billdjjj Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Mporw na exw 2 sound cards se ena pc? Diladi na leitourgei h on board(soundmax) kai mia audigy pou exw?
telias Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Den xserw an ginete alla nomizw den yparxei ofelos apo ayto,afou exeis Audigy thn na thn kaneis thn onboard pou tha einai 10 fores xeiroterh??
EGiorgos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Ginetai. Exw egw prosopika sto systhma mou. thn xreiazome gia na akouw to epomeno kommati se ena programma DJ(atomix)
FELIX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 mporeis.xreiazete mono se merika mousika programmata pou yposthrizoun 2 kartes hxou opws to automix kai diafora paromoia
StavrosD Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Γίνεται, και χωρίς πρόβλημα. Το έχω δοκιμάσει με πρόγραμμα για μίξεις, και το είχα ρυθμίσει να χρησιμοποιεί την μία για monitor και την άλλη για έξοδο στον ενισχυτή. Δούλεψε άψογα, και ήταν ακριβώς όπως το περιγράφεις, η audigy και της μητρικής. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως εναλλακτική λύση για ένα οικονομικό πολυκάναλο.
kio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Γίνεται ακόμη να κάνεις την κάρτα audigy, να συμπεριφέρεται ως δυο ή περισσότερες ανεξάρτητες κάρτες και να φορτώσεις τον δικό σου μικροκώδικα στην κάρτα και άλλα πολλά με ειδικά drivers. Για περισσότερα στο http://www.kxproject.com
telias Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 ayto einai alithia, den to exa skeftei,exete dikio!!Dj me to pc!swstos.... alla den katakaba kala thn protash tou StavrosD gia oikonomiko polykanalo!
kx5 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δηλαδή υπάρχει τρόπος να βάλεις δύο απλές καρτούλες δικάναλες και με κάποια εφαρμογή ή driver να τις κάνεις να συμπεριφερθούν ως μια τετρακάναλη? Αυτό ειναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Όποιος γνωρίζει... :|
billdjjj Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Paides eyxaristw poly gia tin antapokrisi. Dhladi molis tin balw panw 8a balw kai drivers kai meta douleyoun aneksartita?
StavrosD Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Σε όλα τα επαγγελματικά προγράμματα ήχου έχουν ρύθμιση των εισόδων, και καθώς μπορείς να επιλέξεις ποια είσοδος αντιστοιχεί στο κάθε κανάλι, μπορείς π.χ. στα track 1 & 2 να έχεις τα δύο κανάλια της πρώτης κάρτας ήχου, στα track 3 & 4 της δεύτερης κ.ο.κ. Μερικές εταιρίες όπως η Terratec υποστηρίζουν στους drivers συγχρονισμό μέχρι 5 καρτών στον ίδιο υπολογιστή (το συγκεκριμένο το είχα διαβάσει για την DMX 6Fire)
sarisn Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Εγώ που θέλω να συνδέσω την onboard κάρτα ήχου με τα ηχεία της οθόνης και την soundblaster live! με τον ενισχυτή για να βλέπω τα δορυφορικά κανάλια από την Skystar 2 που έχω γίνεται?
sarisn Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Λοιπόν έκανα αυτό που έγραψα παραπάνω αλλά δεν με αφήνει να χρησιμοποιώ και τις 2 κάρτες ταυτόχρονα . Γίνεται με κάποιο τρόπο ή προγραμματάκι να δουλεύουν και οι δύο μαζί?
Spyweirdos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 ------------------------------------------------------------------------ Λοιπόν έκανα αυτό που έγραψα παραπάνω αλλά δεν με αφήνει να χρησιμοποιώ και τις 2 κάρτες ταυτόχρονα . Γίνεται με κάποιο τρόπο ή προγραμματάκι να δουλεύουν και οι δύο μαζί? ------------------------------------------------------------------------ loipon ego eho 3 kartes ihou sto pc mou...alla ilikrina den katalaveno ti enois na doulevoun kai oi dio mazi...??? eho 3 diaforetika programata ihou na pezoun apo ksexoristi karta ihou kai an peksoun kai ta tria tha peksoun kai oi tris katres ihou mazi.. den ksero an enois kati tetio... esi giati xriazese 2 kartes ihou??
sarisn Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Spyweirdos Εγώ που θέλω να συνδέσω την onboard κάρτα ήχου με τα ηχεία της οθόνης και την soundblaster live! με τον ενισχυτή για να βλέπω τα δορυφορικά κανάλια από την Skystar 2 που έχω γίνεται? Γι' αυτό τις χρειάζομαι γιατί με μία μόνο πρέπει να αλλάζω συνέχεια το καλώδιο RCA από την οθόνη στον ενισχυτή όποτε θα ήθελα να δω κάποιο έργο από το δορυφορικό . Αλλά τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα είναι 5 δευτερόλεπτα υπόθεση να ρυθμίζω ποια κάρτα να παίζει όταν θέλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.