Blackjim Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Neo trainer gia to PES 4 Demo ------------------------------------------------ http://people.freenet.de/therealelvis/peres_menupatch.rar This Trainer allows to change the following things in PES4 Demo 2 - Match Time - Home and Away Condition - Injuries On/Off - Max. Substitutions -only works for the full demo (200MB) It's all done with Hotkeys so you don't need to ALT-TAB out of the game. have fun! ------------------------------------------------ >>>>>>>>>>>.. evala kai neo xorto se ena apo ta gipeda! thelei kourema vevaia alla deixnei wraio :lol:
Blackjim Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 osoi theloun na kanoun edit sto PES4 ( kai twra sto demo alla kai otan vgei to Full ) mporoun na doune kai ena elliniko site peri editing PES4 , http://www.pes4gr.tk/ -- plaka exoun oi ellinikes pinakides 8) vgike kai ena patch me polles allages gia to game - New Boots - New Stadiumtextures "Gottlieb Daimler Stadion" und "La Bonbonera" New Turf - New Refereekits - New Adboards http://pes3.eoto.de/fch/demopatch.jpg http://pes3.eoto.de/fch/FCH_Demopatch.zip
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Λοιπόν βρήκα μερικά πολύ αρνητικά στοιχεία στο pes4DEMO Που με κάνουν να αναθεορώ για το παιχνίδι.. 1)Μακρινά σουτ οχι απαραιτητα δυνατά καταλήγουν στα δυχτια με τον τερματοφύλακα να μένει αγαλμα και να κοιτάζει την μπάλα να κυλάει στο τέρμα.. 2)Σχεδόν σε όλες τις αντεπιθέσεις βγαίνεις τετ α τετ με τον τερματοφύλακα πάρα πολυ εύκολα ενώ η άμυνα κοίμάται.. 3)Τα γκόλ δεν τα ευχαριστίεσαι τα μακρινά σουτ είναι ψοφια καμια σχέση με του pes3 και γενικότερα το οτι η κονάμι αλλαξε το σύστημα της δύναμης του σουτ με στεναχώρει.. 4)Χάνονται αυτονόητα γκολ εξεπαφής τα οποία είτε καταλήγουν αουτ είτε τα αποκρουεί ως διαμαγείας ο keeper..οπως προανέφερα στα μακρινα πλασεδάκια μένει αγαλμα ενώ τα κοιτάει ώραία να καταλήγουν μέσα.. 5)Που πήγε ο ήχος στο δοκάρι ... 6)Η κάμερα δεν είναι τόσο καλή δεν βλέπεις το τέρμα καθόλου καλά..Σχεδόν σε όλες τις κάμερες.Εμένα μου κακοφαίνεται πολύ μιας και στο pes3 παίζω με την broadcasting.. Γύρισα πίσω στο pes3 Και το ευχαριστήθηκα.Οι παίχτες εχουν βάρος τους αισθάνεσαι να πατάνε καλά.Τα σουτ είναι απίστευτα. To μόνο που ελπίζω είναι να διορθωθούν τα παραπάνω στην full version διότι δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω το καταπληκτικό pes3.Ακούω τις εντυπώσεις σας.
Blackjim Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Prof_Chaos, diafwnw. To oti kapoies fores o GK menei agalma einai poly fysiologiko. Poses fores meta apo ena dynato sout ,kai otan o GK den exei optiko pedio, de menei agalma? Eipame na antidraei alla se fysiologika plaisia. Ta sout theloun apla na ta synithiseis. Kalytera apo to Pes3 se kathe periptwsi. H dyskolia pistevw einai poly megalyteri apo ta 5* tou pes3 kai to AI poly kalytero ( ex allou stin full ekdosi tha exei kai 6* ). Alla to PES4 einai gia na paizeis diplo , katantaei vareto monos sou. Oso gia tin kamera to thema einai kathara ypokeimeniko.
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 φίλε blackjim δεν αντιλέγω στα δυνατά σουτ και χώρις οπτίκο πεδίο να μέινει αγαλμα αλλά μιλάμε για χλιαρό σουτ σχεδόν πλασε μακρινο να την κοιτάει να του ρχεται και να καταλήγει σιγά σιγά μεσα.Δεν το παρατήρησα μόνο εγώ αλλά και στο soccergaming έγείνε τοπικ αν δεν κάνω λάθος και ελπίζουν σε patch.Σοβαρότατο bug.. Τα σουτ δεν τα ευχαριστιέμαι γιατι δεν βλέπω καλά τέρμα και σε αυτό φταίει η κάμερα..Πιστεύω του pes3 ήταν πολύ καλύτερη.Προσωπική άποψη πάντα.
Daredevil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 lol file prof nomizw oti exeis diale3ei sta cam options ton player kai oxi thn ball, meta oso gia to bug exei dikio to xw synanthsei sto ps2 alla oxi sto demo, mhpws perneis ec ton xeirismo topu keeper? ginete an patas to r2+tpo trigwno nomizw, dioti emena den mou exei ginei pote, oso gia ta sout klp egine pio realistiko kai bravo tous. TO pes3 htan kalo ki aytio akoma kalytero ase pou xei stamathsei to mpiliardo, to mono pou den marese einai oti kamia fora kabeis pasa kai o allos koimatai me apotelesmana xtyphsei panw tou kai na fygei
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Daredevil μακάρι να έιχα κάνει λάθος αλλά με χαλάει η κάμερα..Στο pes3 παίζω broadcasting και μου αρέσει πιο πολύ.Εχω πολυ καλύτερη ορατότητα τόσο στην οργάνωση του παιχνιδιού όσο και όταν κάνω σουτ.Θα δοκιμάσω κι άλλες κάμερες να δώ μήπως έχω λάθος εντύπωση. Πάντος για να λέμε και τα θετικά έχει βελτιωθεί στην φυσικότητα της κίνησης των παικτών και της μπάλας.Τα γραφικά έχουν βελτιωθεί ως προς την ευκρίνεια των προσώπων των παιχτων..Είδα απίθανες αποκρούσεις απο τους Keeper..Αλλά περιέργος δεν τα ευχαριστίεμαι τα γκολ οπως στο 3.Δεν ξέρω ίσως να είναι και ψυχολογικό μιας και παίζω 1+ χρόνο Pes3 Και το έχω συνηθήσει ..Αλλά όσα παιχνίδια κι αν έχω παίξει στο 3 (που είναι αμέτρητα) πάντα σου χαρίζει νέες συγκινήσεις αυτο το παιχνίδι κυρίως όταν παίζεις διπλά αλλά και σε Leagues cup ktl ktl..Θα δείξει η full version του PES4...
Daredevil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 koita paizw to pro evo apo to iss pro 1 gia to playstation 1, kanena apo ayta den htan to idio, panta kati alazan pros to kalytero kai sto pio realistiko. Ayto einai to wraio me ayto to podosfairaki, synh8ws ka8e ekdosh exei ena pshlokoulo bug px. sto 3 h den sou dine faoul ama exanes thn mpala apo to pleonekthma, h empaine ena gkol me sketh sentra apo faoul 50 metra e3w apo thn perioxh,pisteyw ayth h ekdosh na mhn exei to bug tou agalmatzidh (heheh) emena pantws den mou exei emfanistei sto pc kai sto ps2 pou to eida egine se allon. Genika to paixnidi den exei na kanei me fanatzy gkol alla me gkol pou mporoun ontws na mpoun allwste h realistikothta tou to kanei na 3exwrizei alloiws yparxei kai to fantazy arcade game fifa...., twra gia thn cam den 3erw egw paizw panta wide sto pc normal long sto playstation2 ki mou fainete mia xara. a ki epitelous eftia3an thn pshlh through mpalia......
adi32 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 to eipa kai prin gia to pes3 oti mou aresei perisotero twra me perisoteres wres paixnidiou pali thn idia gnwmh exw 1) h camera wide den einai toso psila oso htan sto pes3 2) ta xrwmata einai poly skotina kai oxi toso zwntana oso toy pes3 3) oi paiktes fainetai na kinountai pio pseftika 4) gol apo kefalia den exw kataferei na valw akoma 5) h tripla pou petaei th mpala mprosta einai poly psema
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Τι να προτοπεί κανείς για το ISS το οποίο επαίζα μεσω psx emulator στο pc..ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.Οταν πήρα το pes3 είδα με μεγάλη χαρά οτι έχει παρόμοιο gameplay με του iss Που επαιζα στον emulator! Παίζοντας το demo του Pes4 αρχίκα πίστεψα οτι δεν έχει αλλάξει τιποτα το ουσιαστικο..Μου αρέσει η κίνηση των παιχτων είναι πιο φυσική σιγουρα ΑΛΛΑ στην τριπλα πετάει πολύ αποτομα την μπάλα..Ισως είναι λίγο πιο γρήγορο το παιχνίδι απο σο θα πρεπε.Τα ουσιαστικά προβλήματα για μένα είναι στο bug με το σουτ και στο ύψος της κάμερας.Πρέπει η broadcasting να είναι λίγο πιο ψηλά Επίσης κάτι το οποίο δεν μου άρεσε είναι οπως πολύ σωστά είπε και ο adi32 τα χρώματα..Πολύ σκοτινο το παιχνίδι με αποτέλεσμα να με ψυχοπλακώνει..Δεν κάνω πλάκα..Δεν ξέρω κάτι μου λέει οτι η full version θα έχει διορθώσει μερίκα πραγματάκια και ας μην ξεχνάμε οτι είναι απλά ενα demo.. Σε γενικές γραμμές πρόκειτε για ένα πολύ καλό παιχνίδι που μερικές χαζολεπτομέριες του στερούν την τέλειότητα.. PS:Εκπείρας έχω να πώ οτι οταν βγαίνει η συνέχεια μιας πολύ επιτυχημένης σειράς πάντα υπάρχουν παράπονα διοτι οι προσδοκίες είναι ανεβασμένες στα υψη.Βλέπε CM03/04 οταν βγήκε το 4 με το 3dpitch. Τα παράπονα πολλά όταν είχε βγεί το CM4 αλλά στο τέλος αποδείχτηκε πολύ καλυτερο απο το προηγουμένο..Ίσως κάτι τέτοιο γίνεται με το PES4.Μερικές αλλαγές ίσως έχουν γίνει προς το καλύτερο αλλά δεν το έχουμε συνηθίσει ακόμη.Πριν βγει λοιπόν το full παιχνίδι ας μην βιαζόμαστε.
Blackjim Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 twra kai to Insomnia sto PES4 :lol: ----------------
gelo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Neo trainer gia to PES 4 Demo ------------------------------------------------ http://people.freenet.de/therealelvis/peres_menupatch.rar This Trainer allows to change the following things in PES4 Demo 2 - Match Time - Home and Away Condition - Injuries On/Off - Max. Substitutions -only works for the full demo (200MB) It's all done with Hotkeys so you don't need to ALT-TAB out of the game. have fun! εμενα γιατι δεν μου δουλευει???οταν παταω run game βγαζει κατι κινεζικα και μετα τιποτα!
Blackjim Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 to pes4.exe einai to original pou eixe to demo? i mipws to allaxes esy? vale to kanoniko pes4.exe
gelo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 το διορθωσα αυτο που λες.Το παιχνιδι ξεκιναει αλλα παταω f6,insert,ktl. και δεν γινεται τιποτα Τι κανω λαθος ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.