cig4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Καλησπέρα για άλλη μια φορά θα ζητήσω την γνώμη πολλών :oops: Λοιπόν αύριο που θα πάω στη βιβοντι θα πληρώσω τέλος ενεργοποίησης,6 μηνη συνδρομή κλπ,μέχρι εδώ ωραία :? Επιδή έχω δεί παρα πολλά σχετικά με την ρύθμιση του εξοπλισμού θα ήθελα αν αξίζει να ακουμπήσω στον τεχνικό 50 ευρώ :!: έλεος Μπορώ να τα ρυθμίσω και μόνος μου? έχοντας τα settings απο την βιβοντι? Περιμένω απαντήσεις :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
froufrou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Καλησπέρα για άλλη μια φορά θα ζητήσω την γνώμη πολλών :oops: Λοιπόν αύριο που θα πάω στη βιβοντι θα πληρώσω τέλος ενεργοποίησης' date='6 μηνη συνδρομή κλπ,μέχρι εδώ ωραία :? Επιδή έχω δεί παρα πολλά σχετικά με την ρύθμιση του εξοπλισμού θα ήθελα αν αξίζει να ακουμπήσω στον τεχνικό 50 ευρώ :!: έλεος Μπορώ να τα ρυθμίσω και μόνος μου? έχοντας τα settings απο την βιβοντι? Περιμένω απαντήσεις :wink:[/quote'] einai poli apli diadikasia mporeis kai monos sou einai tsampa ta 50 euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiz@rd21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Ναι, είναι αστείο να το ρυθμίσεις, μην δώσεις 50 ευρώ, θα είναι πολύ τζάμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cig4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 ΟλεεεεεεεD γιατι τα πήρα προχτές που μου λέει ο αδερφός μου πως ήρθε ο τεχνικός και τον ψάρωσε και καλά επιδή δεν έκανε configuration μεσω pc αλλά μέσω κονσόλας "laptop" αν θα μπορπθσαμε να το πουμε,α και κάτι άλλο είδα πως πολλοι αποφευγουν το usb εγω δέν έχω ethernet θα δημιουργει κανένα πρ'οβλημα μεσω usb? : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 oxi ego exo 11 mines USB modem kai ola einai mia xara..... Kanena apolytos provlima! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiz@rd21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Ναι και γω USB έχω και όλα καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagouras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 kai egw usb exw, giati syndew 2 ypologistes mesv kartas diktyoy, ola ok! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.