Προς το περιεχόμενο

Σβηνει το Laptop

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα καλα καθουμενα εκει που δουλευει "τσαφ" και σβηνει αμμεσα.Μετα ξαναανοιγει.Το κανει σε οχι τακτικα αλλα συχνα διαστηματα.Το γνωστοτατο μας format υπαρχει περιπτωση να του κανει καλο ??? Κανενα διαγνωστικο εργαλειο καλο ??? Ευχαριστω.Ελπιζω το μεσημερι που θα ξαναμπω internet να υπαρχει καποιο φως. :D :D Εχω το Acer 1610 στα 3 γιγα με 512 μνημη και 60αρι δισκο, με win xp pro gr + sp2. :roll: :roll: :roll:

Δημοσ.

Βάλε κάποιο πρόγραμμα ελέγχου θερμοκρασίας και έλεγξε το ενδεχόμενο υπερθέρμανσης (το έχετε κοντά σε κάποιο καλοριφέρ ίσως??)

Εγώ στο laptop μου τις ελέγχω με το Speed Fan

To τι είχε συμβεί στο δικό μου λάπτοπ μπορείς να το δεις εδώ. Στην δικιά σου περίπτωση πάντως δεν συνιστώ ξεκοίλιασμα!!!

Δημοσ.

opos eipe kai o grigas mallon provlima yperthermansis einai. kalo einai na min to fortoneis apo ergasies kai na tou pareis mia vasi me ena cooleraki. me to synxoremeno to compaq kalokairi anagkazomoun na tou kano format to vrady sto mpalkoni gia na min kanei restart.

Δημοσ.

Σημερα δεν αναβε καθολου...Δεν ειχα αλλη επιλογη απο το να το παω στο service της http://www.alman.gr στο Μενιδι (ευτυχως κοντα για μενα...) και μου ειπαν οτι σε δυο μερες θα εχει ελεγθει και αν χρειαστει ανταλακτικα να υπολογιζω αλλες 4-5 μερες γιατι γινεται παραγγελια.Παντα εργασιμες μερες εννοουμε...Ευτυχως ειναι σε εγγυηση ακομα...Για να δουμε.Ευχαριστω. :D :D :D

Δημοσ.

Με πηραν τηλ οτι καθαρισαν το fan και την cpu και ειναι ΟΚ το Laptop και να παω να το πρω.Τους ειπα οτι ειχα ξεχασει να αναφερω προβλημα στο combo cdrw- dvd και μου ειπαν οτι θα το κοιταξου.Πραγματι σε μια ωρα με ξαναπηραν (στο κινητο και τις δυο φορες) και ειπαν οτι οντως εχει προβλημα αλλα για να αλλαχθει θελει 5-6 μερες και το laptop επρεπε να μεινει εκει.Ζητησα να παω να το παρω και να το ξαναπαω μολις ερθει το ανταλλακτικο αλλα μου ειπαν οτι δεν γινεται.Πολιτικη της Acer μου ειπαν και τους δεσμευει...Τελος παντων πηγα και το πηρα και το τεσταρω.Φαινεται ΟΚ.Για το cdrw που σημειωτεον εχει γραψει 1-2 cd μονο πρπει να το ξαναπαω οταν μπορεσω.Αυτα...Και καλα και κακα.... :? :? :?

Δημοσ.

Ωραία πολιτική έχει η acer...Ας μην τα είχε τόσο φθηνά τα λαπτοπ και θα σου'λεγα εγώ αν θα έπαιρνε κανείς...(χωρίς να βγάζω κι εγώ τον εαυτό μου έξω γιατί για acer ψήνομαι).

Πάντος είναι για τα μπάζα...Ακου εκεί να σε αναγκάζουν να αφήσεις το μηχάνημα σου να "κάθεται" μεχρι να φέρουν το ανταλλακτικο.Μήπως είναι καμμιά μλκ της alman;

Δημοσ.
Μήπως είναι καμμιά μλκ της alman;

Μπορει...Οποιος τα καταφερνει με τα Αγγλικα ας δοκιμασει να στειλει email στο support της Acer.

Και κατι αλλο ...Ξερει κανεις τι ισχυει για την παραταση της εγγυησης σε 3 χρονια??? Πρεπει να γινει απο την στιγμη της αγορας ή γινεται και μετα ??? :?: :?: :?:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...