shamanpk Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Μπορω να παιξω με κανεναν τροπο και με ποιον? παιχνιδια απο ps2 η xbox στο pc?
insomniac_c4po Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 λοιπόν, άκου προσεκτικά. Θα αγοράσεις ένα xbox ή ps2 και ένα tv-tuner ή κάρτα με εισόδους composite, θα βάλεις προσεκτικά την κονσόλα δίπλα στο pc, θα συνδέσεις το καλώδιο στo tv-tuner, και θα παίζεις στο pc sou με το χειριστήριο της κονσόλας. Αν δυσκολευτείς κάπου δεν χανόμαστε.
dreaming123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 insomniac_c4po o shamanpk δεν νομίζω να εννοεί αυτό Αλλα αν υπάρχει emulator για να πάιζει τα games του xbox/ps2 σε Pc. Δεν νομίζω να υπάρχει αλλά και να υπάρχει έτσι όπως θα παιζει τα games... Περίμενε μερικά χρόνια να βγούνε ισχυρότερα pc
nk_surfer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Emulator για να παιζεις παιχνιδια ΧΒΟΧ σε pc δεν υπαρχει, για την αντιθετη περιπτωση (που μαλλον δεν σε ενδιαφερει) μπορει και να βρεις. Αν θες να παιζεις παιχνιδια κονσολας, πολυ απλα αγορασε μια. Τωρα ειδικα που εχουν πεσει αρκετα οι τιμες δεν ειναι τοσο δυσκολο. Εγω εχω pc και ΧΒΟΧ, αλλα οταν θελω να παιξω παιχνιδια παιζω μονο στο ΧΒΟΧ. Για μενα ειναι πολυ ανωτερο απο το PC, και σε γραφικα-κινηση και σε gameplay.
aGka8l Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 kita file iparxei kai ya xbox emulator alla ine mono ya to hallo kai ayto poli gamiseta!genika opws su leei o mk_surfer kalitera na pareis mia konsola na 'xeis na pezeis!
soupia Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Θα συμφωνήσω και γω σε αυτό. Αγόρασε μια κονσόλα με κόστος χαμηλότερο απο το να αναβαθμίσεις την κάρτα γραφικών σου και ανακάλυψε την κοινωνική πλευρά του gaming.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.