andrip Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Sorry για τα κεφαλαία αλλα έπαθα όταν είδα τη διαφημιση πριν λίγο. Στο mega σάββατο 23:00 το βράδυ μεχρι τις 6 το πρωι. Απ'οτι κατάλαβα έχει γενικά αφιερώματα γιατι θα παίξει και 3 χάριτες και άλλα παλια Αντε να βάλουμε λίγο τα video να γραφουν. ΥΓ: Δεν πολυ κολλάει το topic στον κινηματογράφο αλλα που να το βαζα; Αν είναι ας μεταφερθεί
Em_Zed Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 παιδια, αλήθεια λέει....τσέκαρα το πρόγραμμα του στάθμου και απο τις 6 το πρωί αρχίζουν να προβάλουν 3 χάριτες.. η μεγαλύτερη εφεύρεση μου φαίνεται είναι η αυτόματη εγγραφή του VCR !!! πως τους ήρθε άραγε ? τελευταία φορά που είδα 3 χάριτες ήταν πριν πολλά πολλά χρόνια, και απαράδεκτους, πριν μερικούς μήνες όταν είχαν κάποιον καλεσμένο απο τη σειρά και το έδειχνε σαν και καλά, τι έχει κάνει ας πούμε. γιατί το μέγκα έχει και γ@μώ τις σειρές? πολύ παλιές δεν θυμάμαι, τύπου εκμέκ παγωτό, το σόι μας (όχι, αυτό το θυμάμαι λίγο), βανίλια σοκολάτα κ.α, αλλά τα μετέπειτα σουξέ, δις εξαμαρτείν, χάριτες, απαράδεκτοι κλπ, είναι απο τα αγαπημένα πιστεύω πολλών εδώ μέσα στην ελληνική ΤΒ. τι να πω, μπράβο τους που το σκέφτηκαν, αν και κομμάτι ξεκάρφωτο μου κάνει.. νεβερ μαιντ... 10ωρες κασέτες εγγραφής υπάρχουν άραγε?... :roll: :!: mega rulez :!:
as223 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Εχει σκοπο κανενας να το γραψει για να το δουμε καπου ανεβασμενο σε divx?
sotris99 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 τι να πω, μπράβο τους που το σκέφτηκαν, αν και κομμάτι ξεκάρφωτο μου κάνει.. νεβερ μαιντ... 10ωρες κασέτες εγγραφής υπάρχουν άραγε?... :roll: :!: mega rulez :!: 15 χρόνια Mega! Δεν είναι και τόσο ξεκάρφωτο.
Dreamstorm Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 ξέρει κανείς τι ώρες θα έχει επεισόδια απαράδεκτων ακριβώς;
KaizerSoze Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 11:30 vrady Savvatou kai ws ta ximerwmata tis Kyriakis gia 10 wres
Godfath3r Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Πωπω..απίστευτη σειρά.Αν και ήμουν λίγο πιτσιρίκι όταν ακόμα παίζανε!!!Δεν πρέπει να το χάσω!Τελικά σερί θα τα βάλουν?Παίζει να τα γράψει κανείς?
Em_Zed Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 nai, paizei na tis grapso ego.. lathos, tha ta grapso ego..toses kai toses nees exo grapsei, kai tha xaso auta? nooo wayy... alla ta grafo se vhs gia mellontiki antigrafi se dvd. parepiptontos, den iksera oti kleinei 15 xronia.. opos kai na xei :!: mega rulez :!:
Cue Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Όποιος τα γράψει καλό θα ήταν να το κάνει στην καλύτερη δυνατή ποιότητα!
Dreamstorm Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 εγώ θα κάτσω σίγουρα να τα γράψω, ελπίζω να τα δείξει σερί και να είναι όλα.
georgeadams Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Από Παρασκευή βράδυ μέχρι Σάββατο μεσημέρι έχει 3 Χάριτες και από Σάββατο βράδυ μέχρι Κυριακή μεσημέρι Απαράδεκτους. Να και το αναλυτικό πρόγραμμα (δεν λέει όμως ποια επεισόδια είναι): Παρασκευή: http://www.megatv.com/programma/default.asp?PDay=19&nextmonth= Σάββατο: http://www.megatv.com/programma/default.asp?PDay=20&nextmonth= Κυριακή: http://www.megatv.com/programma/default.asp?PDay=21&nextmonth=
Em_Zed Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 απο τη μια χαίρομαι ιδιαίτερα, και απο την άλλη έχω κατααγχωθεί.. πρέπει να αγοράσω τις π@τάνας τις κασέτες για να τα γράψω όλα αυτά. ποσες ώρες είναι συνολικά? :? σκέφτομαι να μείνω ξύπνιος και να τα γράψω live.. ιδέα :arrow: πως θα σας φαινόταν να μέναμε ξύπνιοι, όσοι μπορούν τέλος πάντων, και να κάναμε ποστ παράλληλα με την ώρα που θα παίζει το κάθε επεισόδιο.. πως σας φαίνεται, μαλακία; Καλά, σκεφτείτο το και βλέπουμε.. πάω να αγοράσω κασέτες.. τελικά :!: Ι LOVE TV :!: kai gia na min ksexniomaste :!: mega rulez :!:
theoritikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Παιδιά, αν κάποιος απο εσάς γράψει τα επισόδεια των απαράδεκτων σε οποιαδήποτε μορφή, να επικοινονήσει μαζί μου, για να μου φτιάξει ένα αντίγραφο..
qspock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Σιγα τις κασσετες, με 2 180ρες και LP εγγραφη εισαι ανετος (για τη μια μερα μιλαμε)... Για να μην πω οτι αν κανεις και μονταζ τις (πολλες φανταζομαι) διαφημισεις βγαινεις και με μια 240ρα + LP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.