billpeppas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Καλησπέρα, Το Raven Shield division της ομάδας Hellenic Astute αναζητεί νέα μέλη. Η ομάδα μας συμμετέχει στην ευρωπαϊκή κατάταξη του Clanbase [ στις κατηγορίες 2 vs 2 , και Team Survival ] [ up to 8 vs 8 ] Δεν υπάρχουν κριτήρια όσων αφορά τις ικανότητες , την ηλικία , την πόλη / χώρα κατοικίας. Μόνη προϋπόθεση είναι να μίλατε & να διαβάζετε / γράφετε ελληνικά. [ και να είστε έλληνικής καταγωγής ] Μια ακόμη προϋπόθεση είναι να έχετε το αυθεντικό Rainbow Six 3:Raven Shield στην κατοχή σας. Αν δεν έχετε παίξει το παιχνίδι , και θέλετε να το δοκιμάσετε , μπορείτε να κατεβάσετε το Multiplayer Demo από την διεύθυνση: http://www.raven-shield.com [ περί τα 200MB ] Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν e-mail με τα στοιχεία τους , και τα μέσα επικοινωνίας στην διεύθυνση: [email protected] ή να μιλήσουν μαζί μου μέσω του MSN Messenger. Το MSN Account μου είναι: [email protected] Ευχαριστούμε, Βασίλης Πέππας aka ]H[bill e-mail: [email protected] MSN: [email protected]
Str Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 [ και να είστε έλληνικής καταγωγής ] an kapoios einai px, voreioipirotis kai menei ellada (mikro i megalo xroniko diastima) den ton vazete stin clan sas??????? anarotiemai apla...
billpeppas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Εξαρτάται. Ας στείλουν όσοι ενδιαφέρονται mail ή να επικοινωνήσουν μέσω MSN μαζί μου ,και βλέπουμε.
Nemo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 [ και να είστε έλληνικής καταγωγής ] an kapoios einai px' date=' voreioipirotis kai menei ellada (mikro i megalo xroniko diastima) den ton vazete stin clan sas??????? anarotiemai apla...[/quote'] Αποφευγοντας με καθε τροπο να σχολιασω υπεισελθω στα κριτηρια επιλογης του billpeppas Συγνωμη Str οι Βορειοηπειρωτες ....δεν ειναι ελληνικης καταγωγης ??? Απαντηση με p.m. καλυτερα (Btw παιδεια μην το *&^(*^(*^&*^ το θεμα υπαρχουν κανονες , πολυ περισσοτερο οταν αυτο γινεται ,γνωριζωντας και εκμεταλευομενοι την δικαιολογημενη απουσια του privateer Ειναι σαν να κλεβεις <<εκκλησσια>> .
billpeppas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 "Αποφευγοντας με καθε τροπο να σχολιασω υπεισελθω στα κριτηρια επιλογης του billpeppas" Nemo , πας γυρεύοντας να τα ακούσεις αγορίνα μου? Αν δεν γουστάρεις μην ποστάρεις , και μην μπείς στην ομάδα. Και δεν είναι κριτήριό μου , αλλά όλης της ομάδας από τότε που δημιουργήθηκε. Εκπροσωπούμε την Ελλάδα στο ESL & στο ClanBase.com Αν εσύ έχεις πρόβλημα , είναι δικό σου , και όχι δικό μου.
billpeppas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Το site μας [ το οποίο είναι ακόμα under development ] συνεχώς ανανεώνεται. Περάστε να μας δώσετε καμιά ιδέα κλπ. http://hellenic-astute.ath.cx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.