Προς το περιεχόμενο

CHRONOS ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ KOYTI 3,5'' USB 2.0+ FIREWIRE COMBO

kgliat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει καταφέρει κανείς να κάνει το CHRONOS ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ KOYTI 3,5'' USB 2.0+ FIREWIRE COMBO να λειτουργήσει σε FIREWIRE???

Σε USB όλα οκ..Αλλά Firewire DEAD!!!

Εχω αλλάξει ήδη 3 μηχανάκια από το ΠΛΑΙΣΙΟ, και τελικά αφού έβαλα φωνές μου έκοψαν πιστωτικό λέγοντάς μου πως ΔΕΝ υπάρχει σε ΣΤΟΚ πάνω από ένα μήνα το συγκεκριμένο hardware και κανένα άλλο Frame για HDD..

Mα εγώ το αγόρασα για τη χρήση που έχει..Δεν είναι υποχρεωμένη η εταιρεία είτε να το αντικαταστήσει είτε να μου δώσει άλλο παρεμφερές;;

Δε θέλω να αγοράσω με 62 Euro που κάνει το μηχανάκι...cd και dvd!!

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο το έχω κι εγώ εδώ και μήνες. Πάνω στον Firewire Controller της μητρικής μου (Epox 8RGA+) δουλεύει μια χαρά (και μάλιστα είναι πιο γρήγορο απ' ότι σε USB2)

Πρόσφατα όμως έτυχε να το δοκιμάσω σε 2 notebooks (ένα Dell με Centrino και ένα Acer με Athlon64) σε κανένα από τα 2 δεν δούλεψε σε Firewire.

Υποψιάζομαι λοιπόν πως δεν είναι συμβατό με όλους τους Firewire controllers... :(

Υ.Γ. kgliat, μπορούσες να πάρεις και τα λεφτά σου πίσω. Δεν είσουν υποχρεωμένος να πάρεις πιστωτικό. Κάνε μια αναζήτηση στο "Hardware - Γενική Κατηγορία" και θα δεις πως έχει ξανασυζητηθεί αυτό για το Πλαίσιο, αλλά και γενικότερα...

Δημοσ.

Δουλευει μια χαρα ! Το "tip" είναι να παίξεις με τα master/ slave/ cs / single του δισκου και να δεις που έχεις σωστή συνεργασία ....

Δημοσ.

Και μένα στο PC δουλευε ενω στο notebook όχι. Αλλάζοντας τη θεση του jumper δούλεψε και στα δύο...

Το έχω αφήσει στη δουλειά και δεν θυμαμαι τη τελική θέση που δούλεψε (νομίζω χωρις καθόλου jumper σε WD)

Δημοσ.

Thanks για τις απαντήσεις παιδιά..

Αλλά είχε πρόβλημα τελικά η συσκευή! Σε 4 Pc (2 lap) ακόμα και σε Μac είχε δοκιμαστεί αλλά Firewire :(

Ούτε Cable, oύτε Master, ούτε Slave σα firewire όμως...

Θα πάω Πλαίσιο για επιστροφή χρημάτων..Απλά θα πάρω από άλλο κατάστημα συσκευή που να λειτουργεί ΚΑΙ σε firewire (Θα τους πω να το δοκιμάσουν μπροστά μου.. :D

Δημοσ.
Prepei na vgaleis to jumperaki(toulaxiston ston WD) kai na to exeis se "Single or Slave mode". Dokimase to ki afto.

Filika

Thanks Dali13, αλλά το είχα ήδη κάνει αυτό..Ολους τους τρόπους είχα δοκιμάσει..Είτε single, cable, master, slave, no jumber..Firewire οχι :( :(

Ελλατωματική σειρά μάλλον..τι να πώ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...