Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

klimis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΕΙΑ .RAR

ΤΑ ΕΚΑΝΑ UNRAR KAI ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ .C00,.C01,.C02 Κ.Τ.Λ. ΑΥΤΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ???

Δημοσ.

ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ!!!

Δημοσ.

ΓΙΑ PC ΕΙΝΑΙ.ΑΠΌΤΙ ΕΨΑΞΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ACE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩς ΝΑ ΤΑ ΕΝΩΣΩ.ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Δημοσ.

ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!ΤΟ WINACE TO ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΖΕΙ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΑΝ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΡΙΧΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!

Δημοσ.

ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!ΤΟ WINACE TO ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΖΕΙ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΑΝ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΡΙΧΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!

Δημοσ.

Κατέβασε το WinRAR είναι πολύ καλύτερο από το Winace (το είχα παλιότερα και ξέρω). Επέλεξε όλα τα .rar > δεξί κλικ > Extract files και βάλτα σε έναν κατάλογο. Μέσα στα αρχεία θα υπάρχει και κάποιο setup.exe (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων). Σ' εμένα έτσι γίνεται πάντα και δουλεύουν μια χαρά.

Δημοσ.

Δοκίμασε το c00 να το μετονομάσεις σε rar ή σε ace, και τα υπόλοιπα ένα νούμερο μικρότερο, π.χ. το c23 --> c22

To έχω δοκιμάσει και λειτουργεί.

Εναλλακτικά κατέβασε το gspot. Είναι δωρεάν πρόγραμμα για την αναγνώριση του codec μιας ταινίας, αλλά μπορεί να αναγνορίζει και άλλα είδη αρχείων, όπως zip, rar, ace, κτλ. Θα σου πει τι αρχεία είναι.

Δημοσ.

Έναρξη -> εκτέλεση -> edit /70 <σύρε εδώ το αρχείο για να βγει το όνομά του>

Η παραπάνω εντολή ψιλοαντιστοιχεί σε HexEditor. Σκρόλαρε μερικές σελίδες παρακάτω, αν δεις να είναι όλο κενά-μηδενικά, τότε το αρχείο είναι fake και πρέπει να το πετάξεις... (κατά τα άλλα η αποσυμπίεση θα πρέπει λογικά να γίνεται με το WinAce)

Δημοσ.

einai e3airetika aplo!

katarxin aposympiezeis ola ta arxeia se ena fakelo

ystera mesa sto .rar tha vreis ena arxeio to opoio to opoio exei katali3ei pali rar kai 8a to anoixeis. ekei 8a vreis kapoia arxeia me ena velaki -->. tha aposympieseis ayto to arxeio se enan allo fakelo kai molis sou pei na tou peis pou einai to arxeio XXX.c00 i xxx.001 tha pas kai 8a dilwseis to path me ta arxeia pou katevases tin proti fora ki etsi 8a sou enwsei ola ta volumes se ena image me katali3i .bin!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...