Προς το περιεχόμενο

Περί της Registry των windows Xp

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να συγκρινω το μεγεθος της registry των windows του pc μου με αυτη αλλων χρηστων.

Αν γραψετε στο start,run, regedit και επειτα δωσετε export, παιρνετε ενα αντιγραφο της registry.

Ερωτηση: υπαρχει προβλημα στην καλη λειτουργια των windows οταν η registry ειναι πολυ μεγαλη?

Μιλαμε για win xp.

Η δικη μου registry ειναι 63 mb.

Θεωρειται μεγαλο μεγεθος?

Και κατι αλλο: ειναι καλο να κρατα κανεις αντιγραφο της registry? Ποτε χρειαζεται να χρησιμοποιηθει το αντιγραφο και πως γινεται αυτο?

Η δικη σας registry τι μεγεθος εχει?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

my registry is >> 44mb

oso pio polla programata vazeis toso tha megalonei i registry . aplos epidei poles fores otan kanoume uninstall ena program menoun stin registry axristes kataxoriseis kalo einai na kanoume clean up tin resitry me kapio program . otan exoume polla axrista pragmata sti registry kathisterei to pc mas .

Δημοσ.

74,2 mb μόνο :D

Στα 100 του υπόσχομαι ένα φορμάτ. :P

Ποτε χρειαζεται να χρησιμοποιηθει το αντιγραφο και πως γινεται αυτο?

Για το πότε χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί αυτό θα το καταλάβεις μόνος. Μάλλον όταν πάνε όλα στραβά και ανάποδα.

Χρησιμοποιείται απλούστατα κάνοντας του δύο κλίκ :lol:

Δημοσ.

Αραγε υπαρχει βελτιστο μεγεθος registry?

Και με το backup της τι γινεται? Πως μπορει να το χρησιμοποιησει κανεις?

Δημοσ.
71' date='2 MB

Leo na pao gia kana format opou na'nai.

Chryssa[/quote']

Αφου εσύ δεν έχεις πιάσει ακόμα εμένα :roll:

Είπαμε φορμάτ στα 100 έτσι για να πάρει τα ίσια του. :lol:

Δημοσ.

Δε συμφωνώ ότι το μεγάλο μέγεθος της registry σημαίνει απαραίτητα αργή-κακή λειτουργία. Όπως έιπα εγώ έχω φτάσει τα 88.5 ΜΒ και δεν έχω δει ακόμα σημαντική καθυστέρηση στη χρήση. Και αυτό μετά από πολύμηνη (νομίζω από το Μάρτιο) καθημερινή χρήση και συχνότατες αναβάθμισεις προγραμμάτων και drivers.

Βεβαιώς στην εκκίνηση όταν υπάρχουν ένα Norton Internet Security 2005 και αρκετά ακόμα, ελαφρύτερα προγράμματα...

Νομίζω μεγαλύτερη σημασία έχει το είδος τον εγγραφών και η προέλευσή τους. Μικρά, κακογραμμένα προγράμματα, που δοκιμάζουμε και στην συνέχεια αφαιρούμε, προκαλούν εγγραφές. Όπως και κάποιοι όχι και τόσο επιτυχημένοι optimazers.

Και βέβαια ρόλο στο βαθμό επιβάρυνσης έχει και η ταχύτητα του μηχανηματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...