Προς το περιεχόμενο

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΣΤΟ MEGA!!!

andrip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιτέλους, απαράδεκτοι!

Εγω θα πάρω δύο 4ωρες κασσέτες για να έχω full ποιότητα και θα το γράφω ταυτόχρονα και σε MPEG2. :D

Δημοσ.

βοομ βοομ, πολύ με ενδιαφέρει η σκέψη σου, αλλά θα σε φτάσουν οι 2 4ωρες?

εδώ και πολύ καιρό θέλω να περάσω στο πισι τις κασέτες που έχω γράψει απο σει;ρες, 2ξένοι, σαγαπω μαγαπας, κάπου σε ξέρω, στάβλοι, λιγο απο dolce vita και εγκλήματα., αλλά δεν ξέρω τι εξοπλισμός και τι λογισμικό χρειάζεται. βασικά δεν ξέρω που να τα βρω όλα αυτά.. είναι ακριβός ο εξοπλισμος που χρειάζεται ; ωραία, συνδέεις το βίντεο με το πισι, ωράιααα.. μετά ?

παρεπιπτόντως, ξέρει κανείς αν το μεγάλο κανάλι σχεδιάζει κάτι ανάλογο και το επόμενο ΠΣΚ ? :!: mega rulez :!:

Δημοσ.

Η συνολική μετάδοση είναι κάπου 7-8 ώρες, έχω χώρο για πολύ παραπάνω στο δίσκο μου οπότε είμαι ΟΚ, θα το γράφω και σε βιντεοκασέτα (χειρότερη ποιότητα) για να είμαστε ασφαλείς.

Εχω μια απλή κάρτα με Video-In που μπορεί να κάνει κωδικοποίηση mpeg1&2

Δημοσ.
Επιτέλους' date=' απαράδεκτοι!

Εγω θα πάρω δύο 4ωρες κασσέτες για να έχω full ποιότητα και θα το γράφω ταυτόχρονα και σε MPEG2. :D[/quote']

Καλύτερα 3 τρίωρες. Μην ζορίσεις τα καρουλάκια για τόσες ώρες.

Δημοσ.

kala, e..exo ksenerosei teleios !!! ti itan auti moufa me tis xarites... ante, leo, stin arxi, genenthlia exei to kanali, bazoun ta eortastika... 2ores tragoudia? sorry alkisti, sagapao,sektimao, alla mou ta prikses dio ores na poume...ksenerosa kai piga gia ipno.. simera to proi eida 2-3 epeisodia.. tsampa ta 10eouros pou edosa stis kasetes..de peirazei, tis kratao gia apopse !! :D

btw,an egrapse kaneis oles tis xarites kai tis kanei divx i dvd, as to sfiriksei, ok ?

Δημοσ.

ΠΠαιδια οι Απαραδεκτοι είναι απο τις 11 μεχρι τισ 6.00 το πρωί και μετά απο τις 10.00 εως τις 12.30

Ελπίζω να το γράψει κάποιος γιατι το δικό μου το μαμημένο βίντεο την έχει ακούσει και δεν γράφει πλέον. Ωστε να το έχουμε ολοι μετά.

Δημοσ.

κοίτα, εγώ που το έβαλα κατά τις 2, είχε κανονικό επεισόδιο, χωρίς τραγούδια !! και ήταν και αυτό με την παπαδοπούλου ρε γαμώτο και τα πήρα που δεν το έγραφα

αποτι κατάλαβα και σήμερα το πρωί που έβλεπα, τα επεισόδια είναι κανονικά σε διάρκεια.. τώρα με ποια κριτήρια επιλέγουν, τι και πως.... πάντως αν και απόψε δω και βάλουνε όλα τα εορταστικά, χριστουγεννιάτικα, αποκριάτικα, πρωτομαγιάτικα και δε ξέρω τι άλλο θα τους πάρω τηλέφωνο να τους βρίσω

κανονικά θα έπρεπε να οργανωθούμε.. να το κάνουμε σε βάρδιες. οι ξενέρωτοι, σα και του λόγου μου, να πιάσουνε τα επεισόδια 11-2, οι πιο προχωρημένοι αυτά των 2-4 κοκ... τέλος πάντων, ελπίζω οτι όταν τελειώσει όλο αυτό να έχουμε ένα καλό αρχείο..

Δημοσ.

και ναι...το pc συνεχίζει να γράφει....σκληρός και athlon έχουν λιώσει... :D 6 ώρες 50 λεπτά ασταμάτητου tv capture, το βλέπω και σαν test αν το μηχάνημα είναι σταθερό :P

Δημοσ.

Τελικά δεν το γλιτώσαμε κι εδώ το "πρωτοχρονιάτικο" επεισόδιο. Τουλάχιστον δεν το έδειξαν πρώτο για να ξενερώσουμε από την αρχή. Το έβαλαν μετά τις 1 το πρωί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...