Προς το περιεχόμενο

Leadtek Winfast TV 2000-XP Deluxe - WINFAST TV Prog Capture

kgliat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι παίρνω το θάρρος να δημιουργήσω αυτό το post , γιατί μου έχουν γίνει τα νεύρα κουρέλια με την κάρτα ΤV που έχω αγοράσει εδώ και καιρό.. Eλπίζω να το έκανα στη σωστή κατηγορία...

Πριν κάνω το post, έχω ψάξει και το google βέβαια αλλά και σε παλαιότερα posts εδώ..Αλλά χωρίς να βρω ουσιαστική βοήθεια :(

Αφορμή για να ζητήσω τη βοήθειά σας είναι η απαντήσεις που έχουν δώσει κατά καιρούς σε παλιότερα ΤOPICS insomniacs για την κάρτα "Leadtek Winfast TV 2000-XP Deluxe"

Μετά από καιρό κατέβασα την τελευταία version software-Drivers από το site της LEADTEK και είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα..

Τα φώτα σας λοιπόν:

1. Μπορούμε να κάνουμε CAPTURE με ΚΑΛΟ αποτέλεσμα σε MPG1-MPG2 με υποφερτό αποτέλεσμα, χωρίς να χάνονται frames και παραμόρφωση ήχου;;; (με το πρόγραμμα του Winfast βέβαια..). Το μόνο FORMAT που γίνεται καλό capturing είναι ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟ AVI - κι εκεί θέλουμε TERRABYTES δίσκου :? :?

2. Στα settings της εφαρμογής χρησιμοποιούμε σα χώρα Belgium, Italy or Hungary?? Οτι κι αν διαλέξω, το ίδιο αποτέλεσμα έχω.

3. ΠΩΣ μπορούμε και βλέπουμε Filmnet - Supersport???? Εχω κατεβάσει DSCALER και σχετικά CCRYPTXP κλπ, αλλά ΔΕ γίνεται τίποτα.. Αν έχετε κάποια LINKS, ώστε να κατεβάσω σχετικά αρχεία σας υπερευχαριστώ!

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά αγαπητοί φίλοι..Συγγνώμη αν σας ζάλισα, αλλά αγόρασα αυτή την κάρτα ιδίως για Supersport-Filmnet και CAPTURE - κι έβαλα στον υπολογιστή μέχρι και Win98 αλλά δεν τα καταφέρνω.. :?

Αν σας βοηθά, η σύνθεση του υπολογιστή μου είναι:

Asus A7N8X -e DELUXE

512 RAM Kingston

XP PRO, SP1, DirectX 9.c

W.D. Sata 80GB - IDE 120GB Seagate

Y.Γ. Σημειώνεται πως το σήμα κεραίας είναι πολύ καλό...

Y.Γ. 2 Capture έχω δοκιμάσει με πολλά προγράμματα (Nerovision Express, Ulead, Windows Movie Maker) αλλά χάνονται ΠΑΝΤΑ frames και ο ήχος είναι ολίγον τι άθλιος (μόνο στο AΣΥΜΠΙΕΣΤΟ AVI ok...)

Δημοσ.

Αγόρασα την αυτη την κάρτα πρόσφατα, και ειμαι σχετικά ευχαριστημένος - για τα λεφτά της.

Το προγραμμα της για TV δεν το χρησιμοποιώ γιατι δεν εχω καθολου καλη εικονα, και ο τροπος ρυθμισεις/αποθηκευσης καναλιων ειναι σπαστικός.

για tv εχω το christv, την freeware εκδοση (βαζει τα καναλια σε ενα txt αρχειο και μπορω να τα μεταφέρω σε περιπτωση format/reinstall)

και ποιοτητα εικονας τέλεια.

apo τα winfast app, χρησιμοποιω μονο το Radio.

για εγγραφή video δεν εχω ασχοληθει, το ψάχνω ακόμα.

θελω να δοκιμασω το christv pro (αν βρω τα "λεφτά" για registration :) )

για tv tuner ειναι παρα πολυ καλό, δεν αξιζει να αγορασεις αλλη. τα προβληματα ειναι στο software/drivers, δεν θα τα διορθωσεις αγοραζοντας αλλη.

μονο αν θελεις να γραφεις video απο εξωτερικη πηγη, με hardware compression πάρε άλλη, αλλα θα πρεπει να δωσεις καλά λεφτά. με καρτες των 50-100,δεν....

----------------------

σχετικα με filmnet, θα σου ελεγα να το ξεχασεις. μπορω να "δω" φιλμνετ και με τη winfast 2000 (bt-878), και με μια παλια pinnacle pctv (bt-848), αλλα το "βλεπω" ειναι σχετικό. Απλα μπορω να δω τι ειδους εκπομπη παίζει το καναλι, για κανονικη παρακολουθηση με διαρκεια δε λέει.

θελει συνεχεια να εχεις τα χερια στο πληκτρολογιο να αντιστρεφεις καθε 10'' την πολικοτητα των χρωματων, και να ξαναβάζεις το πλαίσιο στα ισα του που φεύγει συνεχώς προς τα δεξιά. οι λειτουργιες auto polarity, και Lock picture δεν δουλεύουν σε καμια περιπτωση σωστα.

Φυσικα ηχος δεν υπάρχει και ουτε βλεπω να υλοποιήται ποτέ.

τελικα το μονο χρησιμο που μπορω να κανω με αυτη την ιστορια, ειναι να βάλω το σουπερσπορτ την ωρα ενος αγώνα, να μην ασχολουμε με διορθωση εικονας, να τον ακουω απο το ράδιο και οταν μπει κανενα γκολ, να διορθωσω την εικονα για να δω το replay "live". αυτα. για να δω ταινεια, δεν αξιζει τον κόπο (με 1+κατι ευρω την νοικιαζεις, ή βαζεις dsl και κατεβάζεις)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...