metatron Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 pos legetai re paidia to tragoydi ton titlon tou serial kai poioi to lene??? mia voiteia... eyxaristo!!!
Cristina Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 'Κίτρινα Ποδήλατα - Ταξιδεύω το εγώ μου' Δεν το έχω βρει όμως σε κανένα CD τους...
DarkOrion Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Μπραβο μ@λακ@ finn..το χασες και σημερα lol. wraios...
IGITIHI Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δεν υπάρχει σε cd τους ακόμα διότι το έγραψαν ειδικά για τη σειρά. Έχουν άλλωστε και τη μουσική της επιμέλεια.
georgeadams Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Για την ακρίβεια, ο τίτλος είναι: "Ταξιδεύοντας Το Εγώ Μου" (το γράφει και στους τίτλους τέλους) Το παίζει αρκετά συχνά στο ράδιο ο RedFM (93.6). Μάλιστα, την πρώτη εβδομάδα που το έπαιζε, ακουγόταν εμβόλιμα και ένα jingle που έλεγε "Κίτρινα Ποδήλατα, μόνο στον Red 93,6". Και πραγματικά, δεν το έχω βρει πουθενά αλλού μέχρι τώρα
Cristina Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Για την ακρίβεια' date=' ο τίτλος είναι: "Ταξιδεύοντας Το Εγώ Μου" (το γράφει και στους τίτλους τέλους) [/quote'] Ταξιδεύω Το 'Εγώ' Μου - Album: Μη Φεύγεις - 504 χλμ. Βόρεια Της Αθήνας O.S.T. Εταιρεία: MBI Συνθέτης: Κίτρινα Ποδήλατα Στιχουργός: Κίτρινα Ποδήλατα Πηγή den tha eprepe na ginei lock? :roll: Όταν είχε γίνει το topic, όχι. Τώρα πια, ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.