myst77 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 ρε παιδια γινεται απο τον driver της ATi να προσθετω profile για games αλλα να τα επιλεγει ΑΥΤΟΜΑΤΑ οταν ανοιγω το καθε game, χωρις να επεμβαινω εγω; οπως δηλαδη συμβαίνει στους drivers της nVidia Ή έστω με καποιο αλλο tool
insomniac_new Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 auta pathaineis an protimas ati kai oxi nvidia...pare ekei 5900xt na piaseis 58fps sto doom... padw egw proteinw na katevaseis kainourious drivers giati tha exeis sigoura kapio provlhma asumvatothtas...
Voodooman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 η 5900 XT καλύτερη από την 9800 προ. Πάει με όλα τα posts, σαν την κόκα κόλα... Πάντως, για τα Profiles, μπορείς να κρατάς διαφορετικά profiles μέ την καινούργια catalyst suite από το site της ATi.
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 μα καλα ρε insomniac ηρθες και σαυτο το post παλι για τα 58fps σου!! αμαν ρε παιδακι μου εσυ δε τρωγεσαιι με τιποτα. κλειδωσε το αλλο και ηρθες συτο να πουλησεις φιδιες?? και βασικα δε μπορω να καταλαβω γιατι και αυτο το Post που παλι απαντησες για την 5900 σου τεθηκε απο τον myst οπως και το αλλο...λες αραγε να ειναι διαβολικη συμπτωση???? μα τι θα γινει επιτελους με σενα.. βασικα δε θα ξαναμπω στον κοπο να σου αποδειξω οτι δεν στεκεις. πες οτι θελεις, οποιος εχει νου καταλαβαινει και κρινει. οι υπολοιποι απλα σε πιστεουν. σε λιγο θα μας πεις οτι πιανει 120fps και ειναι o/c στα 2Ghz με 1G core. Ελεος ρε παιδια, Ελεος......
MY80- Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Tha parakalousa na menoume sto thema mas. Gia arxh, boreis na kaneis to anapodo, otan launchareis to profile dld na anoigei kai to game pou thes. Apo kei kai pera gia auto akrivws pou thes, proswpika tha proteina ton Radlinker.
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 sory μυθος αλλα για μια ακομη φορα ο insomniac ηρθε να ανοιξει παλι το θεμα του για την 5900. απλα δε μπορω να ακουω ανακριβειες απτη στιγμη που εγιναν τα ιδια και στο αλλο ποστ. και παλι σορυ, δε το ξαναθιγω.
myst77 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Ρε παιδια να σας πω και το καλο τωρα; Είχα τη 5900ΧΤ και επειδη ενας φιλος εψαχνε καρτα αυτης της κατηγοριας του την εδωσα για να παρω την 9800 PRO Το ειχα ψαξει απο Benchmarks και ηθελα απλα να ακουσω και αλλες γνωμες απο χρήστες. Ημουν ΟΚ και με την 5900XT αλλα ειπα γιατι να μη χτηπησω την αλλη αφου στην ουσια θα πληρωσω ελαχιστα για τη διαφορα! Τελικα ειναι καλυτερα τώρα
billpeppas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 "Ρε παιδια να σας πω και το καλο τωρα; Είχα τη 5900ΧΤ και επειδη ενας φιλος εψαχνε καρτα αυτης της κατηγοριας του την εδωσα για να παρω την 9800 PRO Very Happy Το ειχα ψαξει απο Benchmarks και ηθελα απλα να ακουσω και αλλες γνωμες απο χρήστες. Ημουν ΟΚ και με την 5900XT αλλα ειπα γιατι να μη χτηπησω την αλλη αφου στην ουσια θα πληρωσω ελαχιστα για τη διαφορα! Smile Τελικα ειναι καλυτερα τώρα" Μην λες ψέμματα. Τα μισά καρέ έχεις πλέον [ πλάκα κάνω φυσικά man ]
insomniac_new Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 mauros poula ta koblex sou allou...epeidh exeis x800 den paei na pei oti oi alles kartes prepei na vgazoun 0 fps gia na eisai esu euxaristhmenos billpeppas eisai polu ftinos sto na pisteueis oti exw xrhsimopoihsei photoshop h alles upoxthonies energeies pou mono esu kai o mauros fadazeste... finally o fanatismos kai h vlakeia prokalei==>duspistia- komplex- kakohtheia AUTA EIXA NA PW GIA NA TELEIWSEI EDW TO PARALHRHMA MERIKWN PORWMENWN-ASXETWN-KOMPLEKSIKWN
GIA_Blackmore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 koukouroukou tha eipo mono ...kai o noon noeito. file myst , auto pou zitas tha to vreis sto radlinker.(to opoio mporeis na to sindiaseis me tous omega drivers pou einai kaliteroi gia ati)
spown Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Ρε παιδιά ήμαρτον όποια πέτρα και να σηκώσω τον insomniac θα βρω από κάτω , με το μπρίκι του , ήμαρτον , οι moderators που είναι να του σκάσουν κανένα bang γιατί εγώ μαλ.. (μπιπ) είμαι που έχω φάει δυο………………Όσο για αυτό που ρωτάει ο φίλος μας δεν ξέρω , απαντώ απλώς γιατί έχω πραγματικά νευριάσει , και εσείς οι υπόλοιποι σταματήστε όπως έκανα εγώ το πρωί…
insomniac_new Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 bang-booooooooooooommm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol ban to lene kai an then na mathes exw kai egw faei 2...
billpeppas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Η κ***********ά σου τι προκαλεί??? Εγω επειδή δεν γουστάρω να κοροϊδεύουν τον κόσμο , ότι λέω το λέω ξεκάθαρα , με επιχειρήματα , και με αποδείξεις. Και ως H. Reviewer νομίζω πως έχω απλώσει τα χέρια μου σε εκατοντάδες φορές περισσότερες από όσες φαντάζεσαι. Και τέσπα , δεν ξανα-ασχολούμαι με εσένα. Για τα μάτια του κόσμου , όσοι δεν με πιστεύουν ας ρίξουν μια ματιά σε μερικά Hardware που πέρασαν πρόσφατα σε συγκριτικό για την απόδοση σε Games: http://www.texnokosmos.com/album_personal.php?user_id=666
insomniac_new Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 bang-booooooooooooommm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol ban to lene kai an then na mathes exw kai egw faei 2...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.