οθόνης και την soundblaster live! με τον ενισχυτή για να βλέπω τα δορυφορικά κανάλια από την Skystar 2 που έχω γίνεται?

Γι' αυτό τις χρειάζομαι γιατί με μία μόνο πρέπει να αλλάζω συνέχεια το καλώδιο RCA από την οθόνη στον ενισχυτή όποτε θα ήθελα να δω κάποιο έργο από το δορυφορικό ;). Αλλά τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα είναι 5 δευτερόλεπτα υπόθεση να ρυθμίζω ποια κάρτα να παίζει όταν θέλω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...