caveman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Re paidia thele na parei enas gnwstos ena pragramma gia to framakeio tou. Tou exoun ginei prosfores apo http://www.ilyda.com kai http://www.farmakon.gr Epeidi de lene kai polla pragmata sta site tous, mono kati polu genika me endiaferei na mathw an to xrisimopoiei i gnwrizei kapoios kati gia auta ta duo. P.X. Xrisimopoioun sql serveri alli database, ti upologisti tha xriastei, apo leitourgikotita kai aksipistia ti lene, tis enumerwseis ti vgazoun stin wra tous kai oti alloa nomizetai prepei na proseksei
platongr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Το farmakon που έχω δει (το έχει ένας φίλος) δείχνει ενδιαφέρον. Δεν χρησιμοποιεί sql, έχει επιλογή για ενημερώσεις φαρμάκων/τιμών κτλ από την εταιρεία, υπάρχει δυνατότητα αυτόματης παραγγελίας με την φαρμακοαποθήκη και ενημέρωση της δικιάς του αποθήκης ανάλογα με το τιμολόγιο που κοβέται, συνδέεται με ταμειακή για να κόβει μόνη της αποδειξείς κτλ... Από απαιτήσεις δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο. Το farmakon νομίζω έχει demo στο site. To ilyda δεν το έχω δει αλλά έχω ακούσει και γι'αυτό καλά λόγια... Άποψή μου, να ρωτήσει ο γνωστός σου την αποθήκη του με τι συνεργάζεται καλύτερα έτσι ώστε να τον βολεύει στις παραγγελίες. Για ενημερώσεις φαντάζομαι θα κάνουν και θα στέλνουν και οι δύο εταιρείες.
kostas_crete Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Egw se farmakeio exw dei na paizei poly to dioskouridis. Kai to xeirizontai arketa kala atoma asxeta me ypologistes. Rikse ena psaksimo....
platongr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Egw se farmakeio exw dei na paizei poly to dioskouridis.Kai to xeirizontai arketa kala atoma asxeta me ypologistes. Rikse ena psaksimo.... Το παλιό είναι σε DOS και η καινούργια του έκδοση για Windows είναι αυτό που λέω της Ίλυδα. Επίσης το κόστος του είναι πολύ μεγάλο σε σχέση με το farmakon (διπλά λεφτά περίπου)
The_player Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Για την Ιλυδα οτι θες πληροφορια μπορω να σου δωσω γιατι ειναι το Erp που βαζουμε στην εταιρια που δουλευω. Ειναι ενα σχετικα ελαφρυ προγραμματακι σε Sql Server φτιαγμενο σε C++ Η αλήθεια ειναι οτι δεν ειναι ενα σχετικα "ανοιχτο" προγραμμα και ο απλος χρηστης δεν μπορει να εμβαθυνει αλλα στο κατω κατω απλος χρηστης ειναι. Η εταιρια ειναι πολυ καλη και ειναι και στο χρηματιστηριο με εμπειρια ετων μια και μηχανογραφει Κατσελη και Μπακακο!!! Οι ανθρωποι της ειναι εξυπηρετικοι και γνωριζουν πολυ καλα το αντικειμενο οσο για την τιη δεν ξερω να σου πω γιατι αλλο προγραμμα πηραμε εμεις... Για περισσοτερες πληροφοριες pm me.!!!!!!!!!!
kostas_crete Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Apo oso kserw,ta para8yrika mporei na einai pio efxrhsta alla einai kai pio arga apo ta dos. Analoga ta gousta. Pantws epeidh exw sxesh me ton klado farmakeiwn,para8yriko edw sthn krhth ante na xw dei se 1-2 farmakeia.
platongr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Έχει να κάνει με το πόσο ο φαρμακοποιός χρησιμοποιεί το πρόγραμμα. Εδώ είναι επίσης πολλοί που έχουν το πρόγραμα και το pc αλλά δεν έχουν κάτσει ποτέ να το χρησιμοποιήσουν γιατί "τους τρώει χρόνο". Μα μέχρι να το μάθεις θα σου τρώει χρόνο, πως θα γίνει.... Από τον καινούργιο χρόνο με τα barcodes δεν νομίζω να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όμως με τα ντοσάδικα. Τα παραθυρικά δεν είναι μόνο εύχρηστα αλλά σου δίνου και πολλαπλάσιες δυνατότητες από τα αντίστοιχα dos. Είναι σαν να συγκρίνουμε μία λογιστική εφαρμογή σε dos με ένα erp
caveman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Ennoeitai tha parei prog pou trexei se parathuriko perivallon. Gia to ilyda me eskipiretise o The_player, apsoga kai ton euxaristw liges parapnw plirofories an mporei kapoios gia to farmakon.An ginete platongr, kai ksereis pes merikes plirofories giati mallon pros to farmakon paei i douleia logo prosforas apo ti farmakapothiki. Gia to demo pou les piga na to katevasw alla tpt.
Lothar Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Epeidi etyxe na endiaferomai ki egw piga sti selida tis farmakon gia to demo alla link den yparxei. Yparxei pouthena allou na to katevasoume?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.