xela Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 παίδες ξέρετε με ποιόν τρόπο μπορώ να απαλαγώ από τον download manager τον default των windows κ να ενσωματώσω έναν δικιάς μου προτίμησης?
atvelos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 oi perisoteroi download managers se rotane an thes na inai o default apantas nai episis mporis sto link pou thes na katevasis deksi klik kai meta download with...
hugelacky Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Ennoeitai oti isxuei afto pou eipe o atvelos.Oi dikes mou prothmhseis einai o Download Accelerator Plus 7 kai o LeechGet enw exw xrhshmopoihsei kai ton Get Right.Afta gia IE panta.An xrhshmopoieis Firefox gia na parakampseis ton default download manager tou prepei na katebaseis to FlashGot extension kai na deis poious d.managers ypostirizei.
wert Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 παίδες ξέρετε με ποιόν τρόπο μπορώ να απαλαγώ από τον download manager τον default των windows κ να ενσωματώσω έναν δικιάς μου προτίμησης? Nαι Βάλε το flash get να ησυχάσεις. :wink: Υπ'όψιν όμως ότι download manager και να βάλεις δεν χάνεται αυτό που έχουν τα windows. Επίσης υπάρχουν downloads που απαιτούν αποκλειστικά την χρήση αυτού των windows. Αν πέσεις σε τέτοια και θες να χρησιμοποιείσεις κάτι σαν download manager τότε καλό είναι να έχεις εγκατεστημένο τον opera :roll: Μα κάτι ιδέες που έχω εεεεε!!!!!!!!!!!!!. :idea:
pag Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Αφού έχεις εγκαταστήση το Flash get που λέει ο wert (και συμφωνώ απολύτως), και θες να κατεβάσεις κάτι τις δυο - τρεις πρώτες φορές εκει που σου εμφανίσει το site την επιλογή του download θα κάνεις δεξί κλικ και θα επιλέξεις το Λήψη με χρήση του Flash get. Μετά θα ανοίγει απο μόνο του, εκτός αν είναι πολύ μικρό το αρχείο που θες να κατεβάσεις και το ποιο πιθανό είναι οτι θα κατεβεί με τον windows download manager.
migel Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Καλησπέρα . 1. Flash Get 2. MetaProducts Download Express αντικαθιστά τον Downloader των Windows με παραπάνω επιλογές ( resume etc ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.