ALX1150 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Οταν κανουμε capture απο καρτα τηλεορασης,ειναι καλυτερα να το κανουμε σε mpeg ή AVI φορματ και γιατι; Βλεπω οτι στην περιπτωση του mpeg (με την καλυτερη ποιοτητα που μπορει απο τα options) το μεγεθος ειναι σημαντικοτατα μικροτερο απο του AVI (κι αυτο με την καλυτερη ποιοτητα που μπορει να υπαρξει απο τα options). Υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα της εικονας μεταξυ αυτων των δυο φορματ. Τελος....εγω μετα αυτο θελω να το μετατρεψω σε φορματ για να γινει DVD.Yπαρχει παλι καμμια διαφορα (στον χρονο του rendering ισως) για να μετατραπουν τα αρχεια αυτα; Τι κερδιζω στην μια περιπτωση και τι χανω στην αλλη. Ξερει κανενας να μου πει γιατι εχω τρελαθει με ολα αυτα που εχω μπλεξει.Δεν καθομουνα στο χωριο μου να αρμεγω κατσικες
tzoykas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 to DVD einai MPEG2. An kaneis capture se AVI 9a prepei na to metatrepseis prwta gia na kaneis to DVD sou. Opote exeis extra xrono gia to conversion. An eisai ikanopoihmenos me thn poiothta tou MPEG2 sunexise capture etsi. De blepw to logo na to kaneis se AVI. Analoga me to encoder pou xrhsimopoieis isws na exeis kalutera apotelesmata (poiotika) apo to MPEG2. Auta apo mena
ALX1150 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Μα ουτως ή αλλως για να μπουν τα αρχεια στο DVD πρεπει να γινει μετατροπη που μου την κανει το pinnacle ή το WinDVD που χρησιμοποιω.Ποια η διαφορα τοτε.Αφου και το Avi αλλα και το mpeg πρεπει να μετατραπουν σε αρχεια dvd. Το capture που κανω εγω ειναι σε mpeg1 ή mpeg2?Εχω την καρτα Pinnacle PCTV pro.
tzoykas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 de 3erw akribws se ti format kanei h karta sou capture auto 9a to deis apo ta settings tou capture. Omws exw thn entupwsh (as me dior9wsei kapoios an kanw la9os), oti DVD encoding einai diaforetiko apo to convert pou 9a kaneis apo AVI se MPEG2 (einai bhma dld pou de xreiazetai na ginei an exeis etoimo MPEG2 arxeio).
nobody Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 To format του dvd είναι το MPEG2. Αν σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις dvd τότε φυσικά και σε συμφέρει να τα κάνεις capture σε MPEG2. Από ότι είδα, η κάρτα σου κάνει capture και mpeg1 και mpeg2. Οπότε πρόσεξε σε τι ακριβώς format κάνεις capture.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.