Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr erotisi?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Ναι μόνο για αθήνα πάνω από 90 ευρώ και με γενική ταχυδρομική."

Για αθήνα στα φέρνουν ΔΩΡΕΑΝ οι μεταφορείς του e-shop [ για 90euro & πάνω ]

Δημοσ.

Όταν λέμε Αθήνα, δεν εννοούμε την περιοχή γύρω από την Ομόνοια και το Σύνταγμα, αλλά την ευρύτερη περιοχή Αθήνας-Πειραιά και προαστείων (και το eshop άλλωστε δεν είναι στην Αθήνα, αλλά στο Χαλάνδρι).

Δημοσ.
"Ναι μόνο για αθήνα πάνω από 90 ευρώ και με γενική ταχυδρομική."

Για αθήνα στα φέρνουν ΔΩΡΕΑΝ οι μεταφορείς του e-shop [ για 90euro & πάνω ]

Oops!!! Μπερδεύτηκα. Εγώ προτιμώ να πηγαίνω εκεί πάντως. (μην χάσουμε και τις καλησπέρες μας! Όσοι έχετε περάσει από εκεί ξέρετε τι εννοώ).

Δημοσ.

Και στο Ηράκλειο δεν πάνε πίσω.. Ενώ έχουν φέρει διάφορα εδώ μια φορά δεν μπορούσαν γιατί ειναι λέει μακρία το σπίτι μου ( 1 Km απο το κέντρο) .. και πήγα απο εκεί και το πήρα..

Δημοσ.

Καλό το e-shop αλλά καλύτερα να άλλαζε courier γιατί η Γενική Ταχυδρομική είναι απαράδεκτη ή μάλλον οι υπάλληλοί τους, καμμία σχέση με ACS ή Speedex, τουλάχιστον στην περιοχή μου (Ιωάννινα). Έχω πάρει πολλές φορές πράγματα είτε εγώ είτε φίλοι μου και δεν τα φέρνουν στην ώρα τους. Μέχρι και μία-δύο μέρες παραπίσω από την ημερομηνία παράδοσης και με ηλίθιες δικαιολογίες. Π.χ τη 1 φορά δεν ήξερε το παιδί με το μηχανάκι που είναι η διεύθυνση και δεν πήρε τηλέφωνο το κινητό μου να του πω που είναι και γω περίμενα πότε θα έρθει, αν δεν πήγαινα από μόνος μου στο γραφείο της courier ακόμα θα περίμενα, την άλλη φορά ήρθε Σάββατο πρωι πρωί κοιμόμουν εγώ "δεν έβλεπα το όνομά σας στα κουδούνια για να χτύπησω" ωραία γιατί δεν παίρνεις το κινητό που γράφει το δέμα ή έστω γύρνα το δέμα στο γραφείο και να πάρουν αυτοί ένα τηλέφωνο αφού δεν παραδόθηκε το δέμα αλλά τι τους νοιάζει σου λέει άστον μ@λ@κ@ να περιμένει, εγώ το περίμενα μεσημέρι που είναι η συνηθισμένη ώρα που έρχονται και τελικά τους πήρα τηλέφωνο αλλά είχαν κλείσει οπότε τους πήρα Δευτέρα και μου λένε "α δεν έχω μηχανάκι αυτή τη στιγμή είναι έξω ελάτε να το πάρετε εσείς από δω" λες και είμαστε γειτονιά να πεταχτώ να πούμε και καλημέρα (είμαι περίπου 2χιλιόμετρα μακριά από το γραφείο τους, είναι στα όρια της πόλης και γω μένω από την άλλη πλευρά) και το καλύτερο είχα πάρει πράγματα με 2 φίλους για να μοιραστούμε τα μεταφορικά και ήταν βαρύ το κουτί, σαν κουτί με Νουνού :D ένα πράγμα, το έφερε ο courier την επόμενη μέρα από όταν έλεγε το δελτίο αποστολής και μάλιστα απόγευμα και μου κράτησε και 1,5€ επιπλέον από το ποσό που έγραφε για τον κόπο του που το κουβάλησε με το ασανσέρ στον 1ο όροφο, ότι και καλά δεν είχε ψιλά για ρέστα λέει :evil: γι΄ αυτό και σταμάτησα να παίρνω πολλά πράγματα από online shopping μόνο αν δεν τα βρώ στα τοπικά μαγαζιά και πάλι μόνο με ΕΛΤΑ τουλάχιστον είναι πιο φθηνοί και κυρίως εξυπηρετικοί. Φυσικά έχω κάνει παράπονα αλλά με έγραψαν στα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...