Προς το περιεχόμενο

ρυθμίσεις σε RADEON 9800 Pro

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε insomniac, άκου λίγο.

Κανείς δεν είπε ότι η κάρτα σου είναι κακή. Έχεις μία καλή κάρτα γραφικών. Επίσης είναι πιθανό να βγάζεις τόσα fps στο Doom 3.Δεν υπάρχει λόγος να μπλέκεις σε παλioιστορίες και να μαλώνεις με όλο το forum χωρίς λόγο. Όπως επίσης δεν πρέπει να παροτρύνεις άλλους να πάρουν την κάρτά σου, τη στιγμή που είναι χειρότερη από την άλλη που σκεφτόταν να πάρει ο φίλος που άρχισε το thread.

Θα μπορούσα εγώ ποτέ με την 9800pro που έχω να κουνηθώ σε κάποιον με 6600; όχι. Γιατί λοιπόν να κινδυνεύσω να φανώ γραφικός;

Μια χαρά κάνουμε τη δουλειά μας με τις κάρτες που έχουμε, ας σιωπήσουμε λοιπόν, μέχρι να πάρουμε μία καλύτερη, να κάνουμε και εμείς τη φιγούρα μας.

Όταν κάποιος περηφανεύεται για το σύστημα που έχει, πιστεύω ότι δεν το κάνει από έπαρση, αλλά γιατί θέλει να μοιραστεί τη χαρά του με τους άλλους.

Ας γίνουμε λίγο πιο ευχάριστοι άνθρωποι :)

Δημοσ.

file voodoman mallon den diavases ta teleutaia posts mou sto allo thread.Egw pote den perhfaneuthka gia to susthma mou...kai an tha diavases kai egw thn 9800pro proteina.Edwsa metrhseis giana doume kata poso diaferoun oi kartes kai o kapoioi epesan na mas fane.Dikaiologies tou tupou oti oi screenshots exoun upostei texnikh epeksergasia kai alla koufa.Allwste den eimai egw autos pou paraferthike-evrise.Des tis apanthseis mou kathws kai autwn pou kaname dialogo gia na deis poios perifaneutetai kai poios vrizei xwris epixeirhmata.(vlepe crow-mauros-billpeppas)

Δημοσ.

file master twn hardware insomniac an exeis tin paramikri entipwsi oti auta pou lew ta lew logw mias x800 tote poli fovamai agorina mou pws den paizesai. aporw, den exeis parei prefa tipota?

auta ta minimatakia de ta diavazw mono egw esu

kai ante merikoi akoma. Ta diavazei polis kosmos

arketoi oi opoioi den kseroun (osoi einai autoi)

oti les apla ##@@#@!@!##!@ kai sinepws ta xaftoun, tha pane nagorasoun kammia 5900, tha peimenoun na doun 58 fps kai tha kataliksoun na anarwtiountai ti pige strava.

kai oxi mono auto alla den mporw tous fidempores kai ton kathena pou leei oti tou katevei me to konto tou kai to makri tou kai nomizei oti poulise kai mouritsa gia na kanei to kanalaki tou. Auta kai me sena loipon, ksigithika kai opoios katalave katalave. giauto min ksanakousw oute gia komplex -giati den eimai egw autos pou ta kouvalaei,mias kai den orgiazei i fantasia mou- oute gia ta mamimena ta fps sou giati piksame. Den asxoloumai allo mazi sou,to salio mou xalaw. Trava kai pesta se kanan allon kai elikse to themataki mas. Apo mena THE END.

Δημοσ.

Παιδιά , παραχωρώ την θέση μου από τα site στον Insomniac_new.

Εϊναι ο καταλληλότερος για αυτή την θέση.

Ξέρετε όταν μια εταιρία μου λέει , πείραξε λίγο ρε παιδί μου τα scores , και δώσε καλή κριτική , και ας είναι και fake , εγω δεν μπορώ.

Αλλά μόλις βρήκα κάποιον που μπορεί άνετα να το κάνει αυτό.

Άντε Insomniac , και καλές δουλειές.

Προτίμησε την MSI , γιατί προσφέρει περισσότερα χρήματα ανά βαθμολογία.

Δημοσ.

kai exw kai kati teleutaio gia na voithisw merikous na thimithoun. eixa ksanapei oti me ton myst kai ton insomniac kati periergo sumvainei...Ki auto giati ta threads pou mpainei o insomniac kai leei gia tin 5900 tou einai apton myst.

Merika apo to post sto allo perivoito thread:

myst:

--ποια ειναι καλύτερη και προτεινετε να αποκτήσω;

που υπερτερει η καθε μία; (metaxi tis 9800 kai tis 5900 ennoei o filos mas)

ισχύει για τις ATi ότι εχουν πολυ καλή απεικονιση σε DVD (iDCT νομιζω λέγεται η λειτουργία);

---εχω ήδη τη SAPPHIRE RADEON 9800 PRO ειμαι ικανοποιημενος

και απ' οτι βλεπω σε κολητο που εχει 5900ΧΤ με ιδιο συστημα...

ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ

myst se auto to thread:

Ρε παιδια να σας πω και το καλο τωρα;

Είχα τη 5900ΧΤ και επειδη ενας φιλος εψαχνε καρτα αυτης της κατηγοριας του την εδωσα για να παρω την 9800 PRO

Το ειχα ψαξει απο Benchmarks και ηθελα απλα να ακουσω και αλλες γνωμες απο χρήστες.

Ημουν ΟΚ και με την 5900XT αλλα ειπα γιατι να μη χτηπησω την αλλη αφου στην ουσια θα πληρωσω ελαχιστα για τη διαφορα! Smile

Τελικα ειναι καλυτερα τώρα

....

....

...

....

...τωρα για να καταλαβω εγω...

ο myst μια δε ξερει τι να αγορασει...

μια αγοραζει την 9800 και απτον φιλο του με την 5900 βλεπει οτι εκανε το σωστο...

μια ξαφνικα εχει την 5900 και ειναι ικανοποιημενος. αλλα τελικα την δινει και παιρνει την 9800 παλι...

κουραστικα και μονο στην προσπαθεια να καταλαβω τι ακριβως γινεται εδω περα...

εδω εμενα μου μυριζει εργασια του insomniac αλλα αυτο φυσικα δε μπορω να το πω εγω..ισως ο mod μπορουσε..εξαλλου μονος του ο inomniac ειπε οτι εχει 3 λογαριασμους, δεν το βγαζω απτο μυαλο μου. Η μηπως λεω ψεμματα φιλε insomniac?

Βεβαια υπαρχει παντα και η πιθανοτητα ο myst να μην ξερει ποια καρτα εχει...

μοιαζουν τοσο πολυ οι καταραμενες οι καρτες....Δουλευομαστε στεγνα μου φαινεται.

''auta pathaineis an protimas ati kai oxi nvidia...pare ekei 5900xt na piaseis 58fps sto doom...''

και αυτο ετσι σαν κερασακι φιλε insomniac επειδη αλλα μας λες την μια και αλλα την αλλη.

Ευτυχως που ειναι ολα γραμμενα..

Δημοσ.

χαχα! οχι ρε παιδια! οχι ρε φιλε δεν ειναι ετσι. ακου πως εχουν τα πραγματα...

ειχα την 5900ΧΤ και ενα φιλαρακι εκανε αναβαθμιση. συμφωνησαμε να του δωσω τη 5900XT γιατι σκεφτηκα οτι με μικρη διαφορα θα τσιμπουσα την 9800 Pro που ειναι καλυτερη.

Απλα ρωτησα ποια απο τις δυο να αγορασω ΓΙΑΤΙ δεν ηθελα να καθομαι να εξηγω πως και γιατι θελω να δωσω την 5900XT που ειναι ηδη καλη καρτα. (τελικα χρειαστηκε και αυτο). Ηθελα καποια extra γνωμη απο χρηστες που τις δοκιμασαν στη πραξη για να δω που κυμαινονται οι διαφορες.

Τελικα πήρα την 9800 Pro και ανεφερα οτι αξιζε τελικα η αλλαγη.

Το δευτερο topic το ανοιξα γιατι ειχα συνηθησει τα αυτοματα profile των nVidia και ηθελα να μαθω πως γινεται το ιδιο στη Radeon

παντως δεν περιμενα να γινει τοσο ντορος

Δημοσ.

paidia gia mena to thema teleiwse...Thewrw vlakeia na tsakwnomaste gia apsixa pragmata kai an kapoio einai kaltero ap to allo ktl..

allwste opws leei kai o Voodooman

Ας γίνουμε λίγο πιο ευχάριστοι άνθρωποι :)

kai gia na gelasoume ligo deite auto...

http://kotsos.cretaforce.net/downloads/smell.zip

ligo offtopic alla nomizw aksizei.. :D

kai kati allo re mauros toso plektanh pia eleos-oute o al kapone(den kserw kai pws grafetai) na hmouna.

elpizw na mhn sunexistei h antipalothta..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...